Tilu jajar roller turntable slewing bearing éksternal gear 131.32.800

Katerangan pondok:

Tilu baris roller tipe slewing bearing boga tilu cingcin korsi.The raceways luhur jeung handap sarta raceways radial dipisahkeun mungguh, ku kituna beban unggal baris gilinding bisa ditangtukeun akurat.Éta tiasa nanggung sagala jinis beban dina waktos anu sami.Ieu salah sahiji opat produk kalawan kapasitas bearing pangbadagna.Ukuran aci sareng radial ageung sareng strukturna teguh.Ieu hususna cocog pikeun mesin beurat merlukeun diaméter nu leuwih gede, kayaning ember kabayang excavator, kabayang bango, bango laut, port bango, baja turntable angkutan cai jeung badag tonnage treuk bango.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Tilu baris roller slewing bearing boga tilu cingcin korsi, luhur jeung handap sarta raceways radial dipisahkeun mungguh, ku kituna beban unggal baris rollers bisa akurat ditangtukeun sarta bisa nanggung rupa beban dina waktos anu sareng.Ieu salah sahiji opat produk kalawan kapasitas bearing pangbadagna.Dimensi axial sareng radial ageung sareng strukturna teguh.Ieu hususna cocog pikeun mesin beurat merlukeun diaméter nu leuwih gede, kayaning ember kabayang excavator jeung tipe kabayang ngangkat mesin Mesin beurat, bango laut, ladle slewing na tonnage treuk crane badag tur mesin lianna.

Baris tunggal cross roller slewing bearing téh sarupa jeung opat titik kontak bola slewing bearing, kalawan ngan hiji baris elemen rolling, nu mangrupakeun rollers cylindrical pondok;sumbu rollers padeukeut disusun dina cross 90 °;Aya dua raceways dina cingcin jero jeung luar, sarta bagian raceway nyaeta linier.Satengah tina rollers nanggung gaya axial handap sarta satengah nanggung gaya axial luhur.

Baris tunggal opat titik kontak bola slewing bearing boga sakaligus bal baja salaku unsur rolling, sarta aya blok isolasi tunggal antara bal baja.Cingcin jero sareng luar integral, sareng bal baja dimuat dina liang ngeusian.Balna aya dina kontak sareng opat titik balapan sareng tiasa nanggung gaya axial, gaya radial sareng momen ngagulingkeun dina waktos anu sami.

Dua jinis bantalan slewing ieu gaduh ciri sorangan.Salaku sudut kontak antara roller jeung roller bearing slewing leuwih badag batan nu ti bearing bola, sudut kontak antara roller jeung bearing bola bakal leuwih badag batan nu ti bearing bola.Ku alatan éta, tempo yén Geter booming kudu jadi leutik sabisa, cross roller slewing bearing kudu pikaresep.

1600402726

Tilu baris roller slewing bearing mangrupa komponén transmisi penting.Dina raraga ngahontal rotasi relatif, éta perlu nanggung loba gaya salila operasi.Kalayan ngagunakeun rupa-rupa alat mékanis, tilu baris roller slewing bearing mangrupikeun bagian anu paling penting dina alat.Asesoris penting seueur dianggo dina sagala rupa mesin konstruksi, mesin médis sareng alat-alat industri, sareng parantos diakui pisan.The gear éksternal tina runtuyan lampu slewing bearing mangrupa produk penting dina tilu baris roller slewing bearing.Upami alat-alatna dianggo nalika operasi, éta tiasa dilumasi antara sababaraha bagian pikeun ngirangan gesekan sareng cimata.Éta langkung saé pikeun ngeureunkeun alat sareng ngalaksanakeun pamariksaan anu lengkep pikeun ningkatkeun operasi sadaya alat mékanis.samentara éta
Dina raraga manjangkeun umur jasa tina tilu baris roller slewing bearing dina mesin, éta biasana pangalusna nengetan korosi produk kana produk corrosive sarta nyandak ukuran anti karat.Biasana, ngabersihan permukaan sacara teratur sareng nganggo pangaruh beberesih.Éta langkung saé pikeun ngajaga permukaan produk garing dina waktos anu sami, nengetan aplikasi minyak anti karat, upami anjeun mendakan kaayaan khusus, anjeun tiasa milih nganggo minyak antirust.Kanyataanna, tilu baris roller slewing bearing mangrupakeun produk pohara alus.Hadé pisan mun éta henteu noél ku leungeun lamun teu dipaké, ku kituna teu corrode bracket.

91b0b94a60fff07c1e1891360d1250b

Salaku bagian penting tina bagian industri, tilu baris roller slewing bearing mangrupa masalah pangbadagna Nyanghareupan ku industri.Teu aya perbaikan.Ngan ku panalungtikan sarta pamekaran kontinyu, ngaronjatkeun desain produk jeung struktur, bisa industri boga ngembangkeun hadé tur moméntum.Contona, dina prosés produksi bagian, masalah akurasi masih pisan pantes perhatian urang.Ayeuna, katepatan bagian-bagianna kirang langkung 0.5mm, tapi urang ogé kedah ngudag precision anu langkung akurat sareng langkung akurat, sapertos 0.2mm, ngan ukur udagan.Produk ieu tiasa kéngingkeun pamekaran énggal.

conto sejen nyaeta bahan diwangun dina tilu jajar roller slewing ring, nu oge masalah badag.The alloy dipaké leuwih ti sapuluh taun ka pengker teu acan ningkat, jadi perhatian ogé kudu dibayar ka eta.Éta kedah dirarancang langkung pas sareng bahan énggal anu gampang dianggo kedah dianggo.Tungtungna, bagéan dipaké dina struktur.Ayeuna, dukungan ieu biasana diwangun ku opat bagian.Urang sigana teu paduli yén rojongan bisa dibagi kana tilu bagian atawa malah bagian.Dina hal ieu, urang kedah investasi tanaga sareng sumber daya anu cukup.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami