Flange tipe Slewing Bearing

  • Standard Size Thin Slewing Ring Swing Bearing

    Ukuran Standar Ipis Slewing Ring Swing Bearing

    1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.
    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.
    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.
    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.
    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

    6. Jinis huntu slaying tipe huntu bantalan

    – Bantalan bantalan gear éksternal

    – Bantalan alat pembunuh luar

    – Bantalan slaying sanés gear

     

  • Made In China Slewing Bearing Slewing Machine Bearings Slewing Ring Bearings

    Didamel Di Cina Slewing Bearing Slewing Machine Bearings Slewing Ring Bearings

    1. Kami produsén ngahasilkeun bantalan langkung ti sapuluh taun.
    2. Kami gaduh peralatan mékanis anu maju sareng tim kontrol kualitas ketat.
    3. Kacepetan produksi anu efisien sareng jasa pangiriman tepat waktu.
    4. Narima produksi standar sareng non-standar.

  • XZWD|Lightweight slewing bearings for packing machine

    XZWD | Bantalan banting ringan pikeun mesin pengepakan

    Bantalan slaying ringan digunakeun pikeun anu tugasna enteng, tapi kedah diputer. Sapertos mesin bungkus botol. Bantalan bantosan tiasa ngajantenkeun mesin bungkus puter lancar sareng ngeusian inuman.