Kapasitas Produksi

Xuzhou Wanda Slewing Bearing Co., Ltd mangrupikeun pemasok solusi slaying profesional kalayan bantalan slaying sareng slaying drive, ngagaduhan tilu pabrik. Éta ngahijikeun R&D, desain, manufaktur sareng jasa. Wanda parantos kéngingkeun sertipikat ISO9001: 2015, CCS sareng SGS. Éta nyayogikeun bantalan bantalan tina 200-5000mm sareng pangélingan drive ti 3-25 inci.

Xuzhou Wanda ngajaga paningkatan kontinyu tina kakuatan komprehensif, 2 pabrik dina operasi sareng 1 pabrik dina konstruksi kalayan langkung ti 230 padamel, nyayogikeun bantalan 5000 set / bulan, slaying drive 1000 set / bulan.