Tentang Kami

URANG

PABRIK

Kisaran diaméter bantalan slewing tiasa ti 200 mm dugi ka 5000 mm.Pikeun slewing drive, aya salapan (9) ukuran béda sadia ti 3 "pikeun 25" kalawan leuwih ti 60 model pikeun minuhan duanana sarat tracking biasa na tepat.

Profil Perusahaan

Xuzhou Wanda Slewing Bearing Co., Ltd, diadegkeun dina Pébruari 18, 2011. Wanda mangrupakeun supplier solusi slewing profésional kalayan slewing bearing na slewing drive, integral tina R&D, desain, manufaktur sarta jasa.Perusahaan gaduh kakuatan téknis anu kuat, kapasitas produksi anu kuat, alat uji lengkep, ngamungkinkeun nyayogikeun 4000 sét bantalan slewing sareng 1000 sét slewing drive per bulan.Perusahaan parantos nampi sertipikat ISO9001: 2015 sareng CCS.

7d1e9e99-10e3-4408-9773-2c945acc54a1
54955567-1b59-4527-818a-7c6481f5f7b0
6e99e448-7ad6-4ad3-b631-a83a926406b6
14a62867-52d5-4a65-940a-d98a0c7f3d2a
未标题-1f
未标1
j题-1
1

Pameran sareng pamariksaan pabrik poto

Xuzhou Wanda ngajual produk-produkna di sakuliah nagara sareng parantos ngékspor ka langkung ti 60 nagara sareng daérah kalebet Amérika Serikat, Kanada, Jérman, Inggris, Italia, India, Koréa Kidul, Rusia, Singapura, Vietnam, Malaysia, jsb. pujian luhur ti customer domestik jeung asing.Sarta kami geus supplier kontinyu sarta stabil tina SANY, XCMG na Terex.

1.Wanda boga karyawan leuwih ti 230 urang, nu ensures nyadiakeun pangiriman ajakan, kalawan kapasitas produksi taunan leuwih ti 50.000pcs.
Tim rékayasa 2.Our bisa nyadiakeun Anjeun solusi ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun tur cooperating kalawan Tsinghua University, Cina Universitas Pertambangan jeung Téhnologi jeung Northwestern Polytechnical Universitas on téhnologi panalungtikan & pamekaran.
3. Tim jualan kuat sells produk ka leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon, earning pujian tinggi konsisten ti customer domestik jeung luar nagri.
4.Special insinyur sanggeus-jualan nyadiakeun respon gancang dina 24 jam.

Tim urang

Jalma
Kapasitas produksi
Nagara
Activities for the 70th anniversary of the founding of the people's Republic of China
Fire fighting knowledge training
未标题-1
Annual employee recognition meeting

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami