Bantalan slewing XZWD pikeun AWP (platform kerja hawa)

Katerangan pondok:

The slewing bering loba dipaké pikeun platform karya hawa. Kusabab platform gawé hawa kalawan ukuran lightweight tur kompak, bearing slewing biasana ngagunakeun 200 ~ 1000 mm model ukuran leutik.

Bahan slewing bearing bisa dipaké 50Mn atanapi 42CrMo, jenis lolobana 4 titik kontak bal slewing bearing.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Platform kerja hawa anu hampang sareng ukuranana kompak ngajantenkeun dianggo di sakola, gereja, gudang sareng seueur deui.Platform kerja hawa ogé nyayogikeun solusi pikeun padamelan interior dina situs konstruksi ageung, sapertos naék luhur, ogé sampurna pikeun tujuan konstruksi anu ringan.
slewing bearing for AWP

Platform kerja hawa biasana dianggoslewing bearing, sareng arah maju sareng mundur tiasa dipilih dumasar kana kabutuhan operasi.Bagian slewing mékanisme slewing sarta platform gawé duanana dipasang dina rojongan slewing, nyaeta, turntable nu.Alat nyetir dipasang dina turntable, sareng gear nyetir dipasang di tungtung handap.Bantalan slewing diwangun ku turntable sareng korsi gear ring anu dihubungkeun sareng pigura.Mékanisme slewing diwangun ku turntable, motor hidrolik cycloid, reducer gear cacing, rojongan slewing, sarta gear pinion.Cingcin gear luar tina bearing slewing dibereskeun dina chassis nu, jeung ring jero disambungkeun jeung turntable nu.Rotasi motor cycloidal nyorong rotasi reducer gear cacing, rotasi gear cacing drive gear pinion dihubungkeun sareng éta, sareng rotasi turntable diwujudkeun ku papacangan gear pinion sareng gear ring luar.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    • XZWD| Window cleaner used slewing ring bearing
    • Teeth hardened fast delivery Slewing bearing for Tadana Crane
    • XZWD single row ball four point contact ball slewing bearing grease
    • xzwd OEM best price turntable ball bearing for crane
    • Professional slewing bearing manufacturer for welding positioner
    • XZWD Hot sales OEM single row ball four point contact ball slewing bearing

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami