Kontrol kualitas

Fokus kana kualitas sareng ngalaksanakeun pinuh TQM kalayan tungtutan palanggansalaku titik awal jeung tujuan,Ti opat tingkatan "kualitaskasadaran tanggung jawab, kualitas gawé, kualitas fisik produk,kualitas operasi sistem manajemen kualitas" komprehensif sartaprosés pinuh kontrol éféktif, perbaikan kontinyu produkkualitas, ngaronjatkeun kapuasan customer

bahan 1.Raw ti disatujuan suppliers dipercaya;

Prosés 2.Production nyaeta luyu ketat jeung ISO9001 Quality Management System.

3.Strict di-prosés kadali kualitas sarta 100% inspeksi produk rengse saméméh pangiriman;

4.Inspections produk pihak katilu anu bisa ditarima kana pamundut customer.

5.Adoption prosés design produk standardized na APQP, PPAP, FEMA pikeun analisis aplikasi.

Urang upholds prinsip pencegahan munggaran tur pamutahiran kontinyu sarta geus diimpor KPI pikeun kadali kualitas produk.Over lima taun katukang, laju inspeksi produk urang lulus leuwih 99,5%.Laju réspon palanggan dina tilu taun ka pengker kirang ti 0,05%.Kualitas produk anu luhur sareng jasa anu saé parantos dipuji ku para nasabah di bumi sareng di luar negeri.

d10cfcd0
cb2ade84

Prosés uji kualitas produk ilmiah

Kami ngalaksanakeun kadali kualitas sakabéh tina bahan baku pikeun produk ahir, Unggal prosés bakal inspected ku inspectors husus-nempatan kalayan sagala jinis equipments deteksi jeung sagala cara metoda nguji.

图片1
4
3

Raceway & gear perlakuan panas nyiksikan lapisan

2
1

Inspeksi rengat tina raceway

2

Mesin polishing Metallographic

3

Mikroskop metalografi

4

Alat ukur koordinat trilinier

1

Mesin nguji tensile


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami