Precision Bearing Light tipe Slewing Bearing tanpa gear

Pedaran pondok:

1. Slewing Bearing dingaranan Slewing ring, Slewing ring Bearing, Swing Bearing

2. Kami tiasa nyayogikeun permukaan bantalan Slewing sareng perawatan waos

3. OEM sayogi

4. jaminan urang 12 Bulan

5. ISO9001: 2015, CCS, SGS sareng tilu puluh pihak pamariksaan sanés sayogi


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Xuzhou Wanda salaku Produsén Bantalan Slewing propésional, kami ngagaduhan kapasitas produksi anu ageung, sareng kaluaran taunan nyaéta 68000 pcs, ukuran ukuran tina 150mm dugi ka 5000mm, kami ogé ngagaduhan 3 pepelakan pikeun cocog sareng sarat konsumén.

Kami gaduh téknologi canggih, dilengkepan téknologi propésional, sareng gaduh alat-alat canggih pikeun nyayogikeun palayanan ka palanggan.

Produk Xuzhou Wanda Slewing Bearing sacara presisi, umur panjang. Kami gaduh sistem layanan purna jual anu lengkep sareng sacara aktif ngabéréskeun masalah saatos-penjualan pikeun konsumén.

Kami tiasa nyayogikeun jasa survei sareng pangukuran gratis, ngarancang gambar numutkeun skétsa palanggan, atanapi pangukuran numutkeun conto konsumén. Gambar tiasa dipasihkeun pikeun palanggan pikeun pelestarian.

Slewing Bearing seueur dianggo dina sababaraha rupa mesin laut, mesin konstruksi, excavator, derek treuk, pelacakan surya, padamelan udara, mesin industri ringan, jst.

Béda tipe slaying drive ogé disayogikeun, cacing tunggal, dual worm, helical gear sareng worm gear.

Pls ngahubungan kami bebas upami anjeun ngagaduhan pamundut.详情页ball-slewing-bear_01 详情页ball-slewing-bear_02 详情页ball-slewing-bear_03 详情页ball-slewing-bear_04 详情页ball-slewing-bear_06 详情页ball-slewing-bear_07 详情页ball-slewing-bear_08 详情页ball-slewing-bear_09

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami