Kualitas tinggi Industrial Robotic Arm nganggo Slew Drive

Pedaran pondok:

Slew drive nganteurkeun kinerja anu dipercaya sareng gratis dina aplikasi industri. Éta tiasa dianggo dina panangan Robotic. Pabrik pabrik sareng mesin industri nganggo drive slaying pikeun gerakan kakuatan sareng ngendalikeun torsi rotasi. Alat mékanis sareng robotik ngandelkeun slaying drive pikeun akurasi posisi sareng kinerja anu saluyu.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kualitas tinggi Industrial Robotic Arm nganggo Slew Drive

4358fc8a

Slew drive nganteurkeun kinerja anu dipercaya sareng gratis dina aplikasi industri. Éta tiasa dianggo dina panangan Robotic. Pabrik pabrik sareng panggunaan mesin industrislaying drives kana gerakan kakuatan sareng ngendalikeun torsi rotasi. Parabot mékanis sareng robotik ngandelkeunslaying drives pikeun akurasi posisi sareng kinerja anu saluyu.

RobotOh kitu panangan nyaéta alat mékanis anu ngagaduhan sendi anu tiasa ngabengkokkeun sareng muter. Éta disetir ku motor listrik anu dikontrol komputer. Parabot tiasa dipasang dina tungtung panangan 'panangan', sareng komputer anu diprogramkeun supados aranjeunna ngalaksanakeun tugas anu béda-béda, sapertos motong, ngebor, ngelas, sareng ngalukis. Éta ogé dipaké pikeun tugas-tugas bahaya sapertos nanganan bahan radioaktif atanapi bom anu teu dijalankeun.

index

Kalayan desain struktur huntu melengkung, drive WEA Slewing gaduh langkung anti kacapean sareng pangabisa ngariung, anu cocog pikeun tugas beurat, aplikasi sedeng-gancang, éta cocog pikeun aplikasi Robotic Arm.

Anjeun tiasa ningali katalog pikeun WEA Slewing drive.

7b4a85251

Drive slaying mangrupikeun girboks anu tiasa aman nahan beban radial sareng aksial, ogé ngirimkeun torsi pikeun muter. Rotasi tiasa dina hiji sumbu, atanapi dina sababaraha sumbu babarengan. Slewing drive didamel ku pembuatan gearing, bantalan, segel, perumahan, motor sareng komponenana bantu anu sanés sareng ngempelkeun kana kotak gear anu parantos réngsé.

Drive slaying ngagunakeun kinematika presisi pikeun nyayogikeun proporsi ageung tahap-tahap. Bantalan sareng roda gigi dipasang kana pasualan alit, mandiri, sareng siap dipasang pikeun ngaoptimalkeun beurat sareng kinerja.Xuzhou Wanda slaying bear co., Ltd. salaku anu ngalaman slay drive pabrik, urang ngagaduhan kamampuan pikeun nyayogikeun drive kualitas luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami