barisan dobel ukuranana béda ukuran bantalan bantalan tanpa gir 020.25.500

Pedaran pondok:

Bantalan puteran, ogé katelah bantalan slaying, mangrupikeun jenis bantalan ageung anu tiasa nanggung beban aksial ageung, beban radial sareng moméntum ngaguling dina waktos anu sami. Bantalan puteran biasana dilengkepan ku liang ningkatna, roda gigi internal atanapi éksternal, liang minyak pelincir sareng alat panyegelan, supados desain struktur mesin utama kompak, panduan tiasa dipercaya sareng pamiaraeunana merenah.

Aya bantalan bola kontak opat titik nganggo atanapi henteu nganggo waos, huntu éksternal sareng huntu internal, bantalan bola sudut dua sudut, bantalan roller silinder, bantalan rol tirus sareng rol tilu silinder digabungkeun bantalan puteran. Diantarana, bantalan bola kontak opat titik ngagaduhan kapasitas beban statis anu langkung luhur; roller silinder bantalan silinder ngagaduhan kapasitas beban dinamis anu langkung luhur; bantalan roller tapered tiasa ngadamel bantalan gaduh kaku bantosan anu langkung ageung sareng akurasi rotasi anu langkung luhur ngalangkungan gangguan sateuacanna.

Bantalan Rotary seueur dianggo dina mesin angkat, mesin pertambangan, mesin konstruksi, mesin port, mesin kapal, mesin radar presisi tinggi sareng peluncur rudal sareng alat rotary ageung.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bantalan Slewing mangrupikeun jenis bantalan ageung anu tiasa nanggung beban komprehensif. Éta tiasa nanggung aksial ageung, beban radial sareng momen ngagulingkeun dina waktos anu sami. Sacara umum, bantalan bantalan dilengkepan ku liang ningkatna, pakakas internal atanapi éksternal, liang minyak pelincir sareng alat panyegelan, anu ngajantenkeun desain mesin utama kompak, gampang dipandu sareng gampang dijaga. Aya opat séring bantalan slaying: bantalan bola, teu nganggo énggal sareng internal opat titik bantalan bola, bantalan bola sudut dua sudut, bantalan roller silinder, bantalan roller tapered sareng bantalan roller komposit tilu jajar. Diantarana, bantalan bola kontak opat titik ngagaduhan kapasitas beban statis anu langkung luhur, roller silinder salib ngagaduhan kapasitas beban dinamis anu langkung luhur, sareng bantalan roller tapered gaduh kapasitas beban pra anu langkung luhur Interferensi tiasa ngajantenkeun bantalan gaduh kaku pangrojong sareng akurasi rotasi anu langkung ageung. Kusabab kanaékan kapasitas bantalan, tilu jajar silinder roller digabungkeun bantalan kalebet jangkungna bantalan, sareng sababaraha jinis gaya ditanggung masing-masing balap béda. Ku alatan éta, diameter bantalan tiasa ngirangan pisan dina setrés anu sami, janten mesin utama langkung kompak. Éta bantalan bantosan kalayan kapasitas bantalan anu luhur. Bantalan Slewing loba dipaké dina alat slaying skala badag tina mesin hoisting, mesin pertambangan, mesin konstruksi, mesin port, mesin kapal, mesin radar presisi tinggi sareng peluncur rudal. Dina waktos anu sasarengan, urang ogé tiasa ngarancang, ngembangkeun sareng ngahasilkeun sagala jinis bantosan bantosan struktur khusus numutkeun sarat khusus pangguna. Struktur dasar bantalan slaying.

详情页ball-slewing-bear_05

Bantalan puteran tipe voli ganda gaduh tilu balapan. Bal baja sareng blok isolasi tiasa langsung dibuang kana lorong luhur sareng handap. Dua jajar bal waja kalayan diaméter anu béda disusun dumasar kana kaayaan setrés. Perakitan terbuka sapertos ieu merenah pisan. Sudut bantalan tina lorong arc luhur sareng handap nyaéta 90 ° sareng tiasa nahan gaya aksial ageung sareng momen ngaguling. Nalika gaya radial langkung ageung tibatan 0,1 kali tina kakuatan aksial, jalan tol kedah dirancang khusus. Diménsi aksial sareng radial tina bantalan buleud buleud baris dua kalayan diaméter anu béda kawilang ageung sareng strukturna ketang. Éta cocog pikeun tower crane, derek treuk sareng mesin muat sareng bongkar anu sanésna kalayan diaméter sedeng atanapi saluhureun.

Aya seueur bentuk bantalan slaying, tapi komposisi strukturna dasarna sami. Cingcin luar (huntu atanapi ompong) ,. Sealing sabuk ,. Unsur gulung (bola atanapi roller), nozel minyak, colokan, pin colokan, cincin batin (toothed atanapi ompong), spacer atanapi kandang, liang ningkatna (utas atanapi lemes).

Numutkeun kana jinis struktural anu béda, bantalan puteran tiasa dibagi kana opat titik bantalan puteran bola kontak, bantalan silinder silang (tapered) bantalan puteran rol, barisan ganda opat titik bantalan puteran bola, barisan ganda ngirangan diameter bantalan buleud buleud, kombinasi roller bal sareng tilu jajar tina roller silinder gabungan bantalan puteran. Bantalan di luhur dibagi kana anu henteu ompong numutkeun naha aranjeunna untu atanapi henteu sareng sebaran huntu Aya sababaraha struktur anu béda, sapertos jinis, jinis huntu éksternal atanapi jinis waos internal.

Numutkeun ciri struktural anu béda-béda dina bantalan puteran, éta tiasa nyumponan sarat tina host anu dianggo dina kaayaan beban anu béda. Diantarana, bantalan bantalan bola kontak opat titik gaduh kapasitas beban dinamis langkung luhur, bantalan bantalan silinder salib bantalan gaduh kapasitas beban statik langkung luhur, tilu jajar silinder roller digabungkeun bantalan puteran tiasa nyababkeun paningkatan kapasitas bantalan kana arah jangkungna bantalan, sareng sababaraha rupa nyaéta ditanggung ku raceways beda jeung grup roller, jadi diaméterna raceway ieu pisan dikurangan dina kaayaan setrés sami, Kalayan karakteristik nyieun mesin utama langkung kompak, éta mangrupakeun bantalan puteran kapasitas bantalan tinggi.

1594888554(1)

Bantalan Slewing mangrupikeun jenis bantalan ageung anu tiasa nanggung beban komprehensif. Éta tiasa nanggung aksial ageung, beban radial sareng momen ngagulingkeun dina waktos anu sami. Sacara umum, bantalan bantalan dilengkepan ku liang ningkatna, pakakas internal atanapi éksternal, liang minyak pelincir sareng alat panyegelan, anu ngajantenkeun desain mesin utama kompak, gampang dipandu sareng gampang dijaga. Aya opat séring bantalan slaying: bantalan bola, teu nganggo énggal sareng internal opat titik bantalan bola, bantalan bola sudut dua sudut, bantalan roller silinder, bantalan roller tapered sareng bantalan roller komposit tilu jajar. Diantarana, bantalan bola kontak opat titik ngagaduhan kapasitas beban statis anu langkung luhur, roller silinder salib ngagaduhan kapasitas beban dinamis anu langkung luhur, sareng bantalan roller tapered gaduh kapasitas beban pra anu langkung luhur Interferensi tiasa ngajantenkeun bantalan gaduh kaku pangrojong sareng akurasi rotasi anu langkung ageung. Kusabab kanaékan kapasitas bantalan, tilu jajar silinder roller digabungkeun bantalan kalebet jangkungna bantalan, sareng sababaraha jinis gaya ditanggung masing-masing balap béda. Ku alatan éta, diameter bantalan tiasa ngirangan pisan dina setrés anu sami, janten mesin utama langkung kompak. Éta bantalan bantosan kalayan kapasitas bantalan anu luhur. Bantalan Slewing loba dipaké dina alat slaying skala badag tina mesin hoisting, mesin pertambangan, mesin konstruksi, mesin port, mesin kapal, mesin radar presisi tinggi sareng peluncur rudal. Dina waktos anu sasarengan, urang ogé tiasa ngarancang, ngembangkeun sareng ngahasilkeun sagala jinis bantosan bantosan struktur khusus numutkeun sarat khusus pangguna.

011.30.330F-1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami