Tilu jajaran roller Slewing bearing kalayan beban beurat pikeun derek roda

Pedaran pondok:

1. Kami téh pabrik bantalan

2. Beurat beurat dibunuh cincin

3. Mangsa produksi pondok

4. Dijual pabrik kalayan harga kalapa


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produsén luhur Cina kualitas luhur beban beurat tilu jajar bantalan bantalan

Crane roda aya dua bagian: bagian luhur sareng bagian handap. Bagian luhur mangrupikeun bagian operasi angkat, dilengkepan booming, mékanisme angkat, mékanisme luffing, counterweight sareng turntable, jst; bagian handap nyaéta bagian anu ngadukung sareng leumpang. Sambungan bantalan Slewing antara mobil luhur sareng handap.

Wheeled crane used slewing ring

 

Tawaran derek roda nganggo bantalan roller roller tilu jajar. Tilu cincin dipisahkeun sahingga unggal beban roller baris tiasa dikonfirmasi persis sareng aranjeunna tiasa nahan gaya aksial, torsi anu ngahasilkeun sareng kakuatan radial anu cukup dina waktos anu sami. Séri ieu ngagaduhan kapasitas beban maksimum.

Anjeun tiasa ningali katalog anu napel pikeun bantalan. Saha waé anu anjeun pikaresepeun, anjeun tiasa ngahubungan kami!

Three roller slewing bearing catalogue

Three roller without  gear slewing bearing catalogue


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami