Precision Bearing tipe Lampu Slewing Bearing tanpa gear

Katerangan pondok:

1. Slewing Bearing ngaranna Slewing ring, Slewing ring Bearing, Swing Bearing

2. Urang bisa nyadiakeun Slewing bearing beungeut jeung perlakuan huntu

3. OEM geus sadia

4. jaminan kami téh 12 Bulan

5. ISO9001: 2015, CCS, SGS jeung tilu puluh inspeksi pihak séjén sadia


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Xuzhou Wanda salaku Produsén Slewing Bearing profésional, urang boga kapasitas produksi badag, sarta kaluaran taunan nyaéta 68000pcs, ukuran rentang ti 150mm mun 5000mm, urang ogé mibanda 3 tutuwuhan pikeun cocog sarat konsumén '.

Kami gaduh téknologi canggih, dilengkepan téknologi profésional, sareng gaduh alat canggih pikeun nyayogikeun jasa ka konsumén.

Produk Xuzhou Wanda Slewing Bearing nyaéta presisi, umur panjang.Kami gaduh sistem jasa saatos-jualan anu lengkep sareng aktip ngarengsekeun masalah saatos-jualan pikeun konsumén.

Urang tiasa nyayogikeun jasa survey sareng pangukuran gratis, ngarancang gambar dumasar kana sketsa palanggan, atanapi pangukuran dumasar kana conto palanggan.Gambar bisa dibikeun ka konsumén pikeun pelestarian.

Slewing Bearing loba dipaké dina sagala rupa mesin laut, mesin konstruksi, excavator, treuk bango, tracking surya, karya hawa, mesin industri lampu, jsb.

Jenis slewing drive anu béda ogé disayogikeun, cacing tunggal, cacing ganda, gear hélik sareng gear cacing.

Pls ngahubungan kami kalawan bébas lamun anjeun ngagaduhan requests.详情页ball-slewing-bear_01 详情页ball-slewing-bear_02 详情页ball-slewing-bear_03 详情页ball-slewing-bear_04 详情页ball-slewing-bear_06 详情页ball-slewing-bear_07 详情页ball-slewing-bear_08 详情页ball-slewing-bear_09

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami