Kapasitas Produksi

Xuzhou Wanda Slewing Bearing Co., Ltd mangrupikeun panyadia solusi slewing profésional kalayan bantalan slewing sareng drive slewing, gaduh tilu pabrik.Éta ngahijikeun R&D, desain, manufaktur sareng jasa.Wanda parantos nampi sertipikat ISO9001: 2015, CCS sareng SGS.Ieu nyadiakeun slewing bearing ti 200-5000mm sarta slewing drive ti 3-25 inci.

Xuzhou Wanda ngajaga perbaikan kontinyu kakuatan komprehensif, 2 pabrik dina operasi sarta 1 pabrik dina konstruksi kalawan leuwih 230 pagawé, nyadiakeun slewing bantalan 5000 susunan / bulan, slewing drive 1000 susunan / bulan.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami