Baris Tunggal Disebrangan Roller Slewing Bearing

  • large diameter four point contact ball turntable bearing for robot

    diameter badag opat titik kontak bola puteran bantalan pikeun robot

    1. Single Baris Opat Titik Kontak Bola Slewing Bantalan.
    2. Single Baris Disebrangan Roller Slewing Bantalan
    3. Bantalan Baris Slewing Ganda
    4.Tiga Jajaran Roller Slewing Bantalan
    5. bearings Bagéan Slewing Bagéan (Jenis cahaya).
    6. Bantalan Bagian Slewing Thin (tipe Flange)

  • 113 series slewing ring with internal tooth used for high precision machinery

    113 sél cincin cincin sareng waos internal anu dianggo pikeun mesin presisi tinggi

    Naha anjeun peryogi bantalan turntable kualitas luhur?

    Mangga kontak kami pikeun kéngingkeun harga anu pangsaéna!

    Hatur nuhun pisan!

     

  • Single-row cross-roller slewing ring with external gear 111 series

    Cingcingan jingjing-jajar silang-jajar kalayan jajaran 111 siri

    Kaunggulan bantalan bantalan cross-roller tunggal baris nyaéta:

    1. Distribusi kakuatan struktural pisan khusus, sareng kamampuan pikeun nolak deformasi anu luhung.
    2. Posisi anu tepat langkung kuat, sareng kasalahan offset ampir enol.
    3. Tingkat téknologi sareng tingkat manufaktur pabrik.
    4. Rangkaian kaunggulan sapertos akurasi rotasi tinggi, tahan kuat kana deformasi, kapasitas ngangkut ageung sareng desain struktur fléksibel.
  • Single row cross roller type Slewing Bearing for gearless Solar Tracker 110.25.500

    Single row cross roller type Slewing Bearing for gearless Solar Tracker 110.25.500

    Baris tunggal bantalan roller slaying bantalan, diwangun ku dua korsi, struktur kompak, beurat enteng, akurasi tinggi pabrik, perakitan, celah alit sarat akurasi instalasi anu luhur, roller tina 1: 1 cross disusun, tiasa tahan gaya aksial sareng ngagulingkeun momen sareng kakuatan radial ageung, seueur dianggo dina ngangkat angkutan, mesin rékayasa sareng produk militér.

    Slewing ring disebut ogé rotary bearing, sababaraha urang ogé nyebutna: dukungan rotary, cyclotron support. Namina nyaéta slaying bearing, Slewing Ring bearing, turntable bearing sareng Slewing Ring.Slewing support seueur dianggo dina industri nyata sareng disebat salaku "joint tina mesin ”. Éta mangrupikeun komponén transmisi anu penting diperyogikeun pikeun mesin anu kedah ngadamel gerak Rotary relatif antara dua obyék sareng kakuatan aksial, kakuatan radial sareng moméntum waktos dina waktos anu sami. Kalayan ngembangkeun pesat industri mesin, bantosan bantosan parantos seueur dianggo dina Alat-alat laut, mesin konstruksi, mesin industri ringan, mesin metalurgi, mesin médis, mesin industri sareng industri sanés.

  • XZWD single row ball geared tapered slewing ring bearings

    Bola baris XZWD tunggal ngagiring bantalan cincin slaying

    Produkna seueur dianggo dina mesin rékayasa, mesin bangunan, mesin metalurgi sareng pertambangan, mesin palabuhan pangiriman, mesin perlindungan lingkungan, mesin industri ringan, mesin kimia petroleum, kendaraan rékayasa, alat industri perang sareng sajabina. Slewing ring tiasa nanggung aksial, beban radial sareng cara ngadengdekkeun momen momen sakaligus. Éta tiasa digabungkeun sareng pinion, girboks planet sareng motor…

  • XZWD 011.60.2800 External Gear Single Row Ball Slewing Ring for Crane

    XZWD 011.60.2800 Gear External Single Ball Ball Slewing Ring pikeun Crane

    Tim Wanda komitmen pikeun ngajaga sumanget paningkatan anu teras-terasan sareng museurkeun strategi urang pikeun standar kontrol kualitas ketat, réspon gancang, pangiriman gancang sareng harga murah. Kami ngarepkeun ngagarap sadayana tungtutan konsumén anu ngembang. Kamampuh urang ngaoptimalkeun desain bantalan pikeun kabutuhan khusus anjeun teu aya tara sareng urang bakal ngabantosan anjeun dina prosés desain, manufaktur sareng pelaksanaan.
    Kisaran diaméter cincin bantalan bantalan slaying urang tiasa tina 200 mm dugi 5000 mm. Pikeun drive slaying, aya salapan (9) ukuran anu sayogi ti 3 ″ dugi ka 25 ″ kalayan langkung ti 60 modél.

  • XZWD single row ball slewing bearing turntable for tower crane

    XZWD bal baris tunggal slaying bantalan puteran pikeun derek menara

    Kami museurkeun sareng ngendalikeun unggal jéntré produksi, Ngan ukur pikeun pangiriman produk anu saé pikeun konsumén.
    Bahan bantalan slaying umumna nyaéta waja paduan-struktural anu luhur, sapertos 42CrMo, 50Mn.
    Bahan awakna ngagugulung nyaéta GCr15 sareng dipésér ti pemasok dalam negeri kalayan kualitas paling luhur.
    Produk sayogi kalebet: Bola Baris Tunggal sareng Ganda, Tilu Baris Roller, Palang Roller Disegel sareng Unsealed Internal Geared, External Geared sareng Non-Geared Clearance atanapi Preloaded.

  • XZWD | External gear Precision Crossed roller Slewing Bearing

    XZWD | Gear éksternal Precision Crossed roller Slewing Bearing

    Baris roller palang jajar tunggal parantos seueur dianggo dina seueur aplikasi:
    1. Angkat transportasi
    2. Mesin konstruksi
    3. Produk militér

     

  • XZWD 4 point angular contact ball turntable slewing bearing

    XZWD 4 titik sudut kontak bola turntable slaying bantalan

    Slewing ring tiasa nanggung aksial, beban radial sareng cara ngadengdekkeun momen momen sakaligus. Éta tiasa digabungkeun sareng pinion, girboks planet sareng motor…

    Kami gaduh jadwal produksi anu ketat pikeun mastikeun waktos pangiriman, jadwal produksi sapertos dihandap: 

  • Customized OEM Roller Slewing Bearing used for Lifting transportation | XZWD

    Customized OEM Roller Slewing Bearing digunakeun pikeun Angkat transportasi | XZWD

    Kauntungannana:
    1. Diwangun ku dua cincin korsi
    2. Struktur kompak sareng beurat enteng
    3. Precision tinggi, clearance leutik
    4. Tiasa gaya aksial, momen hasilna sareng kakuatan radial ageung

  • XZWD Roller Precision Slewing Bearing External Gear

    XZWD Roller Precision Slewing Bearing Éksternal Gear

    Orientasi roller sareng raceway diposisikan dina 45 derajat kana poros.
    Kapasitas panguatan statis pikeun desain ieu relatif ka area kontak permukaan roller langkung unggul tibatan bantalan kontak opat sareng dalapan titik, tambahan;
    kaku dina desain ieu ngamungkinkeun pikeun laju rotasi anu langkung luhur sareng bakal ngamungkinkeun tingkat misalignment anu langkung ageung dina pemasangan.
    Nanging, watesan dorong radial kirang tina desain bantalan kontak opat sareng dalapan titik.

  • XZWD high precision single row ball slewing ring bearing without gear

    XZWD presisi tinggi bola jajar tunggal bantalan cincin banting tanpa gir

    Bantalan Slewing, jenis bantalan ageung anu tiasa nyandak beban gabungan. Bantalan Slewing kalebet bantalan slaying bola kontak opat titik, bantalan bola sudut sudut dua sudut, bantalan bantalan silinder (tapered) bantalan roller sareng bantalan roller silinder tilu jajar. Aya opat séri kanggo bantalan slaying. Bantalan bantalan bola kontak opat titik ngagaduhan kapasitas beban statis anu langkung luhur, bantalan bantalan roller silinder ngagalindeng gaduh kapasitas beban dinamis anu langkung luhur, bantalan banting bola tapered nyebrang gaduh kapasitas beban statis anu langkung luhur, sareng bantalan banting bola tapered ngagaduhan kapasitas beban dinamis langkung luhur. Pra-panginepan bantalan roller slaying ngamungkinkeun bantalan slaying ngagaduhan kaku bantosan anu langkung ageung sareng akurasi bantalan bantosan, sareng bantalan bantalan roller silinder tilu jajar ngagaduhan kapasitas beban anu langkung ageung kusabab kapasitas bebanna anu luhur. Kanaékan jangkungna kalungguhan kana bantalan slaying, sababaraha kakuatan ditanggung ku ras anu béda, sahingga kakuatan anu sami, diaméter bantalan slaying tiasa ageung Éta bantalan slaying kalayan kapasitas mawa beban tinggi sareng ngagaduhan ukuran anu dikirangan, sahingga ngajantenkeun mesin utama langkung kompak.