Bantalan bantalan XZWD pikeun AWP (platform damel udara)

Pedaran pondok:

Binginginginginginginging seueur dianggo pikeun platform padamelan udara. Kusabab platform damel udara kalayan ukuranana enteng sareng kompak, bantosan bantosan biasana nganggo modél ukuran alit 200 ~ 1000 mm.

Bahan bantalan slaying tiasa dianggo 50Mn atanapi 42CrMo, tipe seuseueurna nyaéta 4 titik kontak bola slaying bantalan.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ukuran enteng sareng kompak platform udara dianggo ngajantenkeun gampang dianggo di sakola, gereja, gudang sareng seueur deui. Platform padamelan hawa ogé nyayogikeun solusi pikeun padamelan interior di situs konstruksi ageung, sapertos naék tinggi, ogé sampurna pikeun kaperluan konstruksi ringan-tugas.
slewing bearing for AWP

Platform padamelan udara biasana dianggo slaying bantalan, sareng arah payun sareng mundur tiasa dipilih numutkeun kabutuhan operasi. Bagéan anu nyababkeun mékanisme slaying sareng platform damel duanana dipasang dina bantosan slaying, nyaéta, meja puter. Alat nyetirna dipasang dina méja puteran, sareng pakakas nyetir dipasang di tungtung handap. Theslaying bantalandiwangun ku hiji meja puteran sareng korsi roda gigi anu leres-leres nyambung sareng pigura. Mékanisme slaying diwangun ku puteran, motor hidrolik cycloid, réduksi gear cacing, dukungan slaying, sareng gir pinion. Cingcin luar tina bantalan slaying ditetepkeun dina chassis, sareng cincin jero disambungkeun sareng meja putar. Rotasi motor sikloid nyurung rotasi perédit cacing, rotasi pakakas cacing nyetir pakakas pinion anu nyambung, sareng rotasi péngkolan diwujudkeun ku papasangan gear pinion sareng gir ring luar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    • XZWD hot sale best price single row four point slewing ring for rotary equipment
    • High quality 4 point contact ball turntable bearing for wind turbines
    • XZWD OEM single row ball precision slewing bearing
    • External gear single row ball four point contact 011 series slewing bearing
    • Concrete Mixing Pump Truck Used Slewing Ring Bearing
    • High quality China factory Supply Small Excavator Slewing Ring