Bantalan slewing kualitas luhur pikeun platform kerja hawa (AWP)

Katerangan pondok:

The slewing bering loba dipaké pikeun platform karya hawa. Kusabab platform gawé hawa kalawan ukuran lightweight tur kompak, bearing slewing biasana ngagunakeun 200 ~ 1000 mm model ukuran leutik.

Bahan slewing bearing bisa dipaké 50Mn atanapi 42CrMo, jenis lolobana 4 titik kontak bal slewing bearing.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Platform kerja hawa (AWP), ogé katelah alat hawa, platform kerja elevating (EWP), truk ember atanapi platform kerja elevating mobile (MEWP) mangrupikeun alat mékanis anu dianggo pikeun nyayogikeun aksés samentawis pikeun jalma atanapi alat ka daérah anu teu tiasa diaksés. Platform kerja hawa anu hampang sareng ukuran kompak ngajantenkeun dianggo di sakola, gereja, gudang sareng seueur deui.slewing bearing for AWPPlatform kerja hawa biasana nganggo bantalan slewing, sareng arah maju sareng mundur tiasa dipilih dumasar kana kabutuhan operasi.Bagian slewing mékanisme slewing sarta platform gawé duanana dipasang dina rojongan slewing.

Ieu utamana ngagunakeun baris tunggal opat titik slewing bearing, anjeun tiasa ningali katalog saperti kieu:

.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    • Wanda Precision Industry Machinery Parts Slewing Bearing
    • XZWD hot sale best price single row four point slewing ring for rotary equipment
    • XZWD high quality Slewing bearing for maritime crane
    • single row ball turntable slewing ring bearing with external gear
    • heavy duty turntable bearings with External gear slewing ring
    • XZWD OEM single row ball precision slewing bearing

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami