Flange tipe Slewing Bearing

  • Standard Size Thin Slewing Ring Swing Bearing

    Baku Ukuran Ipis Slewing Ring Ayun Bearing

    1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.
    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.
    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.
    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.
    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

    6.Flange tipe slewing bearing tipe huntu

    -bearing slewing gear éksternal

    - bantalan slewing gear internal

    -Bantalan slewing non-gear

     

  • Made In China Slewing Bearing Slewing Machine Bearings Slewing Ring Bearings

    Dijieun Dina Cina Slewing Bearing Slewing Mesin Bearings Slewing Ring Bearing

    1. Kami produsén ngahasilkeun bearing pikeun leuwih ti sapuluh taun.
    2. Simkuring gaduh parabot mékanis canggih tur tim kadali kualitas ketat.
    3. speed produksi efisien sarta layanan pangiriman on-waktu.
    4. Narima produksi baku sarta non-standar.

  • XZWD|Lightweight slewing bearings for packing machine

    XZWD|Bantalan slewing hampang pikeun mesin packing

    bantalan slewing lightweightdipaké pikeun nu boga tugas hampang, tapi kudu usaha Rotary.Sapertos mesin bungkusan botol.Bantalan slewing tiasa ngajantenkeun mesin packing lancar sareng ngeusian inuman.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami