Non-geared Tilu jajar gilinding Slewing Bearing 130 Series pikeun mesin tugas beurat

Katerangan pondok:

1. Tilu baris roller slewing bearing boga kapasitas beban badag

2. waktos produksi urang téh sabudeureun 40days

3. Urang bisa nyadiakeun ISO9001: 2015, CCS, sertipikat SGS

4.We tiasa ngadamel OEM slewing bearing kalawan gambar Anjeun

5. inspeksi lengkep diperlukeun


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Selwing bearing disebut alos slewing ring bearing, turntable bearing, slewing ring, rotasi.

Tilu-baris roller slewing ring boga tilu ras, jeung luhur, handap jeung radial raceways dipisahkeun, ku kituna beban unggal baris gilinding bisa akurat ditangtukeun.

Éta tiasa nanggung rupa-rupa beban dina waktos anu sami.Ieu téh mangrupa pangbadagna ti opat produk.Ukuran aci sareng radial kawilang ageung.

Ieu hususna cocog pikeun mesin beurat merlukeun diaméter badag, kayaning excavator roda, cranes roda, cranes Kapal, cranes port, platform ngajalankeun baja molten.

sarta cranes treuk tonnage badag tur mesin séjén.

130

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

产品信息

 

 

 

 

 

 

 

 

Application

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami