Warta

  • Maintenance of Hydraulic Excavator Slewing Bearing

    Pangropéa tina hidrolik Excavator Slewing Bearing

    Excavators hidrolik umumna ngagunakeun single-baris 4-titik kontak bal internal slewing bantalan huntu.Nalika excavator berpungsi, bantalan slewing nanggung beban kompleks sapertos gaya axial, gaya radial, sareng momen tipping, sareng pangropéa anu lumayan penting pisan.Perawatan sl...
    Maca deui
  • How to do Anti-rust of slewing bearing?

    Kumaha carana ngalakukeun Anti karat tina slewing bearing?

    The slewing bearing mangrupa bagian penting tina loba parabot mékanis.Salaku aksésori logam, upami henteu dianggo kanggo waktos anu lami atanapi henteu dijaga leres, éta gampang karat.Lamun cingcin slewing corroded teu dirawat dina waktu, kinerja na bakal kapangaruhan.Dinten ieu kami bakal ngenalkeun sababaraha ...
    Maca deui
  • How To Realize Self-locking of Straight-tooth Slewing Drive

    Kumaha Ngawujudkeun Self-locking of Straight-tooth Slewing Drive

    Gir-tipe slewing drive mindeng disebut salaku lempeng-huntu slewing drive.Prinsip transmisi mangrupakeun alat réduksi nu drive ring gear tina rojongan slewing pikeun muterkeun ngaliwatan pinion a.Gampang ngagambar kacindekan tina prinsip transmisi.The slewing huntu lempeng ...
    Maca deui
  • Talking about the installation and use of large-scale amusement equipment slewing support

    Ngawangkong ngeunaan instalasi tur pamakéan badag skala parabot hiburan slewing rojongan

    The set mimiti slewing bearing(www.xzwdslewing.com) di Cina lahir di 1964. The slewing bearing disebut "joint of the machine" sarta maénkeun peran dina linking saméméhna jeung saterusna.The hesitation bal slewing bearing boga precision tinggi na low swasembada.Éta ngagaduhan h ...
    Maca deui
  • The slewing ring bearing for Rota-table trailer

    The slewing ring bearing pikeun Rota-méja trailer

    Dina hadir, aya hiji trailer puteran-méja on market.The puteran trolley dina treuk flatbed solves masalah anu ngangkat jeung instalasi konstruksi teu bisa dilumangsungkeun nalika spasi leutik diwatesan salila angkutan pakakas badag.Bagian luhur perjalanan ...
    Maca deui
  • New Arrivals – Weather Station Series

    Kadatangan Anyar - Runtuyan Stasion Cuaca

    Emate ngarancang, ngamekarkeun, pabrik jeung ngajual hiji rentang éksténsif produk éléktronik digital, kaasup stasiun cuaca, thermometer hygrometer sarta jam.Tim kami diwangun ku 3 desainer konsép sareng 8 insinyur téknis profésional, nyayogikeun jasa OEM & ODM ka klien di sakumna dunya ...
    Maca deui
  • Environmental protection equipment use Light type slewing bearings

    Alat panyalindungan lingkungan nganggo bantalan slewing jinis Lampu

    Anyar, Xuzhou Wanda slewing bearing dikirimkeun bets tipe lampu slewing bearing WD-231.20.0544 ka produsén alat-alat panyalindungan lingkungan-renowned on waktos.Kalawan taun kualitas produk alus teuing, jaminan suplai efisien sarta stabil sarta tim profésional, Xuzhou Wanda ...
    Maca deui
  • How to judge whether the slewing bearing grease has deteriorated

    Kumaha nangtoskeun naha gajih bantalan slewing parantos mudun

    Nalika nganggo bantalan slewing (www.xzwdslewing.com), seueur jalma milih nganggo gajih pikeun ngalumasi bantalan.Gajih bantalan utamana dianggo pikeun ngirangan koefisien gesekan bantalan sareng ngirangan konsumsi énérgi bantalan salami operasi, ku kituna mastikeun akurasi pre ...
    Maca deui
  • Domestic Market Pattern of Slewing Bearing Industry

    Pola Pasar Doméstik Industri Bearing Slewing

    Ayeuna, pola kompetisi dasar pasar domestik dina industri slewing bearing nyaeta: dua jenis usaha boga kaunggulan dina kompetisi.Anu kahiji nyaéta usaha patungan atanapi usaha koperasi sareng perusahaan asing anu terkenal sareng perusahaan milik asing.pr maranéhanana ...
    Maca deui
  • Slewing bearing for maritime crane

    Slewing bearing pikeun bango maritim

    Anyar-anyar ieu, sakumpulan produk bantalan slewing anu diproduksi ku perusahaan kami pikeun perusahaan bango angkat maritim anu ageung dikirimkeun dina jadwal.Kusabab bango maritim damel di laut, lingkunganana rumit, sareng syarat kasalametan alat-alatna langkung luhur.Crane maritim spésifik ...
    Maca deui
  • Wind Power Industry Promotes Development of Wind power Bearing Market

    Industri Daya Angin Ngamajukeun Pangembangan Pasar Daya Angin

    Bantalan kakuatan angin mangrupikeun jinis bantalan khusus, khusus dianggo dina prosés perakitan alat-alat listrik angin.Produk anu kalebet utamina kalebet bantalan yaw, bantalan pitch, bantalan aci utama, bantalan kotak gear sareng bantalan generator.Kusabab parabot kakuatan angin sorangan boga ciri ...
    Maca deui
  • Double row ball slewing bearing for pump truck

    Ganda baris slewing bearing pikeun treuk pompa

    Dina operasi konstruksi tina treuk pompa beton, éta geus lega hargana ku jalma pikeun speed konstruksi hemat kuli sarta kualitas tuang tinggi.Ayeuna eta geus jadi alat mékanis indispensable dina prosés konstruksi.Anyar-anyar ieu, sakumpulan produk slewing bearing ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami