Jenis lampu Slewing Bearing kalawan gear éksternal (WD-061) pikeun mesin Dahareun

Katerangan pondok:

1. jenis lampu ogé ngaranna bagian Ipis Slewing bearing

2. Cai mibanda struktur sarua jeung Baris Tunggal Ball slewing bearing

3. tipe lampu Slewing bearing boga beurat lampu, muterkeun flexibly

4. Ipis bagian slewing bearing loba dipaké dina mesin dahareun, mesin Pangaléngan jeung mesin lingkungan.

5. Garansi kami 12 Bulan

 


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Ring slewing Tipe Lampu, ring slewing, struktur kompak, teu gampang deform, bahan dipilih, akurasi manufaktur tinggi, clearance assembly leutik,

awét, ring slewing lampu, ring slewing, rupa spésifikasi, sarta aplikasi lega pikeun mesin dahareun, mesin Pangaléngan jeung mesin environgmental.

Perusahaan kami ngagaduhan kapasitas produksi taunan 30,000 sét bantalan slewing kalayan jarak pusat lagu 200-4000mm, sareng nyayogikeun non-standarisasi.

jasa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

Urang tiasa nyayogikeun sertipikat sareng ISO9001: 2015, CCS, SGS, kami ogé nampi pamariksaan tilu puluh pihak.

Pikeun produk anyar, kami nganggo APQP, sistem FEMA pikeun mastikeun kualitasna.

Ayeuna kami gaduh tilu pabrik pikeun nyocogkeun sarat para nasabah, sareng biaya kami bakal dipotong dibandingkeun sareng perusahaan sanés.

Keunggulan Wanda:

1. Waktu produksi: waktu produksi nyaeta sabudeureun 35days tanpa bahan baku, sarta 15days lamun urang boga bahan baku

2. jaminan kualitas

3. harga pangalusna

untitled.32

详情页ball-slewing-bear_01 详情页ball-slewing-bear_02 详情页ball-slewing-bear_04 详情页ball-slewing-bear_05 详情页ball-slewing-bear_06


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami