Sertipikat

Ieu mangrupikeun sertipikat anu Xuzhou Wanda Slewing Bearing Co., Ltd parantos lulus, kalebet bisnis lisénsi, ISO9001: 2015, sertipikat CCS, sertipikat SGS sareng produk patén jsb.

Sertipikat SGS