XZWD|ODM ngaropéa ring slewing WD-061.20.1094F ipis tipe bearing

Katerangan pondok:

Urang bisa ngahasilkeun kualitas luhur slewing bearing.WD-061 Series gaduh fitur ieu:
Struktur: opat titik kontak bola slewing bearing
huntu gear: éksternal
Jenis anjing laut: segel ganda
Bahan: 50Mn / 42CrMo / C45
Katerangan produk: Bantalan slewing énténg cocog pikeun rupa-rupa pilihan rékayasa sareng cocog pisan nalika beurat mangrupikeun faktor anu penting, pangaweruh ahli XZWD Bearing ngeunaan bantalan slewing ngajamin yén anjeun tiasa ngandelkeun bagian anu pangsaéna pikeun produk sareng proyék rékayasa anjeun. gerak pangalusna mungkin jeung efisiensi.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

XZWD|ODM ngaropéaring slewingWD-061.20.1094F ipis tipe bearing
merek XZWDWD-061 runtuyanbantalan slewing kalawan gear éksternal, milik runtuyan lampuring slewingbantalan, gaduh fitur beurat hampang sareng instalasi gampang.Nyadiakeun rotasi stabil sarta akurasi ngajalankeun tinggi.
Urang bisa ngahasilkeun nurutkeun paménta anjeun, handap spésifikasi bisa dirobah kalawan pamundut anjeun.