Non-geared Three row roller Slewing Bearing 130 Series pikeun mesin tugas beurat

Pedaran pondok:

1. Bantalan bantalan roller tilu jajar ngagaduhan kapasitas beban anu ageung

2. Waktos produksi kami sakitar 40 dinten

3. Kami tiasa nyayogikeun sertipikat ISO9001: 2015, CCS, SGS

4.We tiasa ngadamel bantalan OEM slaying kalayan gambar anjeun

5. Pamariksaan anu diperyogikeun diperyogikeun


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bantalan selwing nyaéta alos disebat bantalan cincin slaying bearing bantalan puter 、 cincin slaying, rotasi.

Cingcin slaying roller tilu jajar ngagaduhan tilu balapan, sareng lorong luhur, handap sareng radial dipisahkeun, sahingga beban unggal jajaran gilinding tiasa ditangtoskeun ditangtoskeun.

Éta tiasa nanggung sababaraha beban dina waktos anu sasarengan. Éta mangrupikeun panggedéna tina opat produk. Aci sareng dimensi radial kawilang ageung.

Éta cocog pikeun mesin beurat anu ngabutuhkeun diaméterna langkung ageung, sapertos excavator roda, crane roda, crane kapal, crane port, platform ngajalankeun baja molten

sareng derek treuk tonase ageung sareng mesin-mesin sanesna.

130

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

产品信息

 

 

 

 

 

 

 

 

Application

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami