Kualitas luhur Industrial Robotic Arm ngagunakeun Slew Drive

Katerangan pondok:

Slew drive nganteurkeun kinerja anu tiasa diandelkeun sareng bebas pangropéa dina aplikasi industri.Éta tiasa dianggo dina panangan Robotic.Pabrik pabrik sareng mesin industri nganggo drive slewing pikeun ngagerakkeun kakuatan sareng ngontrol torsi rotasi.alat-alat mékanis jeung robotics ngandelkeun slewing drive pikeun akurasi positioning jeung kinerja konsisten.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Kualitas luhur Industrial Robotic Arm ngagunakeun Slew Drive

4358fc8a

Slew drive nganteurkeun kinerja anu tiasa diandelkeun sareng bebas pangropéa dina aplikasi industri.Éta tiasa dianggo dina panangan Robotic.Pabrik pabrik sareng panggunaan mesin industrislewing drives pikeun gerakan kakuatan tur kadalikeun torsi rotational.Alat-alat mékanis sareng robotika ngandelkeunslewing drives pikeun akurasi positioning jeung kinerja konsisten.

ROboteicpanangannyaéta alat-alat mékanik nu boga sendi nu bisa ngabengkokkeun jeung muter.Éta didorong ku motor listrik anu dikontrol ku komputer.Parabot tiasa dipasang dina tungtung 'leungeun' leungeun, sareng komputer diprogram supados tiasa ngalaksanakeun tugas anu béda, sapertos motong, pangeboran, las, sareng lukisan.Éta ogé dianggo pikeun tugas bahaya sapertos nanganan bahan radioaktif atanapi bom anu teu ngabeledug.

index

Kalawan desain struktur huntu melengkung, WEA Slewing drive boga hadé anti kacapean sarta pangabisa beungkeutan, nu cocog pikeun beurat-tugas, aplikasi sedeng-speed, éta cocog pikeun aplikasi Robotic Arm.

Anjeun tiasa ningali katalog pikeun WEA Slewing drive.

7b4a85251

Slewing drive nyaéta kotak gear anu aman tiasa nahan beban radial sareng axial, ogé ngirimkeun torsi pikeun puteran.Rotasi tiasa dina sumbu tunggal, atanapi dina sababaraha sumbu babarengan.Slewing drive dijieun ku manufaktur gearing, bantalan, anjing laut, perumahan, motor jeung komponén bantu séjén sarta assembling kana gearbox rengse.

The slewing drive ngagunakeun kinematics precision nyadiakeun proporsi badag tina gearing single-tahap.Bantalan sareng gears dirakit kana wadah leutik, mandiri, sareng siap dipasang pikeun ngaoptimalkeun beurat sareng kinerja.Xuzhou Wanda slewing bearing co., Ltdsalaku pangalamanslew driveprodusén, urang boga kamampuhan pikeun nyadiakeun kualitas luhur slew drive.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami