Tilu jajar roller Slewing bearing kalayan beban beurat pikeun crane roda

Katerangan pondok:

1. Kami slewing bearing pabrik

2. Beban beurat slewing ring

3. Mangsa produksi pondok

4. Diobral pabrik kalawan harga kalapa


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Cina produsén luhur kualitas luhur beban beurat tilu baris roller slewing bearing

Crane roda diwangun ku dua bagian: bagian luhur jeung bagian handap.Up bagian nyaéta bagian operasi ngangkat, dilengkepan booming, mékanisme hoisting, mékanisme luffing, counterweight na turntable, jsb .;bagian handap mangrupa bagian ngarojong jeung leumpang.Sambungan bantalan slewing antara mobil luhur sareng handap.

Wheeled crane used slewing ring

 

Tawaran bango roda ngagunakeun tilu jajar roller slewing bearing.Three cingcin anu dipisahkeun jadi unggal beban roller baris bisa dikonfirmasi persis jeung maranéhna bisa nanggung gaya axial, torsi resultant jeung gaya radial considerable dina waktos anu sareng.runtuyan ieu boga kapasitas beban maksimum.

Anjeun tiasa ningali katalog napel pikeun bearing slewing.Saha anjeun metot, anjeun tiasa ngahubungan kami!

Three roller slewing bearing catalogue

Three roller without  gear slewing bearing catalogue


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami