Wanda kualitas luhur Slewing Bearing kalawan huntu internal pikeun Mini Excavator

Katerangan pondok:

Jenis lampu slewing ring bearing boga struktur sarua jeung opat titik kontak bola slewing ring bearing, tapi beuratna hampang tur bisa dipaké pikeun sababaraha aplikasi mesin tipe lampu.

Ring slewing bearing lampu geus loba dipaké dina loba aplikasi:

1.mesin dahareun;

2. Mesin Pangaléngan;

3. Mesin lingkungan

 


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:1 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    FAQ

    Tag produk

    >> spésifikasi produksi

    1.Bahan baku ti suppliers dipercaya;
    Prosés 2.Production nyaeta luyu ketat jeung ISO9001 Quality Management System.
    3.Strict di-prosés kadali kualitas sarta 100% inspeksi produk rengse saméméh pangiriman;
    4.Inspections produk pihak katilu anu bisa ditarima kana pamundut customer.
    5.Adoption prosés design produk standardized na APQP, PPAP, FEMA pikeun analisis aplikasi.
    Rincian gancang
    Tipe:
    Slewing Bearing
    Industri lumaku:
    Pabrik Pabrik, Bengkel Perbaikan Mesin
    Ngaran Brand:
    Wanda
    Jumlah modél:
    013 runtuyan
    Fitur:
    Opat Point Kontak
    Pilihan Gear:
    Gear internal
    Jenis segel:
    Segel luar
    Tempat Asal:
    Jiangsu, Cina
    Bahan:
    50Mn / 42CrMo
    Jenis bantalan:
    Baris Tunggal opat titik tipe bal
    SERTIPIKAT:
    ISO9001: 2008/SGS
    Pasar Utama:
    Global
    ngaran:
    bearing turntable
    Aplikasi:
    Excavator
    Ngaran Produk:
    Slewing ring, slewing bearing, slew bunderan
    Sertipikat:
    CCS
    Teu karasa:
    229-269H (slewing Bearing)
    jasa:
    OEM Service.Desain Service

    >> FAQ

    1.Are anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?
    1.We mangrupakeun produsén of slewing bearing na slewing drive kalawan pangalaman leuwih 18 taun.
    parusahaan 2.Our nyertakeun aréa leuwih 20000 méter pasagi.
    3.We gaduh leuwih 90 susunan mesin produksi, kayaning 4m CNC Raceway Mesin Quenching, CNC integral mesin quenching huntu, Gear
    Mesin panggilingan, 5m Vertical Lathe jsb >> 2. Naon kaunggulan anjeun dibandingkeun jeung batur?
    1. Lulus ISO9001: 2015, CCS, SGS, sertipikat BV;
    2.Timely & pangiriman diandelkeun, kualitasna alus sarta harga kalapa ngaktipkeun parusahaan urang pikeun ngajaga kanaékan 30% dina jualan taunan;
    3.Dipaténkeun slewing bearing na slewing drive.
    4. Lulus prosés Factory -Audit sarta ngadegkeun gawé babarengan jeung pausahaan dunya-kawentar, kayaning SANY, SUNWARD, TEREX jsb >> 3, Kumaha anjeun ngajamin waktu pangiriman?
    Simkuring gaduh jadwal produksi ketat tur nyimpen stock bahan pikeun model baku pikeun mastikeun waktu pangiriman.
    25-30 poé pikeun modél baku;
    45-55 poé pikeun modél ngaropéa.

    >> Profil Perusahaan

    Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kuring lamun anjeun mibanda patalékan atanapi sarat.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami