ganda baris béda ukuranana bal slewing bearing tanpa gear 020.25.500

Katerangan pondok:

Turntable bearing, ogé katelah slewing bearing, mangrupikeun jinis bantalan ageung anu tiasa nanggung beban axial ageung, beban radial sareng momen ngagulingkeun dina waktos anu sami.Bearing turntable biasana dilengkepan liang ningkatna, gears internal atanapi éksternal, liang minyak lubricating jeung alat sealing, ku kituna desain struktur mesin utama kompak, pituduh nu geus dipercaya jeung pangropéa téh merenah.

Aya opat bantalan bola kontak sareng atanapi henteu nganggo huntu, huntu éksternal sareng huntu internal, bantalan bola kontak sudut sakaligus ganda, bantalan roller silinder silang, bantalan roller tapered sareng tilu jajar roller silinder gabungan bantalan Rotary.Di antarana, opat titik kontak bearing bola boga kapasitas beban statik luhur;cross cylindrical roller bearing boga kapasitas beban dinamis luhur;cross tapered roller bearing bisa nyieun bearing boga rigidity rojongan gede tur akurasi rotasi luhur ngaliwatan gangguan pre.

Bantalan Rotary seueur dianggo dina mesin angkat, mesin pertambangan, mesin konstruksi, mesin palabuhan, mesin kapal, mesin radar precision tinggi sareng peluncuran misil sareng alat Rotary ageung sanés.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Slewing bearing mangrupakeun jenis bearing badag nu bisa nanggung beban komprehensif.Bisa nanggung axial badag, beban radial jeung momen overturning dina waktos anu sareng.Sacara umum, slewing bearing ieu dilengkepan liang ningkatna, gear internal atawa éksternal, liang minyak lubricating sarta alat sealing, nu ngajadikeun desain mesin utama kompak, gampang pikeun panduan tur gampang pikeun mulasara.Aya opat runtuyan slewing bearing: toothless, éksternal sarta internal opat titik kontak bearing bola, ganda baris sudut kontak bola bearing, cross cylindrical roller bearing, cross tapered roller bearing sarta tilu baris cylindrical roller bearing komposit.Di antarana, opat titik kontak bearing bola boga kapasitas beban statik luhur, cross cylindrical roller boga kapasitas beban dinamis luhur, sarta cross tapered roller bearing boga kapasitas pre-beban luhur Gangguan bisa nyieun bearing boga rigidity rojongan gede tur akurasi rotasi.Alatan kanaékan kapasitas bearing, tilu jajar roller cylindrical digabungkeun bearing ngabalukarkeun jangkungna bearing, sarta sagala rupa gaya anu ditanggung ku raceways béda mungguh.Ku alatan éta, diaméter bearing bisa greatly ngurangan dina stress sarua, jadi mesin utama leuwih kompak.Ieu mangrupakeun bearing slewing kalawan kapasitas bearing tinggi.Slewing bearing loba dipaké dina alat slewing skala badag tina mesin hoisting, mesin pertambangan, mesin konstruksi, mesin port, mesin kapal, mesin radar-precision tinggi na launcher misil.Dina waktu nu sarua, urang ogé bisa ngarancang, ngamekarkeun jeung ngahasilkeun sagala jinis struktur husus slewing bearing nurutkeun sarat husus pamaké.Struktur dasar slewing bearing.

详情页ball-slewing-bear_05

Ganda voli tipe turntable bearing boga tilu ras.Bal baja jeung blok isolasi bisa langsung discharged kana raceways luhur jeung handap.Dua jajar bal baja kalayan diaméter anu béda-béda disusun dumasar kana kaayaan setrés.jenis ieu assembly kabuka pisan merenah.Sudut bearing tina raceways arc luhur jeung handap 90 ° sarta bisa nanggung gaya axial badag sarta momen overturning.Lamun gaya radial leuwih gede ti 0,1 kali gaya axial, raceway kudu dirancang husus.Diménsi axial sareng radial tina bantalan slewing buleud ganda baris kalayan diaméter anu béda-béda kawilang ageung sareng strukturna ketat.Ieu hususna cocog pikeun munara bango, treuk bango jeung loading na unloading mesin lianna kalayan diaméter sedeng atawa luhur.

Aya seueur bentuk bantalan slewing, tapi komposisi strukturna dasarna sami.ring luar (toothed atanapi toothless),.Sabuk segel,.unsur Rolling (bal atawa roller), nozzle minyak, colokan, pin colokan, ring jero (toothed atanapi toothless), spacer atawa kandang, liang ningkatna (threaded atawa lemes).

Numutkeun jenis struktural béda, arah turntable bisa dibagi kana opat arah kontak bola turntable, cross cylindrical (tapered) roller arah turntable, baris ganda opat arah bola turntable, baris ganda ngurangan diaméterna bola slewing bantalan, kombinasi roller bola na tilu jajar. tina roller cylindrical digabungkeun arah turntable.Bantalan di luhur dibagi kana toothless nurutkeun naha maranéhna téh toothed atanapi henteu jeung distribusi huntu Aya struktur béda, kayaning tipe, tipe huntu éksternal atawa tipe huntu internal.

Nurutkeun kana ciri struktural béda tina turntable bearing, éta bisa minuhan sarat tina digawé host dina kaayaan beban béda.Di antarana, opat titik kontak bola slewing bearing boga kapasitas beban dinamis luhur, cross cylindrical roller slewing bearing boga kapasitas beban statik luhur, tilu baris cylindrical roller digabungkeun turntable bearing bisa ngakibatkeun kanaékan kapasitas bearing ka arah jangkungna bearing, sarta sagala rupa beban anu. ditanggung ku raceways béda jeung grup roller, jadi diaméter raceway ieu greatly ngurangan dina kaayaan stress sarua, Kalawan ciri nyieun mesin utama leuwih kompak, éta téh bearing kapasitas turntable tinggi.

1594888554(1)

Slewing bearing mangrupakeun jenis bearing badag nu bisa nanggung beban komprehensif.Bisa nanggung axial badag, beban radial jeung momen overturning dina waktos anu sareng.Sacara umum, slewing bearing ieu dilengkepan liang ningkatna, gear internal atawa éksternal, liang minyak lubricating sarta alat sealing, nu ngajadikeun desain mesin utama kompak, gampang pikeun panduan tur gampang pikeun mulasara.Aya opat runtuyan slewing bearing: toothless, éksternal sarta internal opat titik kontak bearing bola, ganda baris sudut kontak bola bearing, cross cylindrical roller bearing, cross tapered roller bearing sarta tilu baris cylindrical roller bearing komposit.Di antarana, opat titik kontak bola bearing boga kapasitas beban statik luhur, cross cylindrical roller boga kapasitas beban dinamis luhur, sarta cross tapered roller bearing boga kapasitas pre-beban luhur Gangguan bisa nyieun bearing boga rigidity rojongan gede tur akurasi rotasi.Alatan kanaékan kapasitas bearing, tilu jajar roller cylindrical digabungkeun bearing ngabalukarkeun jangkungna bearing, sarta sagala rupa gaya anu ditanggung ku raceways béda mungguh.Ku alatan éta, diaméter bearing bisa greatly ngurangan dina stress sarua, jadi mesin utama leuwih kompak.Ieu mangrupakeun bearing slewing kalawan kapasitas bearing tinggi.Slewing bearing loba dipaké dina alat slewing skala badag tina mesin hoisting, mesin pertambangan, mesin konstruksi, mesin port, mesin kapal, mesin radar-precision tinggi na launcher misil.Dina waktu nu sarua, urang ogé bisa ngarancang, ngamekarkeun jeung ngahasilkeun sagala jinis struktur husus slewing bearing nurutkeun sarat husus pamaké.

011.30.330F-1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami