XZWD WD-060 Series ngagantian VLI Series Light Type Non gear Slewing Ring Bearing

Pedaran pondok:

Cingcin bantalan slaying mangrupikeun bantalan elemen ngagilir anu biasana ngadukung beban anu beurat tapi laun-laun atanapi laun-osilasi, sering mangrupikeun platform horizontal sapertos bango konvensional, atanapi platform anu nyanghareup angin tina kincir angin-poros. (Pikeun 'maéhan' hartosna giliran tanpa robih tempat.)


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 1 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    XZWD WD-060 Series ngagantian VLI Series Light Type Non gear Bantalan Cingcin Slewing

    Wanda Slewing Bearing Co., Ltd. mangrupakeun produsén propésional sareng éksportir tislaying bantalan/cingcin slaying/ slay circle, slaying drive / slay drive, anu utamina diterapkeun dina mesin port, mesin pertambangan, mesin las, kendaraan konstruksi, kendaraan modular, sistem pelacakan surya sumbu tunggal atanapi dual, sareng sistem kakuatan angin leutik sareng sajabana.
    Bantalan Slewing kalebet: cincin batin, cincin luar, sareng pluralitas unsur gulung anu aya diantara cincin jero bantalan sareng cincin luar bantalan, sareng cincin batin bantalan sareng cincin luar bantalan sadar rotasi relatif ngalangkungan elemen gulung.
    Séri produk 1. Baris Tunggal Opat Titik Kontak Bola Slewing Bearings.2. Baris Tunggal Disebrangan Roller Slewing Bantalan3. Bantalan Bantalan Bola Baris Ganda4. Tilu Baris Roller Slewing Bantalan5. Bagian Tipis Bantalan Slewing (Jenis lampu) .6. Bantalan Slewing Bagéan Ipis (tipe Flange)

     

    Luar Diaméterna 300 - 5000 mm
    Ukuran bore 120 - 4272 mm
    Pilihan Gear Gigi éksternal Gigi luar Tanpa gear
    Ngaran mérek WANDA
    Bahan atah 50Mn, 42CrMo
    Unsur ngagugulung Bal atanapi roller
    Tempat Asalna Xuzhou, Jiangsu, Cina
    Sertipikat ISO9001: 2008, SGS, BV
    Jaminan 1 taun
    Waktos pangiriman: 15-45HARI
    Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union
    OEM / ODM Aya
    Rincian bungkusan: 1: ngeusian minyak karat-buktina

    2: Bungkus sareng lapisan pelindung

    3: Dibereskeun dina kotak kai

    Urang tiasa ngahasilkeun produk anu sami anu tiasa ngagentos INA VSL, RKS, IMO 92-20 ipis slaying bantalan. Anjeun tiasa ningali tabel di handap ieu pikeun modél bantalan slaying merek:

     

    WD.232 INA ISB ROLLIX IMO bearing


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami