Bantalan Bagian Slewing Tipis

  • XZWD|ODM customized slewing ring WD-061.20.1094F thin type bearing

    XZWD | ODM cingcin slaying khusus WD-061.20.1094F bantalan tipe ipis

    Kami tiasa ngahasilkeun bantalan slaying kualitas luhur. WD-061 Series ngagaduhan fitur ieu:
    Struktur: opat titik kontak bola slaying bantalan
    Huntu gir: luar
    Jenis anjing laut: anjing laut ganda
    Bahan: 50Mn / 42CrMo / C45
    Pedaran produk: Bantalan banting ringan anu idéal pikeun sababaraha pilihan rékayasa sareng khusus idéal nalika beurat mangrupikeun hal anu penting, pangetahuan ahli XZWD Bearing ngeunaan bantalan bantalan ngajamin yén anjeun tiasa ngandelkeun bagian anu paling saé pikeun produk anjeun sareng proyék rékayasa anu hasilna gerakan anu pangsaéna sareng épisiénsi.

  • Precision Bearing Light type Slewing Bearing without gear

    Precision Bearing Light tipe Slewing Bearing tanpa gear

    1. Slewing Bearing dingaranan Slewing ring, Slewing ring Bearing, Swing Bearing

    2. Kami tiasa nyayogikeun permukaan bantalan Slewing sareng perawatan waos

    3. OEM sayogi

    4. jaminan urang 12 Bulan

    5. ISO9001: 2015, CCS, SGS sareng tilu puluh pihak pamariksaan sanés sayogi

  • Light type Slewing Bearing with External gear (WD-061) for Food machinery

    Jinis Slewing Bearing kalayan lampu Éksternal (WD-061) pikeun mesin Pangan

    1. Jenis lampu ogé dingaranan Tipis bantalan Slewing

    2. Éta ngagaduhan struktur anu sami sareng Single row Ball slaying bearing

    3. Lampu tipe Slewing bearing gaduh beurat lampu, muterkeun fleksibel

    4. Bagian ipis bantalan bantosan seueur dianggo dina mesin tuang, mesin pengalengan sareng mesin lingkungan.

    5. Jaminan Kami 12 Bulan

     

  • OUTER FLANGE SLEWING BEARINGS WITH INNER GEAR TEETH 232 SERIES

    BEARING SLEWING LEUWIH LUAR JEUNG GETING GEAR Batin 232 séri

    1. PEDARAN
    Bantalan slaying XZWD dina séri standar 232 gaduh sakaligus bantalan bola opat-titik kalayan nilon spacer.

    Produk ieu cincin palsu, diolah kana struktur, kalayan bagian jero, pasagi, cincin gir kaku sareng cincin flange luar. Bantalan slaying XZWD disayogikeun sareng gajih pra-pelumasan dina séri standar 232.

    2. KAUNTUNGAN

    232 standar séri XZWD bantalan usaha Rotary ngagaduhan kasaimbangan anu saé antara kinerja sareng kaku, kalayan ngan ukur hiji cincin luar flange.
    Kauntungan nyata tina struktur nyaéta gampang dipasang, sareng segel dobel hartosna éta bahkan tiasa dipasang di luar ruangan atanapi di lingkungan anu berdebu.
    XZWD 232 slaybacks séri standar ogé tiasa muter dina kecepatan luhur (30 RPM) dina beban anu handap.

    3. LEMBARAN APLIKASI

    Dukungan standar 232 standar XZWD slaying digunakeun dina sababaraha aplikasi, sapertos:
    * méja puteran;
    * Méja las;
    * Industri prosés prosés;
    * Industri bungkusan;
    * Lampu derek;
    * Lampu derek nyalira;
    * Adun;
    * Lampu ngagugulung;
    * Coiler;
    * jsb.

  • INNER FLANGE SLEWING BEARINGS WITH OUTER GEAR TEETH 231 SERIES

    INGGRIS GAMPANG NGALEMKEUN DALAM GIGI GEAR LUAR 231 séri

    1. PEDARAN 231 SIRI

    Bantalan slaying XZWD dina séri standar 231 gaduh sakaligus tina opat bantalan bola titik kontak sareng spacer dina Nylon. Produk ieu kalebet cincin palsu, anu dimesin pikeun ngawangun struktur anu luar, bagian alun-alun, cincin gigis anu kaku sareng cincin pinding batin. Bantalan slaying XZAD dina séri standar 231 disayogikeun sateuacan dilumuskeun.

    2. KAUNTUNGAN

    Bantalan banting XZWD dina séri standar 231 ngagambarkeun kompromi anu saé antara kinerja sareng kaku, kalayan ngan ukur hiji cincin anu diepak. Kauntungan nyata tina konstruksi ieu aya dina rakitanana anu gampang, sedengkeun segel dobel hartosna éta tiasa dipasang bahkan di lingkungan luar atanapi berdebu. XZWD 231 séri cingcin slaying standar ogé tiasa muter dina 30rpm dina beban anu handap.

    3. APLIKASI

    Cingcin slaying flange ngagaduhan struktur anu sami sareng opat cincin bola slaying bola, tapi beuratna enteng sareng tiasa dianggo pikeun sababaraha alat lampu mesin tipayun:
    * mesin kadaharan;
    * méja las;
    * industri prosés otomatisasi;
    * industri bungkusan;
    * derek ringan;
    * derek ngusir otomatis;
    * mesin Pangaléngan;
    * gulungan ringan;
    * jsb.

     

     

  • DOUBLE FLANGE SLEWING BEARINGS WITH SINGLE BALL BEARING ROW, NO GEAR TEETH, STANDARD 230 SERIES

    GANDA GAMPANG GAMPANG GAMPANG DENGAN BALUNG NGALENGKEUN BARENG, TEU GIGI GEAR, STANDAR 230 SIRI

    URAIAN
    Bantalan slaying XZWD dina séri standar 230 gaduh sakaligus tina opat bantalan bola titik kontak sareng spacer dina Nylon. Éta kalebet cingcin palsu, anu dimesin pikeun ngawangun struktur dimana duanana cincin diayun, tanpa waos gigi. Bantalan slaying XZWD dina séri standar 230 disayogikeun sateuacan dilumuskeun.

    KAUNTUNGAN
    Bantalan banting XZWD dina séri standar 230 ngagambarkeun kompromi anu saé antara kinerja sareng kaku, hatur nuhun kana kagunaanna anu luhur sareng gampang dipasang kusabab flange dobel. Segel dobelna hartosna aranjeunna ogé tiasa dipasang di lingkungan luar atanapi berdebu. XZWD 230 séri standar slaying bantalan ogé tiasa muter dina kecepatan luhur (30 rpm) dina beban anu handap.

  • Wanda High quality Light Slewing Bearing without teeth for Mini Excavator or crane

    Wanda Bantalan Slewing Lampu berkualitas tinggi tanpa huntu pikeun Mini Excavator atanapi derek

    Jenis lampu bantalan cincin bantingan gaduh struktur anu sami sareng bantalan cincin banting bola opat titik, tapi beuratna enteng sareng tiasa dianggo pikeun sababaraha aplikasi mesin tipe lampu.

    Cingcin bantalan bunuh lampu parantos seueur dianggo dina seueur aplikasi:

    Mesin 1.Food;

    2.Canning mesin;

    3. Mesin lingkungan

     

  • XZWD| High quality factory produce slewing turntable bearing

    XZWD | Pabrik kualitas luhur ngahasilkeun bantalan puteran slaying

    Bantalan slaying Wanda tiasa masihan dukungan ageung pikeun cincin pikeun unggal pasangan urang!

    Babarengan pikeun pamulihan!

    Mangga wartosan kami upami anjeun ngagaduhan paménta.

     

  • XZWD | Light type slewing ring WD-060.20.0544 same as VSU20 RKS.060 IMO11-20

    XZWD | Lampu tipe slaying ring WD-060.20.0544 sami sareng VSU20 RKS.060 IMO11-20

    Bantalan lampu slaying ngagaduhan struktur anu sami sareng bantalan bantalan héjo opat jajar tunggal, tapi beuratna enteng sareng tiasa dianggo pikeun sababaraha mesin tipe lampu.
    Lampu cingcin slaying lampu biasana dianggo dina:
    1. Mesin tuangeun
    2. Mesin Pangaléngan
    3. Mesin lingkungan
    4. Sistem parkir mobil, jsb
    Ogé tiasa dianggo pikeun mesin tugas ringan sanés.

  • XZWD WD-060 Series Replacement VLI Series Light Type Non gear Slewing Ring Bearing

    XZWD WD-060 Series ngagantian VLI Series Light Type Non gear Slewing Ring Bearing

    Cingcin bantalan slaying mangrupikeun bantalan elemen ngagilir anu biasana ngadukung beban anu beurat tapi laun-laun atanapi laun-osilasi, sering mangrupikeun platform horizontal sapertos bango konvensional, atanapi platform anu nyanghareup angin tina kincir angin-poros. (Pikeun 'maéhan' hartosna giliran tanpa robih tempat.)