PRODUK FEATURED

TENTANG KAMI

  • ABOUT US

Xuzhou Wanda Slewing Bearing Co., Ltd, diadegkeun dina Pébruari 18, 2011. Wanda mangrupakeun supplier solusi slewing profésional kalayan slewing bearing na slewing drive, integral tina R&D, desain, manufaktur sarta jasa.Perusahaan gaduh kakuatan téknis anu kuat, kapasitas produksi anu kuat, alat uji lengkep, ngamungkinkeun nyayogikeun 4000 sét bantalan slewing sareng 1000 sét slewing drive per bulan.Perusahaan parantos nampi sertipikat ISO9001: 2015 sareng CCS.

AREA APLIKASI

BÉRITA PALING ÉNGGAL

Dimana rentang Usaha kami: Sajauh ieu kami geus ngadegkeun sistem agén prosy di Aljazair, Mesir, Iran, Afrika Kidul, India, Malaysia jeung Nagara Asia Tenggara lianna.Ogé di Wétan Tengah jeung Amérika Kidul.Kami gaduh pasangan sareng sajumlah ageung palanggan.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami