Pabrik Pasokan Kualitas Tinggi Triple Row Roller Slewing Bearing

Pedaran pondok:

Tilu jajar bantalan bantalan rol seueur dianggo dina mesin tugas beurat anu nungtut radius kerja ageung.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pabrik Pasokan Kualitas Tinggi Triple Row Roller Slewing Bearing
Xuzhou Wanda Heavy Duty Loading Force Three Row Roller (13 Series) Without Gear Slewing Ring Bearing

Tilu jajar bantalan cincin slaying gaduh tilu cincin-korsi, anu misahkeun jalan tol luhur, handap sareng radial, dimana beban unggal jajaran gilinding tiasa ditangtoskeun. Maka éta tiasa nyandak beban anu béda sacara sakaligus sareng kapasitas muatan na mangrupikeun salah sahiji tina opat jinis anu panggedéna.

1. Struktur:

Bantalan roller rowing tilu jajar ngagaduhan tilu jinis anu béda:
euweuh gear
pakakas éksternal
pakakas internal

 

2. Fitur
Bantalan roller rowing tilu jajar ngagaduhan fitur sapertos kieu:
Diménsi axial sareng radial langkung ageung, struktur kompak

 

3. Larapna
tilu jajar bantalan bantalan rol seueur dianggo dina mesin tugas beurat anu nungtut radius kerja ageung, sapertos excavator roda-ember, crane beroda, crane kapal, turret ladle, crane auto dll.

Terlampir nyaéta katalog pikeun bantalan roller row triple rowing, anjeun tiasa milih bantalan slaying anu cocog numutkeun paménta anjeun.

Three roller slewing bearing catalogue


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami