Ipis Bagéan Slewing Bearing

  • Environmental equipment used Light type slewing bearings

    Alat-alat lingkungan dipaké Bantalan slewing tipe Lampu

    Wanda slewing bearing geus salawasna geus ti sudut pandang konsumén papanggih produksi customer sarta pangiriman, sarta kualitas produk ieu kacida dipikawanoh ku konsumén.

  • XZWD|ODM customized slewing ring WD-061.20.1094F thin type bearing

    XZWD|ODM ngaropéa ring slewing WD-061.20.1094F ipis tipe bearing

    Urang bisa ngahasilkeun kualitas luhur slewing bearing.WD-061 Series gaduh fitur ieu:
    Struktur: opat titik kontak bola slewing bearing
    huntu gear: éksternal
    Jenis anjing laut: segel ganda
    Bahan: 50Mn / 42CrMo / C45
    Katerangan produk: Bantalan slewing énténg cocog pikeun rupa-rupa pilihan rékayasa sareng cocog pisan nalika beurat mangrupikeun faktor anu penting, pangaweruh ahli XZWD Bearing ngeunaan bantalan slewing ngajamin yén anjeun tiasa ngandelkeun bagian anu pangsaéna pikeun produk sareng proyék rékayasa anjeun. gerak pangalusna mungkin jeung efisiensi.

  • Precision Bearing Light type Slewing Bearing without gear

    Precision Bearing tipe Lampu Slewing Bearing tanpa gear

    1. Slewing Bearing ngaranna Slewing ring, Slewing ring Bearing, Swing Bearing

    2. Urang bisa nyadiakeun Slewing bearing beungeut jeung perlakuan huntu

    3. OEM geus sadia

    4. jaminan kami téh 12 Bulan

    5. ISO9001: 2015, CCS, SGS jeung tilu puluh inspeksi pihak séjén sadia

  • Light type Slewing Bearing with External gear (WD-061) for Food machinery

    Jenis lampu Slewing Bearing kalawan gear éksternal (WD-061) pikeun mesin Dahareun

    1. jenis lampu ogé ngaranna bagian Ipis Slewing bearing

    2. Cai mibanda struktur sarua jeung Baris Tunggal Ball slewing bearing

    3. tipe lampu Slewing bearing boga beurat lampu, muterkeun flexibly

    4. Ipis bagian slewing bearing loba dipaké dina mesin dahareun, mesin Pangaléngan jeung mesin lingkungan.

    5. Garansi kami 12 Bulan

     

  • OUTER FLANGE SLEWING BEARINGS WITH INNER GEAR TEETH 232 SERIES

    BEARINGS SLEWING FLANGE LUAR sareng Huntu GEAR BATIN 232 SERI

    1. PEDARAN
    XZWD slewing bantalan dina 232 runtuyan baku boga barisan opat-titik arah bola jeung nilon spacer.

    Produk ieu mangrupikeun cingcin palsu, diolah janten struktur, kalayan bagian jero, kuadrat, cingcin gear kaku sareng cingcin flange luar.bantalan slewing XZWD disadiakeun kalawan grease pre-lubricated dina 232 runtuyan baku.

    2. KELEBIHAN

    The 232 runtuyan baku XZWD rotary arah boga kasaimbangan alus antara kinerja sarta stiffness, kalawan ngan hiji ring flange luar.
    Kauntungan nyata tina struktur téh nya éta gampang pikeun ngumpul, sarta segel ganda hartina malah bisa dipasang di luar atawa di lingkungan berdebu.
    XZWD 232 séri standar slewbacks ogé bisa muterkeun dina speeds luhur (30 RPM) dina beban low.

    3. Widang APLIKASI

    232 séri standar XZWD slewing ngarojong dipaké dina rupa-rupa aplikasi, kayaning:
    * méja puteran;
    * Méja las;
    * Industri automation prosés;
    * Industri bungkusan;
    * Bango lampu;
    * Bango self-propelled lampu;
    * Blénder;
    * Reel lampu;
    * Coiler;
    * jsb.

  • INNER FLANGE SLEWING BEARINGS WITH OUTER GEAR TEETH 231 SERIES

    BEARINGS SLEWING FLANGE BATIN sareng Huntu GEAR LUAR 231 SERI

    1. DESKRIPSI 231 séri

    XZWD slewing bantalan dina 231 runtuyan baku boga hiji jajar opat bantalan bola titik kontak kalawan spacers di nilon.Produk ieu diwangun ku cingcin palsu, anu didamel pikeun ngabentuk struktur kalayan bagian luar, kuadrat, cincin toothed kaku sareng cincin flanged jero.Bantalan slewing XZAD dina séri standar 231 disayogikeun sateuacana.

    2. KELEBIHAN

    XZWD slewing bantalan dina 231 runtuyan baku ngagambarkeun kompromi alus antara kinerja sarta rigidity, kalawan ngan hiji cingcin flanged.Kauntungan nyata tina konstruksi ieu perenahna di assembly gampang na, sedengkeun segel ganda hartina bisa dipasang malah di lingkungan outdoor atawa berdebu.XZWD 231 séri cingcin slewing baku ogé bisa muterkeun dina 30rpm dina beban low.

    3. APLIKASI

    Cincin slewing flange gaduh struktur anu sami sareng opat cingcin slewing bola kontak, tapi beuratna hampang sareng tiasa dianggo pikeun sababaraha aplikasi mesin jinis lampu:
    * mesin dahareun;
    * méja las;
    * industri automation prosés;
    * industri bungkusan;
    * bango ringan;
    * bango self-propelled hampang;
    * mesin Pangaléngan;
    * reels hampang;
    * jsb.

     

     

  • DOUBLE FLANGE SLEWING BEARINGS WITH SINGLE BALL BEARING ROW, NO GEAR TEETH, STANDARD 230 SERIES

    DOUBLE FLANGE SLEWING BEARINGS sareng SATU BALL BEARING ROW, NO GEAR TEETH, STANDAR 230 SERIES

    PEDARAN
    XZWD slewing bantalan dina 230 runtuyan baku boga hiji jajar opat bantalan bola titik kontak kalawan spacers di nilon.Éta téh diwangun ku cingcin palsu, nu machined pikeun ngabentuk struktur nu duanana cingcin anu flanged, tanpa huntu gear.Bantalan slewing XZWD dina séri standar 230 parantos disayogikeun sateuacana.

    KELEBIHAN
    XZWD slewing bantalan dina 230 runtuyan baku ngagambarkeun kompromi alus antara kinerja sarta rigidity, berkat versatility tinggi maranéhanana sarta gampang assembly alatan flange ganda.segel ganda maranéhanana hartina maranéhna ogé bisa dipasang dina lingkungan outdoor atawa berdebu.XZWD 230 runtuyan baku slewing bantalan ogé bisa muterkeun dina speed tinggi (30 rpm) dina beban low.

  • XZWD| High quality factory produce slewing turntable bearing

    XZWD|Pabrik kualitas luhur ngahasilkeun slewing turntable bearing

    Wanda slewing bearing bisa méré rojongan badag dina ring slewing pikeun tiap pasangan urang!

    Babarengan pikeun recovery!

    Punten wartosan kami upami anjeun ngagaduhan paménta.

     

  • XZWD | Light type slewing ring WD-060.20.0544 same as VSU20 RKS.060 IMO11-20

    XZWD |Ring slewing tipe lampu WD-060.20.0544 sami sareng VSU20 RKS.060 IMO11-20

    The slewing bearing lampu boga struktur sarua jeung baris tunggal opat titik kontak bola slewing bearing, tapi beuratna hampang tur bisa dipaké pikeun sababaraha mesin tipe lampu.
    The slewing ring bearing lampu utamana dipaké dina:
    1. Mesin dahareun
    2. Mesin Pangaléngan
    3. Mesin lingkungan
    4.Sistem parkir mobil, jsb
    Ogé bisa dipaké pikeun mesin tugas lampu lianna.

  • XZWD WD-060 Series Replacement VLI Series Light Type Non gear Slewing Ring Bearing

    XZWD WD-060 Series ngagantian VLI Series Lampu Tipe Non gear Slewing Ring Bearing

    Cincin bantalan slewing nyaéta bantalan unsur puteran anu biasana ngadukung beban anu beurat tapi laun-balik atanapi ngayun laun, sering platform horisontal sapertos bango konvensional, atanapi platform anu nyanghareup angin tina kincir angin sumbu horizontal.(Ka 'maéhan' hartina ngahurungkeun tanpa robah tempat.)

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami