Customized OEM Roller Slewing Bearing digunakeun pikeun Angkat transportasi | XZWD

Pedaran pondok:

Kauntungannana:
1. Diwangun ku dua cincin korsi
2. Struktur kompak sareng beurat enteng
3. Precision tinggi, clearance leutik
4. Tiasa gaya aksial, momen hasilna sareng kakuatan radial ageung


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 1 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Xuzhou Wanda Slewing Bearing Co., Ltd. mangrupikeun pabrikan propésional sareng éksportir bantalan slaying, slaying drive, anu utuh diterapkeun dina mesin port, mesin pertambangan, mesin las, kendaraan konstruksi, kandaraan modular, sistem pelacakan surya sumbu tunggal atanapi dual, sareng sistem kakuatan angin alit sareng sajabana / drive tiasa nahan gaya aksial, gaya radial sareng moméntum moméntum. Kisaran diameter bantalan slewng tiasa tina 200 mm dugi 5000 mm Kanggo drive slaying, aya salapan (9) ukuran anu béda aya ti 3 ″ dugi ka 25 ″ kalayan langkung ti 60 modél pikeun nyumponan sarat nyukcruk biasa sareng tepat dina PV, CPV sareng lapangan listrik .solar. pikeun inpormasi lengkep mangga unduh katalog kami.

    111

    1. Desain produk propésional sareng kalkulasi beban;
    2. Dijieun ku bahan kualitas luhur pikeun mastikeun pasipatan mékanis
    3. Total manajemén kualitas tina matérial, prosés produksi dugi ka réngsé produk;
    4. pamutahiran kontinyu tina kakuatan komprehensif, 2 pabrik dina operasi sareng 1 pabrik dina konstruksi sareng langkung ti 230 padamel, nyayogikeun bantalan 5000sets / bulan, slaying drive 1000sets / bulan.
    5. Kuat téknis sareng kamampuan R & D sareng tim téknis anu berpengalaman sareng kerjasama sareng Universitas Cina Pertambangan sareng Teknologi, Universitas Polytechnical Northwestern sareng Universitas Tsinghua.
    6. Pangalaman ékspor anu beunghar, produk diékspor ka langkung ti 60 nagara sareng daérah.
    7.Pamekal bantalan bantosan laut.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami