XZWD |Ring slewing tipe lampu WD-060.20.0544 sami sareng VSU20 RKS.060 IMO11-20

Katerangan pondok:

The slewing bearing lampu boga struktur sarua jeung baris tunggal opat titik kontak bola slewing bearing, tapi beuratna hampang tur bisa dipaké pikeun sababaraha mesin tipe lampu.
The slewing ring bearing lampu utamana dipaké dina:
1. Mesin dahareun
2. Mesin Pangaléngan
3. Mesin lingkungan
4.Sistem parkir mobil, jsb
Ogé bisa dipaké pikeun mesin tugas lampu lianna.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:1 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    FAQ

    Tag produk

    XZWD |Jenis lampuring slewingWD-060.20.0544 sami sareng VSU20 RKS.060 IMO11-20
    Perusahaan kami mangrupikeun profésionalslewing bearings produsén , Jenis utama Slewing Bearings sakumaha di handap ieu:
    -Opat titik kontak bal slewing bearing
    - Baris ganda sarua diaméterna bola slewing bearing
    -Double baris diaméterna béda bola slewing bearing
    -Double barisan bal slewing bearing
    -Bantalan slewing non-standar sareng gear internal atanapi éksternal
    -Triple baris cylindrical roller digabungkeun slewing bearing
    -Ball na roller digabungkeun slewing bearing
    -Cross cylindrical roller slewing bearing
    -Double baris cross roller slewing bearing
    -Tipe lampu ipis slewing bearing
    Urang ogé bisa rancang nu non-standar slewing arah nurutkeun sarat customer urang.
    Kami WD-060 Series slewing bearing bisa ngagantian sarua jeung INA VSU20 RKS.060 IMO11-20 RE060.20.0414.Anjeun tiasa ningali tabel ngabandingkeun ieu:
    060 INA ISB ROLLIXUpami anjeun peryogi patarosan langkung, mangga ngahubungi sareng ngirim email ka kami!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami