Warta Industri

  • Slewing ring bearing tooth processing methods

    Slewing ring bearing métode processing huntu

    Slewing bearing mangrupakeun jenis bearing badag, nu bisa dibagi kana huntu internal, huntu éksternal sarta non-huntu slewing bearing.Seueur jalma hoyong terang kumaha ngadamel huntu.Artikel ieu sakeudeung ngenalkeunana.Pikeun cingcin slewing huntu, éta boga huntu éksternal sarta internal tooth.The prosés gear ...
    Maca deui
  • Opat ukuran pamasangan bearing slewing umum

    Ayeuna anjeun geus milih cingcin slewing luyu pikeun alat-alat, éta waktu pikeun asupkeun fase instalasi.Pertimbangkeun opat faktor di handap ieu pikeun mastikeun pamasangan anu suksés.1.Deformation tina beungeut ningkatna Aya loba alesan pikeun deformasi tina Gunung ...
    Maca deui
  • New Gear type slewing drive by Wanda is successful

    Anyar Gear tipe slewing drive ku Wanda suksés

    Xuzhou Wanda slewing bearing co., LTD., Sabagé pangakuan nasional tina perusahaan téknologi tinggi, bakal teras-terasan ngalaksanakeun misi inovasi sains sareng téknologi, sareng salajengna ngamajukeun pamekaran inovasi perusahaan mandiri, prosés pangembangan produk anyar, dina pesenan tepang...
    Maca deui
  • Application for slewing bearing in CNC vertical lathe

    Aplikasi pikeun slewing bearing di CNC lathe nangtung

    Dina alat lathe nangtung CNC, bearing slewing mangrupakeun salah sahiji komponén inti nu ngagambarkeun kinerja mesin sakabéh jeung ngawujudkeun akurasi machining of workpiece nu.Kami meryogikeun éta ngajalankeun dina kecepatan anu luhur sareng nahan workpieces beurat dina waktos anu sami, kalayan akurasi jalan anu tepat ...
    Maca deui
  • Four main parameters affecting the capacity of slewing rings

    Opat parameter utama mangaruhan kapasitas cingcin slewing

    Aya dua jinis karusakan ring slewing, hiji nyaéta karusakan raceway, sareng anu sanésna nyaéta huntu anu rusak.Karuksakan raceway akun pikeun leuwih ti 98%, jadi kualitas raceway mangrupa faktor konci mangaruhan kahirupan ring slewing.Di antarana, karasa raceway, jero lapisan hardened, racewa ...
    Maca deui
  • How to install slewing bearing correctly?

    Kumaha carana install bearing slewing bener?

    Kalawan ngembangkeun vigorous sahiji produk industri, kayaning parabot Automation, robot industri, ngeusian mesin jeung sajabana, loba mesin kudu slewing bearing, Jadi paménta pikeun slewing bearing ogé geus risen sharply, tapi loba pamaké teu nyaho kumaha carana install slewing bearing. leres.Di...
    Maca deui
  • slewing bearing for excavator

    slewing bearing pikeun excavator

    Excavator mangrupa mesin konstruksi solar-powered badag dijieun pikeun ngagali kaluar bumi jeung LIPI na nyieun lombang, liang jeung yayasan.Éta mangrupikeun tempat padamelan konstruksi ageung.Excavators dirancang pikeun nanganan loba tipena béda jobs;janten, aranjeunna datangna dina sauntuyan ukuran.The ...
    Maca deui
  • Car parking system used slewing bearing

    Sistim parkir mobil dipaké slewing bearing

    Baris tunggal Opat titik kontak bola slewing bearing nyaeta radial single-baris arah sudut bola kontak dirancang pikeun ngarojong beban axial akting dina duanana directions.It bisa tahan nepi ka fraksi beban radial tina beban axial.Sudut kontak tina opat titik kontak bola slewing bearing ...
    Maca deui
  • Industrial turntable bearings slewing bearing

    Industrial turntable bearing slewing bearing

    Slewing bearing turntable bearing loba dipaké dina industri nyata jeung disebut "the joint of mesin".Ieu utamana dipaké dina bango treuk, bango kareta api, bango port, bango laut, bango Metalurgi, bango wadahna, excavator, filler, sarta CT nangtung gelombang instrumen terapi ...
    Maca deui
  • Application of Slewing Bearing

    Aplikasi tina Slewing Bearing

    Slewing bearing loba dipaké dina mesin hoisting, mesin pertambangan, mesin konstruksi, mesin port, mesin kapal, kitu ogé mesin radar-precision tinggi na launchers misil jeung alat slewing badag lianna.Slewing bearing dilarapkeun dina mesin konstruksi Slewing bearing applic...
    Maca deui
  • slewing ring application in engineering ship

    aplikasi ring slewing dina kapal rékayasa

    Slewing ring bearing loba dipaké dina kapal rékayasa, utamana dina crane kapal keur slow-péngkolan dina beban beurat.Dina bango kapal, ring slewing boga fungsi minangka gabungan antara struktur luhur jeung undercarriage, nyadiakeun sarana rotasi 360-derajat.Salaku beban diuk ...
    Maca deui
  • How modern industrial robots rotate?

    Kumaha rotasi robot industri modern?

    Pamakéan nyebar tina robot industri di pabrik otomatis geus nyata ningkat efisiensi produksi.Mékanisme inti robot industri nyaéta panangan mékanis.Desain struktural multi-degree-of-freedom ngamungkinkeun panangan robotic gaduh kalenturan anu luhur pisan.Éta tiasa akurat ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami