4 titik sudut kontak bola puteran cincin puting

Pedaran pondok:

Dina Xuzhou slaying produk bantalan, proporsi produk presisi tinggi, téknologi tinggi sareng nilai tambah tinggi relatif handap, sareng bantalan banting luhur-luhur masih ngandelkeun impor. Dina hal téknologi manufaktur bantalan slaying, kaseueuran perusahaan bantalan Xuzhou slaying ngagaduhan kamekaran prosés manufaktur sareng téknologi peralatan, sareng kontrol numeris sareng otomatisasi alat-alat pengolahan relatif handap; prosés perlakuan panas sareng alat-alat anu penting pikeun kahirupan sareng réliabilitas bantalan slaying kedah ditingkatkeun. Panilitian sareng pamekaran bahan énggal anu diperyogikeun pikeun bantalan bantosan sareng panilitian sareng pamekaran bahan bantu sanés sareng prosés moal tiasa nyumponan sarat pikeun tingkat tingkat kualitas bantalan sareng kualitas. Hasilna, indéks kamampuan prosés kirang, konsisténsina goréng, dispersi dimensi ngolah produk ageung, sareng kualitas intrinsik produk. Ketidakstabilan mangaruhan akurasi, kinerja, kahirupan, sareng reliabilitas tina ring slaying.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

The slaying bantalanindustri mangrupikeun industri anu intensif sareng intensif téknologi. Saatos taun ngembangkeun, Xuzhouslaying bantalanindustri mimitina netepkeun standar industri anu kawilang sampurna. Panilitian sareng
kamampuan pangembangan perusahaan bantalan slaying parantos ningkat pisan, tapi dibandingkeun sareng nagara maju, aranjeunna ngembangkeun sareng pamekaran téknologi, alat prosés sareng instrumen tés. Nyaéta
masih sababaraha sela dina aspék sapertos kitu.

1594888554(1)

Dina raraga dilegakeun pangsa na di pasar high-end, pabrik bantalan banting Xuzhou sacara kuat ku modal sareng kakuatan téknis teras-terasan ningkatkeun inpormasi na pikeun P&P. Salaku conto, SlewingRing parantos ngembangkeun standar industri ti saprak 2011. Standar internal perusahaan anu langkung ketat pikeun mastikeun yén géométri bantosan langkung ningkat; jero lapisan anu atos ningkat; hirup jasa tina ring slaying ningkat; panilitian sareng pamekaran bahan anticorrosive diperkuat; sareng aplikasi cincin slaying diwanohkeun; Pangwangunan peralatan, panggunaan téknologi simulasi komputer pikeun
validasi anu efektif pikeun kapasitas bantalan cincin slaying, struktur produk kana ukuran desain optimasi. Dina waktos anu sasarengan, seueur perusahaan di bantalan slaying Xuzhou ogé mimiti merhatoskeun kana panilitian sareng panerapan téknologi dasar ring slaying sareng téknologi anu aya hubunganana.

Ieu kedah disebatkeun yén dina taun-taun ayeuna, bantalan slaying xuzhou parantos ngembangkeun gancang sareng kualitas bantalan slaying tinggi. Dina waktos anu sami, digabungkeun sareng pamutahiran kontinyu tina kapasitas operasi perusahaan sareng efisiensi produksi, bantalan bantalan Xuzhou parantos ngajaga kaunggulan kompetitif di pasar domestik di pasar domestik.
Seueur pangguna anu henteu terang pisan ngeunaan pamasangan cincin slaying, sering ngahasilkeun operasi henteu leres tina ring slaying kusabab kasalahan instalasi atanapi kalepatan, sapertos rotasi anu teu fleksibel, sora anu henteu normal, sareng sajabana, ayeuna dipimpin ku Diajar kumaha masang cincin slaying sareng bantalan bantosan supados sadayana tiasa ngirangan masalah sareng kalepatan dina masang cincin seting.

789

Mimiti, sateuacan masang cincin slaying, kedah diperiksa permukaan pemasangan mesin utama. Dibutuhkeun yén anggota pendukung kedah gaduh kakuatan anu cekap, permukaan anu nyambungkeun kedah dimesin, sareng permukaanna kedah lemes sareng bébas tina puing sareng burrs. Pikeun anu henteu tiasa mesin pikeun ngahontal rata anu diperyogikeun, palastik khusus kalayan kakuatan suntikan anu luhur tiasa dianggo salaku pangisi pikeun mastikeun akurasi pesawat ningkatna sareng ngirangan geter. Cingcung bantalan bantalan bantingan ngagaduhan zona lemes anu atos, anu ditandaan ku S dina tungtung tungtung ferrule. Nalika masang, pita fléksibel kedah ditempatkeun dina zona non-beban atanapi dina non-
zona kumat (liang colokan sok aya dina zona lemes.).

Kadua, nalika masang cingcin slaying, posisi radial kedah dilakukeun heula, meulitkeun bolts pemasangan, sareng parios rotasi bantalanna. Dina urutan pikeun mastikeun transmisi bantalan lemes, gears kedah ditilik sateuacan bolts ningkatna anu cangkéng. Nalika ngencengkeun baud, kedahna aya kakuatan sateuacanna nyeukeutan, sareng gaya pra-pengetatan kedah 70% tina wates ngahasilkeun bahan baud. Bolts ningkatna kedah dilengkepan washers datar. Dilarang ngagunakeun washers cinyusu. Saatos pamasangan bantalan slaying réngsé, éta dioperasikeun. Saatos 100 jam operasi kontinyu, diperyogikeun pikeun parios pinuh naha torsi pra-pengetatan baud dipasang nyaéta sarat. Pamariksaan di luhur diulang sakali unggal 500 jam operasi teras-terasan.

Katilu, cincin slaying kedah dieusian ku jumlah gajih anu pas saatos dipasang, sareng kedah dieusian ku bantalan samping samping supados gajih disebarkeun sacara merata. Saatos sababaraha waktos damel, ring slayingbantalan pasti bakal kaleungitan bagian tina gajih. Kituna, bantalan cincin slaying kedah diisi sakali unggal 50 dugi ka 100 jam dina operasi normal. Pikeun bantalan bantalan anu ngalir di lingkungan suhu luhur atanapi dina lebukaayaan, periode pikeun nambihan pelumas pelumas kedahna langkung cekap langkung pondok. Nalika mesinna kedah dipareuman pikeun neundeun, mesin éta ogé kedah dieusian minyak anu cekap.

JG4A9327

4. Salami prosés transportasi, bantalan kedah ditempatkeun sacara horisontal kana kendaraan. Léngkah-léngkah kedah dilaksanakeun pikeun nyegah nyelip sareng nyegah geter. Upami diperlukeun, tambahkeun dukungan bantosan.

5. Bantalan kedah ditempatkeun sacara horisontal dina tempat anu garing, berventilasi, sareng datar. Panyimpenan kedah diasingkeun tina bahan kimia sareng bahan korosif anu sanés. Upami sababaraha sét bantalan kedah ditumpuk sareng ditumpukkeun, tilu atanapi langkung sami-spacer kai jangkungna kedah ditempatkeun sacara seragam dina arah kuriling antara unggal set, sareng spacer luhur sareng handap kedah ditempatkeun dina posisi anu sami. Bantalan anu kedah teras disimpen di luar karat-buktinajaman kedah diberesihan sareng karat-dibuktikeun deui.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami