Slewing Drive

  • Heavy type Enclosed housing Dual Worm gear Slewing drive WEA25-2

    Tipe beurat Enclosed perumahan Dual Worm gear Slewing drive WEA25-2

    1. tipe beurat Enclosed perumahan Worm gear Slewing drive

    2. Dual cacing Slewing Girang

    3. Slewing Girang pikeun Mesin beurat

  • Hot sale Stock Welding Positioner machine SE12 Slewing drive

    Hot diobral Bursa las Positioner mesin SE12 Slewing drive

    Pikeun sakabéh model slewing drive kami boga stock kalawan pangiriman gancang ti SE3 ~ SE25

  • Spot sale!!!2021 Hot China slew drive best price slewing SE7

    Diobral Spot!!!2021 Hot Cina slew drive harga pangalusna slewing SE7

    Wanda Slewing Bearing Co., Ltd.mangrupakeun produsén profésional sarta éksportir of slewing bearing / slewing ring / bunderan slew na slewing drive / slew drive, nu utamana dilarapkeun dina mesin port, mesin pertambangan, mesin las, kandaraan konstruksi, kandaraan modular, tunggal atawa dual sistem tracking surya sumbu, jeung sistem kakuatan angin leutik jsb.

  • Hot sell Stock Heavy type WEA Series Slewing drive WEA9

    Panas ngajual saham beurat tipe WEA Series Slewing drive WEA9

    1. Panas ngajual jeung stock slewing drive

    harga 2.Resonable pikeun slewing drive

    3. Enclosed perumahan slewing drive

    4. OEM Sadia

    5. Kelas precision IP 65

  • Stock Small size Slewing drive for Automation equipment

    Saham Leutik ukuran Slewing drive pikeun alat-alat Automation

    1. Ukuran leutik Slewing drive di stock

    2. beurat lampu Slewing drive

    3. Precision Slewing drive kalawan bearing

  • XZWD Stock Slewing drive worm gear drive with short delivery time

    XZWD Saham Slewing drive cacing gear drive kalawan waktu pangiriman pondok

    Xuzhou Wanda Slewing Ring Co., Ltd., salaku produsén ngarah Cina ngeunaan bantalan slewing sareng drive slewing, ngahijikeun desain, manufaktur, panalungtikan sareng pamekaran, sareng penjualan.

    Éta gaduh kakuatan téknis anu kuat, kapasitas produksi anu kuat sareng alat uji lengkep.

    Dina raraga adaptasi jeung pasar, parusahaan urang geus ngadegkeun dua pabrik produksi jeung alat produksi ditambahkeun.Ayeuna, sadaya model drive Rotary aya di stock na tiasa

    shipped dina tujuh poe.

  • Slewing Drive SE12 in Stock For Solar Tracking | XZWD

    Slewing Drive SE12 di stock Pikeun nyukcruk Solar |XZWD

    1.Slewing drive dasarna bisa dibagi kana single worm drive slewing drive, ganda worm drive slewing drive jeung tipe husus tina slewing drive.

    2.Slewing drive gampang pikeun assembly, ngajaga, sarta simpen spasi

    3.Slewing drive bisa ngurangan biaya

  • XZWD Precision Solar tracking Slewing drive SE5

    XZWD Precision Solar nyukcruk Slewing drive SE5

    1. Enclosed perumahan slewing drive Precision kelas IP65.
    2. Slewing drive bisa cocog motor béda (AC, DC, hidrolik)
    3. Simkuring gaduh SE Series, WEA Series, cacing tunggal jeung cacing Dual.

    4.OEM nyaéta Sadia

  • XZWD Solar Tracking Enclosed Housing SE7 Slewing Drive

    XZWD Solar nyukcruk enclosed Perumahan SE7 Slewing Girang

    1. Enclosed perumahan slewing drive utamana dilarapkeun ka kaayaan rélatif luhur pikeun requirment tinggi pikeun dustproof, hujan-bukti jeung kasempetan anti korosi.
    2. Slewing drive Presion kelas IP65
    3. Slewing drive utamana dipaké pikeun mesin port, mesin pertambangan, mesin las, tracking surya jeung saterusna
    4. Slewing drive gaduh SE jeung runtuyan WEA.
    5. Urang bisa nyieun parobahan atawa ngarancang model anyar pikeun customer

  • WEA14 Heavy Type Slewing Drive For Mist Cannon Truck | Wanda

    WEA14 beurat Tipe Slewing Girang Pikeun Halimun Cannon Treuk |Wanda

    1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.
    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.
    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.
    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.
    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • 17″ Slewing Drive For Solar Tracking System

    17″ Slewing Drive Pikeun Sistem Pelacak Surya

    1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.
    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.
    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.
    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.
    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Double Worm Slewing Drive For Excavator Bucket

    Ganda Worm Slewing Girang Pikeun Ember Excavator

    1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.
    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.
    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.
    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.
    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami