Ngaropea OEM Roller Slewing Bearing dipaké pikeun Angkat angkutan |XZWD

Katerangan pondok:

Kauntungannana:
1. Diwangun ku dua cingcin korsi
2. Struktur kompak sareng beurat hampang
3. precision High, clearance leutik
4. Bisa nanggung gaya axial, momen resultant jeung gaya radial badag


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:1 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    FAQ

    Tag produk

    Xuzhou Wanda Slewing Bearing Co., Ltd.nyaéta produsén profésional sarta éksportir of slewing bearing, slewing drive, nu utamana dilarapkeun dina mesin port, mesin pertambangan, mesin las, kandaraan konstruksi, kandaraan modular, tunggal atawa dual sistem tracking surya sumbu, sarta sistem kakuatan angin leutik jsb Slewing bearing. /drives bisa nanggung gaya axial, gaya radial jeung moment.The tilting moment.The rentang diaméterna slewng bearing bisa ti 200 mm nepi ka 5000 mm Pikeun slewing drive, aya salapan (9) ukuran béda sadia ti 3″ nepi ka 25″ kalawan leuwih ti 60 model pikeun minuhan sarat tracking duanana biasa na tepat dina PV, CPV na .solar kakuatan tracking fields.For detil informasi mangga undeur katalog urang.

    111

    Desain produk 1.Professional jeung itungan beban;
    2.Made kalawan bahan kualitas luhur pikeun mastikeun sipat mékanis
    3.Total manajemén kualitas tina bahan, prosés produksi pikeun produk rengse;
    pamutahiran 4.Continuous kakuatan komprehensif, 2 pabrik dina operasi sarta 1 pabrik dina konstruksi kalawan leuwih 230 pagawé, nyadiakeun slewing bantalan 5000sets / bulan, slewing drive 1000sets / bulan.
    5.Strong teknis jeung R & D kamampuhan jeung hiji tim teknis ngalaman tur gawé babarengan jeung Cina Universitas Pertambangan jeung Téhnologi, Northwestern Polytechnical Universitas jeung Universitas Tsinghua.
    6.Rich pangalaman ékspor, produk anu diékspor ka leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon.
    supplier 7.Professional of laut slewing bearing.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami