Tentang Kami

URANG

Pabrik

Kisaran diameter bantalan slaying tiasa tina 200 mm dugi 5000 mm. Pikeun slaying drive, aya salapan (9) ukuran anu béda anu sayogi ti 3 "dugi ka 25" kalayan langkung ti 60 modél pikeun nyumponan sarat pelacakan anu biasa sareng anu pas.

Profil Perusahaan

Xuzhou Wanda Slewing Bearing Co., Ltd, diadegkeun dina tanggal 18 Pébruari 2011. Wanda mangrupikeun pemasok solusi slaying profesional kalayan bantosan slaying sareng slaying drive, ngahijikeun R&D, desain, manufaktur sareng jasa. Perusahaan ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat, kapasitas produksi anu kuat, alat uji lengkep, ngaktipkeun pikeun nyayogikeun 4000 sét bantalan slaying sareng 1000 sét slaying drive per bulan. Perusahaan parantos kéngingkeun sertipikat ISO9001: 2015 sareng CCS.

7d1e9e99-10e3-4408-9773-2c945acc54a1
54955567-1b59-4527-818a-7c6481f5f7b0
6e99e448-7ad6-4ad3-b631-a83a926406b6
14a62867-52d5-4a65-940a-d98a0c7f3d2a
未标题-1f
未标1
j题-1
1

Pameran sareng poto pamariksaan pabrik

Xuzhou Wanda anu ngical produkna langkung saé nagara sareng parantos ngekspor ka langkung ti 60 nagara sareng daérah kalebet Amérika Serikat, Kanada, Jérman, Inggris, Italia, India, Koréa Kidul, Rusia, Singapura, Vietnam, Malaysia, jst. pujian tinggi ti nasabah domestik jeung asing. Sareng kami parantos janten supplier anu tetep sareng stabil SANY, XCMG sareng Terex.

1.Wanda ngagaduhan karyawan langkung ti 230 jalma, anu mastikeun nyayogikeun pangiriman anu gancang, kalayan kapasitas produksi taunan langkung ti 50,000 pcs.
2. Tim rékayasa kami tiasa nyayogikeun anjeun ngarobih larutan sasuai ka kabutuhan anjeun sareng damel bareng sareng Universitas Tsinghua, Universitas Pertambangan sareng Téknologi Cina sareng Universitas Polytechnical Northwestern ngeunaan panilitian & pamekaran téknologi.
3. Tim penjualan anu kuat ngajual produk ka langkung ti 60 nagara sareng daérah, ngahasilkeun pujian anu saluyu sareng konsumén domestik sareng asing.
4. Insinyur saatos-penjualan khusus nyayogikeun réspon gancang dina 24 jam.

Tim kami

Jalma-jalma
Kapasitas produksi
Nagara
Activities for the 70th anniversary of the founding of the people's Republic of China
Fire fighting knowledge training
未标题-1
Annual employee recognition meeting