SE Series Slewing Drive

  • Slewing Drive SE12 in Stock For Solar Tracking | XZWD

    Slewing Drive SE12 dina Saham Pikeun Solar Tracking | XZWD

    1. Slewing drive tiasa janten dasarna dibagi kana drive cacing slaying drive tunggal, drive cacing drive slaying drive sareng tipe khusus drive slaying.

    2. Slewing drive gampang dipasang, dirawat, sareng ngahémat rohangan

    3. Slewing drive tiasa ngirangan biaya

  • XZWD Precision Solar tracking Slewing drive SE5

    XZWD Precision Solar nyukcruk Slewing drive SE5

    1. Perumahan dibunuh slaying drive Precision grade IP65.
    2. Slewing drive tiasa cocog motor Béda (AC, DC, Hydraulik) 
    3. Kami ngagaduhan SE Series, WEA Series, Single worm sareng Dual worm.

    4. OEM anu sayogi

  • XZWD Solar Tracking Enclosed Housing SE7 Slewing Drive

    XZWD Solar Tracking Enclosed Perumahan SE7 Slewing Drive

    1. Drive slaying perumahan anu kalebet utamina dilarapkeun kana kaayaan anu kawilang luhur pikeun sarat anu luhur pikeun acara tahan lebu, hujan-buktina sareng anti karat.
    2. Slewing drive Presion grade IP65
    3. Slewing drive utamina dianggo pikeun mesin port, mesin pertambangan, mesin las, solar track sareng sajabina
    4. Slewing drive gaduh séri SE sareng WEA.
    5. Urang tiasa ngarobih atanapi ngararancang modél énggal pikeun konsumén

  • XZWD SE9 Slewing drive for solar tracking system

    XZWD SE9 Slewing drive pikeun sistem pelacakan surya

    1. Ditutup perumahan slaying drive utami dilarapkeun ka kaayaan anu kawilang tinggi pikeun syarat tinggi pikeun tahan lebu, hujan-buktina sareng acara anti karat. Precision grade IP65.
    2. Motor anu bénten (AC, DC, Hydraulik) tiasa didesain numutkeun kabutuhan pelanggan.
    3. Ku ngadopsi cincin slaying salaku komponén inti na, slaying drive tiasa nanggung gaya aksial, gaya radial sareng cara ngadengdekkeun sakaligus. Slewing drive seueur dilarapkeun dina modél modél, sadaya jinis bango, platform damel udara, sistem pelacak surya sareng sistem kakuatan angin.
    4. Kami tiasa nyayogikeun modél biasa pikeun konsumén.
    5. Urang tiasa nyayogikeun warna anu béda pikeun konsumén.
    6. Urang tiasa ngadamel parobihan atanapi ngararancang modél énggal pikeun palanggan.

  • Hot sale SE7 slewing drive |Wanda

    Dijual panas SE7 slaying drive | Wanda

    Detil Gancang
    Jenis: Slewing Drive
    Industri anu berlaku: Pabrik Pabrik, Toko Perbaikan Mesin
    Ngaran mérek: Wanda
    Jumlah modél: SE7
    Fitur: Dicokot slaying perumahan ditutupan
    Dipeunteun Torsi Kaluaran 1,5 kN.m
    Ngiringkeun Torsi Momen 13.5 kN.m
    Beban Axial Statis 133 kN
    Beban Radial Statis 53 kN
    Beban Axial Dinamis 32 kN.m
    Nyekel Torsi 10.4 kN.m
    Rasio Gear 73 : 1
    Nyukcruk Precision ≤ 0,15 °
    Ngonci diri Gir Leres
    Beurat 23kg
    Sertipikat: CCS
    Negara asal Cina
    Jasa: Layanan OEM. Desain Désain
  • slewing drive for solar tracker with 24V DC motor

    slaying drive pikeun solar tracker sareng motor 24V DC

    slaying drive pikeun solar tracker sareng motor 24V DC
    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina (Daratan)
    Ngaran mérek: Wanda
    Motor: Motor hidrolik & motor AC & motor 24V DC
    Garansi: 12 bulan