XZWD WD-060 Series ngagantian VLI Series Lampu Tipe Non gear Slewing Ring Bearing

Katerangan pondok:

Cincin bantalan slewing nyaéta bantalan unsur puteran anu biasana ngadukung beban anu beurat tapi laun-balik atanapi ngayun laun, sering platform horisontal sapertos bango konvensional, atanapi platform anu nyanghareup angin tina kincir angin sumbu horizontal.(Ka 'maéhan' hartina ngahurungkeun tanpa robah tempat.)


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:1 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    FAQ

    Tag produk

    XZWD WD-060 Series ngagantian VLI Series Lampu Tipe Non gearSlewing Ring Bearing

    Wanda Slewing Bearing Co., Ltd.mangrupakeun produsén profésional sarta éksportir tinaslewing bearing/ring slewing/ bunderan slew, slewing drive / slew drive, nu utamana dilarapkeun dina mesin port, mesin pertambangan, mesin las, kandaraan konstruksi, kandaraan modular, tunggal atawa dual sistem tracking surya sumbu, sarta sistem kakuatan angin leutik jsb.
    The Slewing bearing ngawengku: hiji cingcin jero, hiji cingcin luar, sarta pluralitas elemen rolling ayana antara cingcin jero bearing jeung cingcin luar bearing, sarta cingcin jero bearing jeung cingcin luar bearing sadar rotasi relatif ngaliwatan elemen rolling.
    runtuyan produk 1. Baris TunggalOpat Point Kontak Ball Slewing Bearings.2.Baris Tunggal Crossed Roller Slewing Bearings3.Ganda Baris Ball Slewing Bearings4.Tilu Baris Roller Slewing Bearings5.Bantalan Slewing Bagéan Ipis (Tipe Lampu).6.Bantalan Slewing Bagian Ipis (Tipe Flange)

     

    Diaméter luar 300 - 5000 mm
    Ukuran Bore 120 - 4272 mm
    Pilihan Gear Gear éksternal Gear internalTanpa gear
    Ngaran Brand WANDA
    Bahan atah 50Mn, 42CrMo
    Unsur ngagugulung Bal atawa gilinding
    Tempat Asalna Xuzhou, Jiangsu, Cina
    Sertipikat ISO9001: 2008, SGS, BV
    Garansi 1 taun
    Waktos pangiriman: 15-45DAYS
    Sarat Pembayaran: L/C, T/T, Western Union
    OEM / ODM Aya
    Rincian bungkusan: 1: Ngeusian ku minyak tahan karat

    2: packing kalawan lapisan pelindung

    3: Dibereskeun dina kotak kayu

    Urang tiasa ngahasilkeun produk anu sami anu tiasa ngagentos INA VSL, RKS, IMO 92-20 bantalan slewing ipis.Anjeun tiasa ningali tabel di handap ieu pikeun modél bantalan slewing merek:

     

    WD.232 INA ISB ROLLIX IMO bearing


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami