Beton Pergaulan Pompa Treuk Dipaké Slewing Ring Bearing

Katerangan pondok:

Aya seueur jinis treuk pompa, sapertos: treuk pompa campuran beton, treuk pompa booming, treuk pompa mobile, treuk pompa mobile kontrol banjir, jsb.;treuk pompa ieu teu tiasa dipisahkeun tina komponén transmisi anu penting pisan:slewing ngiriningbearing.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Aya seueur jinis treuk pompa, sapertos: treuk pompa campuran beton, treuk pompa booming, treuk pompa mobile, treuk pompa mobile kontrol banjir, jsb.;treuk pompa ieu teu tiasa dipisahkeun tina komponén transmisi anu penting pisan:slewing ngiriningbearing.

c56c036a

Theslewing bearingdiwangun ku tilu bagian: cingcin jero, cingcin luar, jeung unsur rolling.Ieu sakaligus bisa mawa badaggaya axial, gaya radial jeung momen condong tangtu.Éta mangrupikeun tujuan umum skala ageung kalayan bantalan kinerja komprehensif.Cingcin rolling jero jeung luar boga bolts-kakuatan tinggi masing-masing dibereskeun dina turntable atawa pigura chassis.

Dina prosés desain tinaslewing bearingtina treuk pompa beton, nurutkeun pangalaman jeung itungan dina taun panganyarna, urang umumna milihméja Rotary slewing bearing, anu tiasa nanggung beban axial anu langkung ageung sareng momen tipping.Turntable slewing bantalanumumna dibagi jadi dua jenis:Bujang bal barisslewing bearingjeungBujang barismeuntasroller slewing bearing.

00

Xuzhou Wanda slewing bearinggeus disadiakeunbantalan slewingpikeun pabrik treuk pompa domestik jeung asing well-dipikawanoh, sarta boga pangalaman euyeub.Upami anjeun peryogibantalan slewingpikeun treuk pompa, manggataros Kami.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami