Gear internal Three row roller Slewing Bearing for Marine Crane

Pedaran pondok:

1. Bantalan bantalan rol tilu jajar diwangun ku tilu cingir korsi

2. Bantalan bantalan rol tilu jajar ngagaduhan tugas beurat

3. Bantalan bantalan roller tilu jajar mangrupikeun kapasitas maksimum beban


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Xuzhou Wanda Slewing Bearing Company perenahna di Xuzhou Jiang, anu mangrupikeun dasar mesin konstruksi Cina.

Wanda mangrupikeun pabrik profesional bantalan slaying sareng driveing, ngahijikeun R&D, desain sareng produksi.

Conpany kami parantos maju lathe quecnhing lathe, sadaya bantalan bantalan 'raceway diprosés ku panyalindungan induksi permukaan.

Teu karasa bakal assure dina lingkup 55HRC ~ 62HRC, sareng tiasa ngahontal ka cukup jero pikeun quenching.

Urang tiasa ngadamel épéktansi huntu integral, langkung saé dianggo pikeun bantalan slaying excavator.

Ayeuna kami ogé nyayogikeun bantalan pikeun XCMG, SANY sareng perusahaan ageung sanés di Cina sareng asing.

Pikeun ukuran ukuran diameter tilu baris roller slaying bantalan khusus cocog pikeun mesin tugas beurat sapertos excavator roda, shio crane, turrets ladly jsb.

Kami ogé kéngingkeun ISO9001: 2015, CCS, SGS, kami nampi pamariksaan pihak katilu, kualitas kami tahan dina tés.

133

Application

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Our advantage


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami