Pabrik Supply High Quality Triple Baris Roller Slewing Bearing

Katerangan pondok:

Tilu baris roller slewing bantalan anu loba dipaké dina mesin beurat-tugas nu merlukeun radius kerja badag.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Pabrik Supply High Quality Triple Baris Roller Slewing Bearing
Xuzhou Wanda Heavy Duty Loading Force Three Row Roller (13 Series) Without Gear Slewing Ring Bearing

Tilu baris roller slewing ring bearing boga tilu korsi-cingcin, nu misahkeun raceway luhur, handap sarta radial, via nu beban unggal baris rollers bisa dieusian.Ku kituna eta bisa mawa beban béda sakaligus tur kapasitas beban nyaeta pangbadagna salah sahiji opat jenis.

1. Struktur:

Triple row roller slewing bearing ngagaduhan tilu jinis:
euweuh gear
gear éksternal
gear internal

 

2. Fitur
Triple row roller slewing bearing gaduh fitur ieu:
Ukuran axial sareng radial langkung ageung, struktur kompak

 

3. Aplikasi
tilu baris roller slewing bantalan anu loba dipaké dina mesin beurat-tugas nu merlukeun radius kerja badag, kayaning ember-roda excavator, cranes roda, cranes kapal, turret ladle, cranes otomatis jsb.

Digantelkeun nyaéta katalog pikeun triple row roller slewing bearing, anjeun tiasa milih bearing slewing anu cocog dumasar kana paménta anjeun.

Three roller slewing bearing catalogue


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami