Tilu Baris Roller Slewing Bantalan

  • Non-Geared Three row Roller Slewing Bearing for Heavy Machinery

    Non-Geared Tilu jajaran Roller Slewing Bearing pikeun Mesin beurat

    Aya tilu jajar bantalan slaying kalayan rol diaméter anu béda salaku unsur gulung. Éta diwangun ku tilu ring korsi, tilu kelompok rol sareng spacer,

    sambung sambung sareng cincin tahan debu. Numutkeun kana kaayaan beban anu béda-béda, jajaran luhur gilinding ngagaduhan ukuran anu pangageungna, sareng gulungan guratna ngagaduhan ukuran anu pangleutikna.

    Baris luhur sareng handap unsur ngagugulung ngagaduhan gaya aksial sareng momen verturning, sedengkeun elemen gulung gurat ngagaduhan gaya radial. Éta bantosan bantosan sareng

    kapasitas bantalan panggedéna. Seuseueurna dianggo dina mesin konstruksi beurat.

     

    Kami ogé tiasa nganggo kandang baja atanapi kandang tambaga pikeun bantalan, sareng éta gancang-gancang.

     

    Pikeun bantalan bantosan, éta ngagaduhan tilu jinis téét:

    1. bantalan slaying gear luar

    2. bantalan slaying gear internal

    3. bantalan slaying non-geared