Truk Campuran Pompa Campuran Dipaké Nyelepét Ring Bearing

Pedaran pondok:

Aya seueur jinis treuk pompa, sapertos: treuk pompa campuran beton, treuk pompa boom, treuk pompa seluler, treuk pompa kendali banjir, jst; treuk pompa ieu teu tiasa dipisahkeun tina komponén transmisi anu penting pisan: meuncit ngirining bantalan.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aya seueur jinis treuk pompa, sapertos: treuk pompa campuran beton, treuk pompa boom, treuk pompa seluler, treuk pompa kendali banjir, jst; treuk pompa ieu teu tiasa dipisahkeun tina komponén transmisi anu penting pisan:meuncit ngirining bantalan.

c56c036a

The slaying bantalan diwangun ku tilu bagian: ring jero, ring luar, sareng elemen rolling. Éta sakaligus tiasa nyandak anu ageung gaya aksial, gaya radial sareng waktos tilting anu tangtu. Mangrupikeun skala ageung-tujuan umum sareng bantosan kinerja anu komprehensif. Cingir gulung jero sareng luar gaduh sambetan kakuatan-tinggi masing-masing dipasang dina pigura puteran atanapi chassis.

Dina prosés desain anu slaying bantalan tina treuk pompa beton, numutkeun pangalaman sareng itungan taun-taun ayeuna, urang umumna milih éta méja puteran slaying bantalan, anu tiasa nahan beban aksial anu langkung ageung sareng momen tip. Bantalan slaying turntable umumna dibagi kana dua jinis: Bujang bal barisan slaying bantalan jeung Bujang barisan meuntas roller slaying bantalan.

00

Xuzhou Wanda slaying bantalan parantos nyayogikeun slaying bantalan pikeun pabrik treuk pompa domestik sareng asing anu kawéntar, sareng gaduh pangalaman anu euyeub. Upami anjeun peryogi slaying bantalan kanggo treuk pompa, punten taros Kami.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami