XZWD | Lampu tipe slaying ring WD-060.20.0544 sami sareng VSU20 RKS.060 IMO11-20

Pedaran pondok:

Bantalan lampu slaying ngagaduhan struktur anu sami sareng bantalan bantalan héjo opat jajar tunggal, tapi beuratna enteng sareng tiasa dianggo pikeun sababaraha mesin tipe lampu.
Lampu cingcin slaying lampu biasana dianggo dina:
1. Mesin tuangeun
2. Mesin Pangaléngan
3. Mesin lingkungan
4. Sistem parkir mobil, jsb
Ogé tiasa dianggo pikeun mesin tugas ringan sanés.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 1 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    XZWD | Jenis lampucingcin slaying WD-060.20.0544 sami sareng VSU20 RKS.060 IMO11-20
    Parusahaan urang anu profésional slaying bantalans produsén, Jinis utama Slewing Bearings sapertos dihandap:
    -Four ball contact point slaying bantalan
    - Baris dobel sarua bantalan bola bantalan diaméterna
    -Dobel dua bantalan banting diameter diaméterna béda
    -Barisan bola dua bantalan slaying
    Bantalan slaying -Non-standar sareng gir internal atanapi éksternal
    -Rolet dua silinder roller digabungkeun bantalan bantosan
    -Ball sareng roller digabungkeun bantalan slaying
    -Cross silinder bantalan slaying bantalan
    -Ganda garis silang roller slaying bantalan
    -Thin lampu tipe slaying bantalan
    Urang ogé tiasa ngadamel bantalan slaying anu henteu standar numutkeun kabutuhan pelanggan.
    Bantalan slaying WD-060 Series urang tiasa sami-sami sareng INA VSU20 RKS.060 IMO11-20 RE060.20.0414. Anjeun tiasa ningali tabel ngabandingkeun ieu:
    060 INA ISB ROLLIXUpami anjeun peryogi patarosan deui, kantun ngahubungi sareng ngirim email ka kami!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami