Warta

  • Material Characteristics of Slewing Bearing

    Karakteristik Bahan tina Slewing Bearing

    Bantalan bantosan utamina diwangun ku ferrules, elemen ngagugulung, kandang, cingcin sealing, sareng sajabana Kusabab bagian anu béda ngagaduhan fungsi khusus dina aplikasi praktis, aya pertimbangan anu béda dina desain sareng pilihan bahan. Dina kaayaan normal, cingcin rolli ...
    Maca deui
  • Slewing ring bearing tooth processing methods

    Metoda ngolah huntu ngirut cincin ring

    Bantalan Slewing mangrupikeun jenis bantalan ageung, anu tiasa dibagi kana huntu internal, huntu éksternal sareng bantalan slaying non-huntu. Seueur jalma hoyong terang kumaha ngadamel waos. Tulisan ieu sakedik ngenalkeunana. Pikeun cincin huntu huntu, éta ngagaduhan huntu éksternal sareng huntu internal. Prosés gir ...
    Maca deui
  • Type selection of slewing bearing

    Pilihan tipe bantalan slaying

    Single row cross roller slaying bearing Single-row cross roller type rotating support, diwangun ku dua cincin korsi, struktur kompak, beurat enteng, akurasi manufaktur anu luhur, gap assembly alit, syarat tinggi pikeun akurasi instalasi, rol dipisahkeun ku 1: 1, anu tiasa nahan kakuatan ...
    Maca deui
  • The core of tower crane-slewing ring, do you know how to maintain?

    Inti ring crane-slaying tower, anjeun terang kumaha ngajaga?

    Crane menara ayeuna seueur dianggo dina rékayasa proyek. Aranjeunna ngagaduhan ruang lingkup padamelan anu ageung sareng kondusif pikeun transportasi vertikal bahan sareng instalasi komponén dina pangwangunan gedong bertingkat sareng gedong luhur. Éta ogé dipikaresep ku mayoritas mesin konstruksi ...
    Maca deui
  • Installation And Replacement of Tower Crane Slewing Bearing

    Instalasi Sareng Ganti Tower Crane Slewing Bearing

    Cingcung slaying derek mangrupikeun bagian anu teu diperyogikeun tina mékanisme héjo bango menara. Urang sadayana terang yén saatos nganggo cincin bunuh pikeun sababaraha waktos, bakal aya tingkat anggo atanapi konsumsi. Alesan kunaon cincin derek menara derek meakeun gancang nyaéta: 1. Dina pilihan paéh ...
    Maca deui
  • How to maintain the slewing bearing in the process of use? Worth collecting!!!

    Kumaha carana ngajaga bantosan slaying dina prosés pamakean? Pantes dikumpulkeun !!!

    Bantalan cincin Slewing parantos seueur dianggo di pasar. Seueur jalma mésér bantalan slaying pikeun dipaké. Tapi seueur jalma henteu terang kumaha ngajaga éta dina prosés panggunaan. Salaku produsén bantalan bantosan profesional - Xuzhou Wanda Slewing Bearing Co., Ltd. kami bakal masihan anjeun penjelasan anu lengkep ...
    Maca deui
  • The causes and solutions of heat generation caused by structural factors of the Slewing bearing

    Nyababkeun sareng leyuran generasi panas disababkeun ku faktor struktural bantalan Slewing

    Bantalan Slewing biasana dipisahkeun tina unsur ngagugulung ku spacer individu. Struktur ieu tiasa ngajaga lemesna gerakan, sareng seueur dianggo kusabab harga na murah. Aplikasi khusus meryogikeun bal atanapi spacer khusus, sapertos tambaga, aluminium, sareng suhu luhur anu sanés ...
    Maca deui
  • Technology post–Selection calculation of slewing bearing

    Téknologi post – Seleksi itungan bantosan slaying

    Ayeuna, cincin slaying seueur dianggo dina sababaraha bidang. Tapi seueur jalma henteu terang kumaha milih ukuran anu leres tina ring slaying. Salaku produsén bantalan bantosan profesional, kami, Xuzhou Wanda slaying bantalan co., Ltd, dinten ayeuna bakal ngenalkeun sacara rinci kumaha ngitung bantalan bantalan s ...
    Maca deui
  • Safety factor of rotary support for various applications

    Faktor kaamanan dukungan Rotary pikeun sagala rupa aplikasi

    Kaayaan aplikasi fs fL Sacara prinsip, beban maksimum statis yén bantosan bantosan bantosan kedah dianggo salaku nilai komputasi, anu kedah kalebet beban tambahan sareng beban uji. Henteu kalebet dina aplikasi dina tabel, faktor kaamanan statik fs tiasa dipilih ku wasit ...
    Maca deui
  • Slewing Bearing Structure And Sealing Type

    Struktur Bantalan Slewing Sareng Jenis Sealing

    Bantalan cincin slaying utamina diwangun ku cincin luhur, cincin handap sareng bal komplemén lengkep. Sakabéh desain cincin slaying digunakeun pikeun muterkeun solusi kalayan kecepatan lemah sareng beban ringan. Dua desain jajar tunggal sareng dua jajar, ogé raoseun pikeun dipasang sateuacanna dibor ...
    Maca deui
  • The fast development of aerial work vehicles for street lamp maintenance

    Pangwangunan gancang kendaraan udara pikeun pangropéa lampu jalan

    Ayeuna, beuki seueur jinis kendaraan khusus di nagara urang, sareng prospek pangwangunan na moal tiasa diémutan. Candak kandaraan hawa pangropéa lampu jalan sakumaha conto. Pangwangunan pasar kendaraan udara pangropéa lampu jalan di nagara kuring kawilang laun, anu ...
    Maca deui
  • The application of slewing bearings in field-medical equipment

    Penerapan bantalan bantosan dina alat-alat médis

    Xuzhou Wanda Slewing Bearing Co., Ltd. Salaku pamimpin Xuzhou slaying industri bantalan, kami parantos ngahontal prestasi dina industri peralatan médis-médis aplikasi anyar Saprak mimiti Spring Festival di 2020, coronavirus anyar parantos sumebar di saluruh dunya , sareng kami ogé nyumbang ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3