Baris tunggal meuntas Roller Slewing Bearing

  • China factory supply Slewing bearing for the welding positioner

    Cina pabrik suplai Slewing bearing pikeun positioner las

    Xuzhou Wanda Slewing Bearing Co., Ltd.mangrupakeun produsén profésional tibantalan slewing, ngahijikeun desain, manufaktur, sareng panalungtikan sareng pamekaran.

  • large diameter four point contact ball turntable bearing for robot

    diaméterna badag opat titik kontak bola turntable bearing pikeun robot

    1.Single Baris Opat Point Kontak Ball Slewing arah.
    2.Single Baris meuntas Roller Slewing bantalan
    3.Double Baris Ball Slewing arah
    4.Tilu Baris Roller Slewing arah
    5.Thin Bagéan Slewing bantalan (tipe lampu).
    6. Bagian Ipis Slewing Bearing (Tipe Flange)

  • 113 series slewing ring with internal tooth used for high precision machinery

    113 séri slewing ring kalawan huntu internal dipaké pikeun mesin precision tinggi

    Naha anjeun peryogi bantalan turntable slewing kualitas luhur?

    Mangga ngahubungan kami pikeun meunangkeun harga pangalusna!

    Hatur nuhun pisan!

     

  • Single row cross roller slewing ring with external gear 111 series swing bearing

    Baris tunggal cross roller slewing ring kalawan gear éksternal 111 runtuyan ayun bearing

    Kaunggulan tina single-row cross-roller slewing bearing nyaéta:

    1. Sebaran gaya struktural pisan khusus, sareng kamampuan nolak deformasi luar biasa.
    2. Posisi anu tepat langkung kuat, sareng kasalahan offset ampir nol.
    3. Tingkat téknologi sareng tingkat produksi pabrik.
    4. A runtuyan kaunggulan kayaning akurasi rotasi tinggi, lalawanan kuat ka deformasi, kapasitas mawa badag sarta desain struktur fléksibel.
  • Single row cross roller type Slewing Bearing for gearless Solar Tracker 110.25.500

    Baris tunggal cross roller tipe Slewing Bearing pikeun Gearless Solar Tracker 110.25.500

    Baris tunggal cross roller slewing bearing, diwangun ku dua korsi, struktur kompak, beurat hampang, akurasi tinggi pabrik, assembly, gap leutik sarat akurasi instalasi nyaeta luhur, roller of 1: 1 cross disusun, bisa tahan gaya axial jeung moment overturning jeung gaya radial badag, loba dipaké dina ngangkat angkutan, mesin rékayasa jeung produk militér.

    Slewing ring disebut oge rotary bearing, sababaraha urang disebut oge: Rojongan Rotary, cyclotron support.The ngaran anu slewing bearing, Slewing Ring bearing, turntable bearing jeung Slewing Ring. Slewing support loba dipaké dina industri nyata jeung disebut salaku “joint. tina mesin".Ieu téh mangrupa komponén transmisi penting dipikabutuh pikeun mesin nu kudu nyieun gerak Rotary relatif antara dua objék jeung nanggung gaya axial, gaya radial jeung momen cara ngadengdekkeun di waktu nu sarua.With ngembangkeun gancang industri mesin, rojongan slewing geus loba dipaké dina. Parabot laut, mesin konstruksi, mesin industri ringan, mesin Metalurgi, mesin médis, mesin industri jeung industri lianna.

  • XZWD single row ball geared tapered slewing ring bearings

    XZWD bal baris tunggal geared tapered slewing ring bantalan

    Produk anu loba dipaké dina mesin rékayasa, mesin wangunan, Metalurgi jeung mesin pertambangan, pengiriman barang mesin port, mesin panyalindungan lingkungan, mesin industri lampu, mesin kimia minyak bumi, kandaraan rékayasa, alat-alat industri perang jeung saterusna.ring Slewing bisa nanggung axial, beban radial jeung ngadengdekkeun momen beban sakaligus.Éta tiasa digabungkeun sareng pinion, kotak gear planet sareng motor…

  • XZWD 011.60.2800 External Gear Single Row Ball Slewing Ring for Crane

    XZWD 011.60.2800 External Gear Single Baris Ball Slewing Ring pikeun Crane

    Tim Wanda komitmen pikeun ngajaga sumanget perbaikan kontinyu sareng museurkeun strategi kami pikeun standar kontrol kualitas anu ketat, réspon gancang, pangiriman gancang sareng harga murah.Kamampuhan kami pikeun ngaoptimalkeun desain bantalan pikeun kabutuhan khusus anjeun teu aya tandinganna sareng kami bakal ngabantosan anjeun sapanjang prosés desain, manufaktur sareng palaksanaan.
    rentang diaméterna ring slewing kami tina slewing bearing tiasa ti 200 mm nepi ka 5000 mm .Pikeun slewing drive, aya salapan (9) ukuran béda sadia ti 3 ″ nepi ka 25 ″ kalawan leuwih ti 60 model.

  • XZWD single row ball slewing bearing turntable for tower crane

    XZWD baris tunggal bola slewing bearing turntable pikeun bango munara

    Urang fokus jeung ngadalikeun unggal jéntré produksi, Ngan pikeun pangiriman produk alus ka konsumén.
    Bahan tina bearing slewing umumna steels alloy-struktural tinggi, kayaning 42CrMo, 50Mn.
    Bahan awak ngagulung nyaéta GCr15 sareng dipésér ti supplier domestik kalayan kualitas pangluhurna.
    Produk sayogi kalebet: Bola Baris Tunggal sareng Ganda, Roller Tilu Baris, Roller Cross Disegel sareng Gear Internal Unsealed, External Geared sareng Non-Geared Clearance atanapi Preloaded.

  • XZWD | External gear Precision Crossed roller Slewing Bearing

    XZWD |Gear éksternal Precision Crossed gilinding Slewing Bearing

    Baris tunggal meuntas roller bearing geus loba dipaké dina loba aplikasi:
    1. Angkutan ngangkat
    2. Mesin konstruksi
    3. produk militér

     

  • XZWD 4 point angular contact ball turntable slewing bearing

    XZWD 4 titik sudut kontak bola turntable slewing bearing

    ring Slewing bisa nanggung axial, beban radial jeung ngadengdekkeun momen beban sakaligus.Éta tiasa digabungkeun sareng pinion, kotak gear planet sareng motor…

    Kami gaduh jadwal produksi anu ketat pikeun ngajamin waktos pangiriman, jadwal produksi sapertos di handap ieu:

  • Customized OEM Roller Slewing Bearing used for Lifting transportation | XZWD

    Ngaropea OEM Roller Slewing Bearing dipaké pikeun Angkat angkutan |XZWD

    Kauntungannana:
    1. Diwangun ku dua cingcin korsi
    2. Struktur kompak sareng beurat hampang
    3. precision High, clearance leutik
    4. Bisa nanggung gaya axial, momen resultant jeung gaya radial badag

  • XZWD Roller Precision Slewing Bearing External Gear

    XZWD Roller Precision Slewing Bearing External Gear

    Orientasi gilinding sareng raceway diposisikan dina 45 derajat ka sumbu.
    Kamampuh loading statik pikeun desain ieu relatif ka aréa kontak permukaan roller anu punjul sabalikna opat jeung dalapan titik bantalan kontak, Sajaba;
    rigidity dina rarancang ieu ngamungkinkeun pikeun speeds rotational luhur sarta bakal ngidinan pikeun gelar leuwih gede misalignment dina ningkatna.
    Sanajan kitu, watesan dorong radial kirang ti éta tina opat jeung dalapan titik design bearing kontak.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami