Kontrol Kualitas

Fokus kana kualitas sareng sapinuhna nerapkeun TQM kalayan panjaluk konsumén salaku titik awal sareng tujuan , Tina opat tingkatan "kualitas kasadaran tanggung jawab, kualitas damel, kualitas fisik produk,mutu operasi sistem manajemen kualitas "komprehensif sareng kadali épéktip prosés lengkep, pamutahiran kontinyu produk kualitas, ningkatkeun kapuasan palanggan

1. Bahan baku tina panyatu dipercaya anu disahkeun;

 Prosés 2.Produksi saluyu ketat ku Sistem Manajemen Mutu ISO9001. 

3. Kontrol kualitas anu ketat dina prosés sareng 100% pamariksaan produk réngsé sateuacan pangiriman; 

 4. Pamariksaan produk pihak katilu tiasa ditarima nalika pamundut pelanggan. 

5. Adoption prosés desain produk standar na APQP, PPAP, FEMA pikeun analisis aplikasi.

Kami netepkeun prinsip pencegahan pangpayunna sareng paningkatan anu teras-terasan sareng ngimpor KPI pikeun kontrol kualitas produk. Ovelima taun ka pengker, tingkat lulus pamariksaan produk kami langkung ti 99,5%. Tingkat réspon palanggan dina tilu taun ka pengker kirang ti 0,05%. Kualitas produk tinggi na jasa unggulan geus muji ku konsumén bumi jeung mancanagara.

d10cfcd0
cb2ade84

Prosés tés kualitas produk ilmiah

Kami ngalaksanakeun kontrol kualitas sacara gembleng tina bahan baku nepi ka produk akhir, Unggal prosés bakal diinspéksi ku inspektur anu dijajah khusus kalayan sagala jinis alat deteksi sareng sadaya cara metode uji coba.

图片1
4
3

Lapisan keureutan pangobatan raceway & gear panas

2
1

Pamariksaan retakan tina lorong

2

Mesin pollographic polishing

3

Mikroskop Metallographic

4

Alat ukur ukur koordinat Trilinear

1

Mesin uji tarik