PRODUK FITUR

TENTANG KAMI

  • ABOUT US

Xuzhou Wanda Slewing Bearing Co., Ltd, diadegkeun dina tanggal 18 Pébruari 2011. Wanda mangrupikeun pemasok solusi pembunuh profesional kalayan bantosan slaying sareng slaying drive, ngahijikeun R&D, desain, manufaktur sareng jasa. Perusahaan ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat, kapasitas produksi anu kuat, alat uji lengkep, ngaktipkeun pikeun nyayogikeun 4000 sét bantalan slaying sareng 1000 sét slaying drive per bulan. Perusahaan parantos kéngingkeun sertipikat ISO9001: 2015 sareng CCS.

DAERAH APLIKASI

BÉRITA PALING ÉNGGAL

Dimana kisaran Bisnis kami: Sajauh ieu kami parantos nyetél sistem agén prosy di Algeria, Mesir, Iran, Afrika Kidul, India, Malaysia sareng Nagara Asia Tenggara anu sanés. Ogé di Wétan Tengah sareng Amérika Kidul. Kami gaduh pasangan sareng sajumlah ageung konsumén.