Bantalan bantosan kualitas luhur pikeun platform padamelan udara (AWP)

Pedaran pondok:

Binginginginginginginging seueur dianggo pikeun platform padamelan udara. Kusabab platform damel udara kalayan ukuranana enteng sareng kompak, bantosan bantosan biasana nganggo modél ukuran alit 200 ~ 1000 mm.

Bahan bantalan slaying tiasa dianggo 50Mn atanapi 42CrMo, tipe seuseueurna nyaéta 4 titik kontak bola slaying bantalan.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Platform padamelan udara (AWP), ogé dikenal salaku alat hawa, ngalangkungan platform kerja (EWP), ember treuk atanapi platform kerja angkat mobil (MEWP) mangrupikeun alat mékanis anu dianggo pikeun nyayogikeun aksés samentawis pikeun jalma atanapi alat pikeun daérah anu henteu tiasa diaksés. Ukuran enteng sareng kompak platform damel udara ngajantenkeun gampang dianggo di sakola, gereja, gudang sareng seueur deui. slewing bearing for AWPPlatform padamelan udara biasana nganggo bantalan slaying, sareng arah payun sareng mundur tiasa dipilih numutkeun kabutuhan operasi. Bagian tina mékanisme slaying sareng platform kerja duanana dipasang dina dukungan slaying.

Hal ieu utamina nganggo bantalan jajar opat titik dina bantalan, anjeun tiasa ningali katalog sapertos kieu:

.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    • slewing drive for solar tracker with 24V DC motor
    • Internal tooth slewing bearing single row ball 4-point contact 013 series
    • XZWD|Lightweight slewing bearings for packing machine
    • XZWD Solar Tracking Enclosed Housing SE7 Slewing Drive
    • Three row roller turntable slewing bearing external gear 131.32.800
    • Customized OEM Roller Slewing Bearing used for Lifting transportation | XZWD