diaméterna badag opat titik kontak bola turntable bearing pikeun robot

Katerangan pondok:

1.Single Baris Opat Point Kontak Ball Slewing arah.
2.Single Baris meuntas Roller Slewing bantalan
3.Double Baris Ball Slewing arah
4.Tilu Baris Roller Slewing arah
5.Thin Bagéan Slewing bantalan (tipe lampu).
6. Bagian Ipis Slewing Bearing (Tipe Flange)


Rincian produk

FAQ

Tag produk

>> Jenis produk:

1.Single Baris Opat Point Kontak Ball Slewing arah.
2.Single Baris meuntas Roller Slewing bantalan
3Double Baris Ball Slewing Bearings
4.Tilu Baris Roller Slewing arah
5.Thin Bagéan Slewing bantalan (tipe lampu).
6. Bagian Ipis Slewing Bearing (Tipe Flange)

Aplikasi

generator angin, Marine Crane, Offshore Crane, Harbour mobile bango, Ferris kabayang, stacker, Unloader, Mesin Konstruksi, Ladle turret, mesin tameng, radar jeung saterusna
Slewing bearing composes

Kaunggulan

1. Urang bisa nyadiakeun sagala rupa ukuran slewing ring bantalan.
2. Tipe: Non-huntu, huntu internal, huntu éksternal
3. rentang diaméterna: 200mm ----- 4500mm, rentang Beurat: 20kg -------- 5100kg
4. Desain jeung pabrik nurutkeun pangabutuh customer, OEM bearing.
5. kualitas luhur bearing, harga kalapa, pangiriman ajakan sarta jasa pangalusna.

Standar

ISO9001 2008, SGS, CCS
Bahan atah 50Mn, 42CrMo
Raceway hardening 55-62HRC
Gear hardening 50-60HRC
Lubrication Gajih
Garansi 1 taun

 

Profil Perusahaan

Bantalan kontak opat titik
- cingcin slewing ieu tanpa preload anu kuat sarta kabuktian dina operasi pisan nuntut;aranjeunna nempatkeun ukur tungtutan slight dina flatness na perpendicularity tina konstruksi padeukeut
- aranjeunna cocog pikeun aplikasi kalawan syarat low pikeun akurasi sarta rigidity tina susunan bearing, contona dina mesin metalworking basajan, parabot kakuatan angin jeung mesin konstruksi.
Dunya Inohong Global Hot Sale Xuzhou Wanda Opat Point Kontak Ball Turntable Slewing Ring Bearing
Baris Tunggal Opat Point Kontak Ball Slewing Bearingdiwangun ku 2 korsi rings.It ciri kompak dina rarancang, sarta lampu di weight.The bal kontak jeung balap sirkular dina opat titik, via nu gaya axial, gaya radial jeung momen resultant bisa dilahirkeun sakaligus.
Ieu bisa dipaké pikeun slewing conveyer, las leungeun jeung positioners, lampu, tugas sedeng cranes, excavators jeung mesin rékayasa lianna.
Produk sayogi kalebet: Bola Baris Tunggal sareng Ganda, Roller Tilu Baris, Roller Palang Disegel sareng Gear Internal Unsealed, External Geared sareng Non-Geared Clearance atanapi Preloaded
1
--Urang dimangfaatkeun pikeun kualitas urang jeung ongkos éféktif
--Kami nyayogikeun desain bantalan khusus anu nyumponan syarat palanggan khusus
-- Balasan tepat waktu. Tanda kutip dibalikkeun dina 24 dugi ka 48 jam


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami