Tilu jajaran rol péngkolan puting bantalan éksternal 131.32.800

Pedaran pondok:

Tilu jajar rol bantalan slaying gaduh tilu cingcin korsi. Raceways luhur sareng handap sareng raceways radial dipisahkeun masing-masing, sahingga beban unggal jajaran gilinding tiasa ditangtoskeun sacara akurat. Éta tiasa nanggung sagala rupa beban dina waktos anu sasarengan. Éta mangrupikeun salah sahiji tina opat produk kalayan kapasitas bantalan panggedéna. Aci sareng dimensi radial ageung sareng strukturna tegas. Éta cocog pikeun mesin beurat anu ngabutuhkeun diameter anu langkung ageung, sapertos excavator roda ember, crane roda, crane laut, port crane, turntable transportasi cai baja sareng derek treuk ton tonage ageung.

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Tilu jajar bantalan bantalan roller gaduh tilu cingir korsi, balap luhur sareng handap sareng radial dipisahkeun masing-masing, sahingga beban unggal jajaran gilinding tiasa ditangtoskeun sacara akurat sareng tiasa nanggung sababaraha beban dina waktos anu sami. Éta mangrupikeun salah sahiji tina opat produk kalayan kapasitas bantalan panggedéna. Diménsi aksial sareng radial ageung sareng strukturna tegas. Éta cocog pikeun mesin beurat anu ngabutuhkeun diameter anu langkung ageung, sapertos mesin és roda roda sareng mesin angkat jinis mesin Mesin beurat, derek laut, hégak sendok sareng derek treuk tonase ageung sareng mesin sanésna.

Baris bantalan roller slaying tunggal baris sami sareng bantalan slaying bola opat titik, kalayan ngan hiji jajaran elemen gulung, anu mangrupikeun rol silinder pondok; sumbu gilinding padeukeutna diatur dina palang 90 °; aya dua lorong dina ring jero sareng luar, sareng bagian lorong anu linier. Satengah tina rol ngagaduhan gaya aksial ka handap sareng satengahna kakuatan aksial ka luhur.

Baris tunggal titik kontak opat titik kontak bantalan bantalan gaduh sakaligus bal baja salaku unsur gulung, sareng aya blok isolasi tunggal antara bal baja. Cingcin jero sareng luar anu integral, sareng bal waja anu dimuat ngalangkungan liang keusikan. Balna aya hubunganana sareng opat titik balap gawang sareng tiasa nahan kakuatan aksial, gaya radial sareng moméntum ngaguling dina waktos anu sami.

Dua jinis bantalan slaying ieu ngagaduhan ciri anu masing-masing. Kusabab sudut kontak antara roller sareng roller bantalan slaying langkung ageung tibatan bantalan bola, sudut kontak antara roller sareng bantalan bola bakal langkung ageung tibatan bantalan bola. Ku alatan éta, ngémutan yén getaran booming kedah sakedik mungkin, bantalan bantalan roller roller kedah langkung dipikaresep.

1600402726

Bantalan bantalan roller tilu jajar mangrupikeun komponén transmisi anu penting. Dina raraga ngahontal rotasi relatif, éta kedah nanggung seueur kakuatan nalika dioperasikeun. Kalayan seueur panggunaan macem-macem alat mékanis, tilu baris roller slaying bantalan mangrupikeun bagian anu paling penting tina alat-alat na. Asesoris ésénsial seueur dianggo dina sagala rupa mesin konstruksi, mesin médis sareng alat industri, sareng parantos dikenal pisan. Gear éksternal ti séri lampu slaying bantalan mangrupikeun produk penting dina bantalan bantalan roller tilu jajar. Upami alat-alatna dianggo nalika dioperasikeun, éta tiasa dilincir di antawis sababaraha bagian kanggo ngirangan gesekan sareng cimata. Langkung saé ngeureunkeun alat-alat sareng ngalaksanakeun pamariksaan detil pikeun ningkatkeun operasi sadaya alat mékanis. samentawis éta
Dina raraga manjangkeun umur jasa tina tilu jajar bantalan bantalan mesin, biasana langkung saé pikeun merhatoskeun korosi produk kana produk korosif sareng nyandak ukuran anti karat. Biasana, bersihkeun permukaan sacara rutin sareng gunakeun épék beberesih. Langkung saé tetep permukaan produk garing dina waktos anu sami, nengetan aplikasi minyak anti karat, upami anjeun kaayaan kaayaan khusus, anjeun tiasa milih nganggo minyak antirust. Nyatana, tilu jajar bantalan bantalan roller mangrupikeun produk anu saé pisan. Langkung saé henteu némpél ku panangan nalika teu dianggo, supados henteu ngorondang braket.

91b0b94a60fff07c1e1891360d1250b

Salaku bagian penting bagéan industri, tilu baris roller slaying bantosan mangrupikeun masalah pangbadagna anu disanghareupan ku industri. Henteu aya paningkatan. Ngan ku panilitian sareng pamekaran anu mayeng, ningkatkeun desain sareng struktur produk, industri tiasa ngagaduhan pangwangunan sareng momentum anu langkung saé. Salaku conto, dina prosés produksi bagéan, masalah akurasi masih diperhatoskeun pisan. Ayeuna, akurasi bagian na kira-kira dikurangan 0,5mm, tapi urang ogé kedah ngudag katepatan anu langkung akurat sareng langkung akurat, sapertos 0.2mm, ngan ukur udagan anu cekap. Produk ieu tiasa kéngingkeun pangwangunan énggal.

Conto anu sanésna nyaéta bahan anu diwangun dina cingcin roller slaying tilu jajar, anu ogé masalah ageung. Paduan anu dianggo langkung ti sapuluh taun ka pengker teu acan ditingkatkeun, janten perhatosan ogé kedah dibayar. Kudu dirancang langkung pas sareng bahan-bahan énggal anu gampang dianggo kedah dianggo. Tungtungna, bagian dianggo dina strukturna. Ayeuna, dukungan ieu biasana diwangun ku opat bagian. Kami henteu paduli yén dukungan tiasa dibagi kana tilu bagian atanapi bahkan bagian. Dina hubungan ieu, urang kedah nanem modal cukup tanaga sareng sumber daya.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami