Ganda Worm Slewing Girang Pikeun Ember Excavator

Katerangan pondok:

1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.
2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.
3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.
4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.
5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Panjelasan Produk
merek Modél Palayanan Ukuran Sertipikat Bungkusan Garansi
XZWD Dual Worm Slewing Girang OEMCustomized Standar ISO9001 Kasus triplek 1 taun

1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.
2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.
3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.
4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.
5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

 

JG4A9265

 

 

Ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun anjeun mibanda patalékan atanapi sarat.

Gambar lengkep
2   Hf0068f0ea2e744c78c862b01acb85090J   H9b4c32fb02094a1197a457681f413508j   H90463ae9706b463c9e05df3c6c45fa1cj
HTB1NWt0FVXXXXXeaXXXq6xXFXXX4 1.If anjeun customer meuli produk baku, mangga konsultasi layanan palanggan pikeun gambar lengkep
2.If anjeun peryogi produk ngaropéa, mangga ngirim gambar ka kuring dina jangka waktu, sarta kuring bakal nyieun cutatan jeung produksi waktu pikeun anjeun.
3.Please ngarasa Luncat ngahubungan kuring lamun anjeun ngagaduhan sarat lianna.Kuring bakal ngabales anjeun dina waktosna.

Hatur nuhun pikeun nempo produk urang, eupan balik anjeun bakal kacida ngaapresiasi.

Jasa & Kakuatan Kami

1.Bahan baku ti suppliers dipercaya;
Prosés 2.Production nyaeta luyu ketat jeung ISO9001 Quality Management System.
3.Strict di-prosés kadali kualitas sarta 100% inspeksi produk rengse saméméh pangiriman;
4.Inspections produk pihak katilu anu bisa ditarima kana pamundut customer.
5.Adoption prosés design produk standardized na APQP, PPAP, FEMA pikeun analisis aplikasi.
OEM

1. Urang nyadiakeun produk baku sarta produk non-standar;
2. Urang nyadiakeun sampel ngaropéa, gambar ngaropéa, pemetaan panto-to-panto sarta jasa lianna;
3. Urang nyadiakeun rentang pinuh ku jasa, kaasup desain, processing, bungkusan, transportasi, jsb.

Sertifikasi
 H42572c9448c94f289fa5c48a96166f53n
Émbaran parusahaan

Hefcd4a42e0244113b9f823683617d14bz

Urang bakal nempatkeun nyieun produk sampurna jeung nyadiakeun konsumén jeung pangalaman aplikasi nyugemakeun salaku tujuan kontinyu urang.Kami bungah pisan ngagunakeun kaahlian profésional urang pikeun nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur, sarta miharep éta ngaliwatan gawé babarengan kontinyu, ningkatkeun silih pamahaman jeung komunikasi, sarta ngahontal kaayaan win-win.

Bungkusan & Pangiriman

1.Filling ku minyak karat-bukti
2.packing kalawan lapisan pelindung
3.Dibereskeun dina kasus Plywood, Usuk, pigura Steel
Hcea162ffe6734d1296470e82d02f539cz
FAQ

Mangga ngarasa Luncat ngahubungan layanan palanggan lamun anjeun mibanda patalékan atanapi syarat.

Urang janji layanan palanggan urang bakal ngawalon ka anjeun dina 24 jam.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami