XZWD | ODM cingcin slaying khusus WD-061.20.1094F bantalan tipe ipis

Pedaran pondok:

Kami tiasa ngahasilkeun bantalan slaying kualitas luhur. WD-061 Series ngagaduhan fitur ieu:
Struktur: opat titik kontak bola slaying bantalan
Huntu gir: luar
Jenis anjing laut: anjing laut ganda
Bahan: 50Mn / 42CrMo / C45
Pedaran produk: Bantalan banting ringan anu idéal pikeun sababaraha pilihan rékayasa sareng khusus idéal nalika beurat mangrupikeun hal anu penting, pangetahuan ahli XZWD Bearing ngeunaan bantalan bantalan ngajamin yén anjeun tiasa ngandelkeun bagian anu paling saé pikeun produk anjeun sareng proyék rékayasa anu hasilna gerakan anu pangsaéna sareng épisiénsi.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

XZWD | ODM ngarobih cingcin slaying WD-061.20.1094F bantalan tipe ipis
Mérek XZWD WD-061 Series bantalan slaying kalayan alat éksternal, milik bantalan cincin slaying séri lampu, ngagaduhan ciri beurat enteng sareng gampang dipasangna. Nyayogikeun rotasi anu stabil sareng akurasi ngaji anu luhur.
Urang tiasa ngahasilkeun numutkeun pamundut anjeun, di handap spésifikasi tiasa diralat ku pamundut anjeun.

Bantalan Slewing spésifikasi WD-061 Series

Pikeun diajar langkung seueur ngeunaan perusahaan urang atanapi kéngingkeun Pitunjuk Instalasi tina opat titik bantalan bola kontak ngeunaan ukuran instalasi, beurat, peringkat beban dinamis dasar, beban, ngawatesan kagancangan, sareng clearance, mangga ngahubungan kami. Gambar sayogi nalika pamundut. Mangga kontak kami!

 








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    • XZWD single row ball geared tapered slewing ring bearings
    • Wanda Double Row Ball Slewing Ring Bearing External Toothed Swing Bearing Geared Turntable Bearing
    • Light type Slewing Bearing with External gear (WD-061) for Food machinery
    • XZWD solar power generation single row ball slewing bearing
    • 4 point angular contact ball turntable slewing ring
    • single row ball turntable slewing ring bearing with external gear