Jinis Slewing Bearing kalayan lampu Éksternal (WD-061) pikeun mesin Pangan

Pedaran pondok:

1. Jenis lampu ogé dingaranan Tipis bantalan Slewing

2. Éta ngagaduhan struktur anu sami sareng Single row Ball slaying bearing

3. Lampu tipe Slewing bearing gaduh beurat lampu, muterkeun fleksibel

4. Bagian ipis bantalan bantosan seueur dianggo dina mesin tuang, mesin pengalengan sareng mesin lingkungan.

5. Jaminan Kami 12 Bulan

 


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Cahaya slaying ring, slaying ring, struktur kompak, henteu gampang cacad, bahan anu dipilih, akurasi manufaktur tinggi, reresik perakitan alit,

awét, lampu slaying lampu, cincin slaying, sababaraha spésifikasi, sareng aplikasi anu lega pikeun mesin tuang, mesin pengalengan sareng mesin environgmental.

Perusahaan urang gaduh kapasitas produksi taunan 30,000 sét bantalan slaying kalayan jarak pusat lagu 200-4000mm, sareng nyayogikeun henteu standarisasi

jasa ngarobih numutkeun sarat konsumén.

Kami tiasa nyayogikeun sertipikat sareng ISO9001: 2015, CCS, SGS, kami ogé nampi pamariksaan tilu puluh pihak.

Pikeun produk énggal, kami nganggo APQP, sistem FEMA pikeun mastikeun kualitinya.

Ayeuna urang gaduh tilu pepelakan anu cocog sareng sarat konsumén, sareng biaya kami bakal dikirangan dibandingkeun sareng perusahaan anu sanés.

Kauntungannana Wanda:

1. Waktos produksi: waktos produksi sakitar 35 dinten tanpa bahan baku, sareng 15 dinten upami urang gaduh bahan baku

2. jaminan kualitas

3. Harga pangsaéna

untitled.32

详情页ball-slewing-bear_01 详情页ball-slewing-bear_02 详情页ball-slewing-bear_04 详情页ball-slewing-bear_05 详情页ball-slewing-bear_06


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami