SE Series Slewing Girang

  • Hot sale Stock Welding Positioner machine SE12 Slewing drive

    Hot diobral Bursa las Positioner mesin SE12 Slewing drive

    Pikeun sakabéh model slewing drive kami boga stock kalawan pangiriman gancang ti SE3 ~ SE25

  • Spot sale!!!2021 Hot China slew drive best price slewing SE7

    Diobral Spot!!!2021 Hot Cina slew drive harga pangalusna slewing SE7

    Wanda Slewing Bearing Co., Ltd.mangrupakeun produsén profésional sarta éksportir of slewing bearing / slewing ring / bunderan slew na slewing drive / slew drive, nu utamana dilarapkeun dina mesin port, mesin pertambangan, mesin las, kandaraan konstruksi, kandaraan modular, tunggal atawa dual sistem tracking surya sumbu, jeung sistem kakuatan angin leutik jsb.

  • Stock Small size Slewing drive for Automation equipment

    Saham Leutik ukuran Slewing drive pikeun alat-alat Automation

    1. Ukuran leutik Slewing drive di stock

    2. beurat lampu Slewing drive

    3. Precision Slewing drive kalawan bearing

  • XZWD Stock Slewing drive worm gear drive with short delivery time

    XZWD Saham Slewing drive cacing gear drive kalawan waktu pangiriman pondok

    Xuzhou Wanda Slewing Ring Co., Ltd., salaku produsén ngarah Cina ngeunaan bantalan slewing sareng drive slewing, ngahijikeun desain, manufaktur, panalungtikan sareng pamekaran, sareng penjualan.

    Éta gaduh kakuatan téknis anu kuat, kapasitas produksi anu kuat sareng alat uji lengkep.

    Dina raraga adaptasi jeung pasar, parusahaan urang geus ngadegkeun dua pabrik produksi jeung alat produksi ditambahkeun.Ayeuna, sadaya model drive Rotary aya di stock na tiasa

    shipped dina tujuh poe.

  • Slewing Drive SE12 in Stock For Solar Tracking | XZWD

    Slewing Drive SE12 di stock Pikeun nyukcruk Solar |XZWD

    1.Slewing drive dasarna bisa dibagi kana single worm drive slewing drive, ganda worm drive slewing drive jeung tipe husus tina slewing drive.

    2.Slewing drive gampang pikeun assembly, ngajaga, sarta simpen spasi

    3.Slewing drive bisa ngurangan biaya

  • XZWD Precision Solar tracking Slewing drive SE5

    XZWD Precision Solar nyukcruk Slewing drive SE5

    1. Enclosed perumahan slewing drive Precision kelas IP65.
    2. Slewing drive bisa cocog motor béda (AC, DC, hidrolik)
    3. Simkuring gaduh SE Series, WEA Series, cacing tunggal jeung cacing Dual.

    4.OEM nyaéta Sadia

  • XZWD Solar Tracking Enclosed Housing SE7 Slewing Drive

    XZWD Solar nyukcruk enclosed Perumahan SE7 Slewing Girang

    1. Enclosed perumahan slewing drive utamana dilarapkeun ka kaayaan rélatif luhur pikeun requirment tinggi pikeun dustproof, hujan-bukti jeung kasempetan anti korosi.
    2. Slewing drive Presion kelas IP65
    3. Slewing drive utamana dipaké pikeun mesin port, mesin pertambangan, mesin las, tracking surya jeung saterusna
    4. Slewing drive gaduh SE jeung runtuyan WEA.
    5. Urang bisa nyieun parobahan atawa ngarancang model anyar pikeun customer

  • Double Worm Slewing Drive For Excavator Bucket

    Ganda Worm Slewing Girang Pikeun Ember Excavator

    1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.
    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.
    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.
    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.
    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • XZWD SE9 Slewing drive for solar tracking system

    XZWD SE9 Slewing drive pikeun sistem tracking surya

    1. Enclosed perumahan slewing drive utamana dilarapkeun ka kaayaan rélatif luhur pikeun sarat tinggi pikeun dustproof, hujan-bukti jeung kasempetan anti korosi.Kelas precision IP65.
    2. motor béda (AC, DC, hidrolik) bisa dirancang nurutkeun sarat customer urang.
    3. Ku nganut cingcin slewing salaku komponén inti na, slewing drive bisa nanggung gaya axial, gaya radial jeung momen cara ngadengdekkeun sakaligus.Slewing drive loba dilarapkeun dina gandeng modular, sagala jinis cranes, platform kerja hawa, sistem tracking surya sarta sistem kakuatan angin.
    4. Urang bisa nyadiakeun model biasa pikeun customer.
    5. Urang bisa nyadiakeun kelir béda pikeun customer.
    6. Urang bisa nyieun parobahan atawa ngarancang model anyar pikeun customer.

  • Hot sale SE7 slewing drive |Wanda

    Diobral panas SE7 slewing drive |Wanda

    Rincian gancang
    Tipe: Slewing Drive
    Industri lumaku: Pabrik Pabrik, Bengkel Perbaikan Mesin
    Ngaran Brand: Wanda
    Jumlah modél: SE7
    Fitur: Ditutupan perumahan slewing drive
    Dipeunteun Kaluaran torsi 1,5 kN.m
    Tilting Momen Torsi 13,5 kN.m
    Beban Axial statik 133 kN
    Beban Radial statik 53 kN
    Beban Axial dinamis 32 kN.m
    Ngayakeun Torsi 10,4 kN.m
    Babandingan Gear 73:1
    Nyukcruk Precision ≤ 0,15°
    Self-Ngonci Gears Sumuhun
    Beurat 23 kg
    Sertipikat: CCS
    Negara asal Cina
    jasa: OEM Service.Desain Service
  • slewing drive for solar tracker with 24V DC motor

    slewing drive pikeun tracker surya kalawan 24V DC motor

    slewing drive pikeun tracker surya kalawan 24V DC motor
    Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
    Ngaran Brand: Wanda
    Motor: Motor hidrolik & motor AC & motor DC 24V
    Garansi: 12 bulan

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami