gear internal Tilu jajar roller Slewing Bearing pikeun Kelautan Crane

Katerangan pondok:

1. Tilu jajar roller slewing bearing diwangun tilu cingcin korsi

2. Tilu baris roller slewing bearing boga tugas beurat

3. Tilu baris roller slewing bearing mangrupakeun beban kapasitas maksimum


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Xuzhou Wanda Slewing Bearing Company perenahna di Xuzhou Jiang, anu mangrupikeun dasar mesin konstruksi Cina.

Wanda mangrupakeun produsén profésional ti slewing bearing na slewing drive, ngahijikeun R&D, desain jeung produksi.

Conpany kami geus maju induksi quecnhing lathe, sadaya raceway slewing bantalan 'diolah bny permukaan induksi quenching.

Teu karasa bakal assure dina rentang 55HRC ~ 62HRC, sarta bisa ngahontal ka jero cukup pikeun quenching.

Urang bisa nyieun quenching integral tina huntu, éta hadé dipaké pikeun excavator slewing bearing.

Ayeuna kami ogé nyayogikeun bantalan slewing ka XCMG, SANY sareng perusahaan ageung sanés di Cina sareng asing.

Pikeun ukuran badag diaméterna tilu baris roller slewing bearing husus cocog pikeun mesin tugas beurat kayaning excavator roda, shio bango, turrets ladly jsb.

Simkuring oge meunang ISO9001: 2015, CCS, SGS, urang nampi inspeksi pihak katilu, kualitas urang nangtung test.

133

Application

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Our advantage


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, di-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami