diameter badag opat titik kontak bola puteran bantalan pikeun robot

Pedaran pondok:

1. Single Baris Opat Titik Kontak Bola Slewing Bantalan.
2. Single Baris Disebrangan Roller Slewing Bantalan
3. Bantalan Baris Slewing Ganda
4.Tiga Jajaran Roller Slewing Bantalan
5. bearings Bagéan Slewing Bagéan (Jenis cahaya).
6. Bantalan Bagian Slewing Thin (tipe Flange)


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Tipe produk:

1. Single Baris Opat Titik Kontak Bola Slewing Bantalan.
2. Single Baris Disebrangan Roller Slewing Bantalan
3D Double Baris Bantalan Slewing
4.Tiga Jajaran Roller Slewing Bantalan
5. bearings Bagéan Slewing Bagéan (Jenis cahaya).
6. Bantalan Bagian Slewing Thin (tipe Flange)

Aplikasi

generator angin, Crane Laut, Crane lepas pantai, bango mobile Harbour, kabayang Ferris, stacker, Unloader, Mesin Konstruksi, Ladle turret, mesin tameng, radar sareng sajabina
Slewing bearing composes

Kauntungannana

1. Kami tiasa nyayogikeun sababaraha ukuran bantalan cincin slaying.
2. Jenis: Non-huntu, huntu internal, huntu luar
3. Kisaran diaméterna: 200mm ----- 4500mm, Kisaran beurat: 20kg -------- 5100kg
4. Desain sareng pabrik numutkeun kabutuhan pelanggan, bantalan OEM.
5. bantalan kualitas luhur, harga kalapa, pangiriman gancang sareng jasa pangsaéna.

Standar

ISO9001 2008, SGS, CCS
Bahan atah 50Mn, 42CrMo
Pengerasan balap jalan 55-62HRC
Ngagaleuh girisan 50-60HRC
Pelumasan Gajih
Jaminan 1 taun

 

Profil Perusahaan

Bantalan kontak opat titik
- ieu cincin bunuh tanpa preload anu mantap sareng kabuktosan dina operasi anu nungtut pisan; aranjeunna ngan ukur nungtut sakedik kana rata sareng jejeg pangwangunan anu caket
- aranjeunna cocog pikeun aplikasi kalayan sarat anu rendah pikeun akurasi sareng kaku tina pangaturan bantalan, contona dina mesin metalworking saderhana, alat-alat listrik angin sareng mesin konstruksi
Penjualan Panas Global Terkenal Di Dunya Xuzhou Wanda Opat Titik Kontak Bola Turntable Slewing Ring Bearing
Baris Tunggal Opat Titik Kontak Bola Slewing Bearing diwangun ku 2 hurung korsi. Éta pitur kompak dina desain, sareng enteng beuratna. Bola kontak sareng balap sirkular dina opat titik, anu ngalangkungan kakuatan aksial, gaya radial sareng momen anu dihasilkeun tiasa dilahirkeun sakaligus
Éta tiasa dianggo pikeun nyéépkeun konveyor, panangan las sareng panempatan, lampu, crane tugas sedeng, penggalian sareng mesin rékayasa sanés.
Produk sayogi kalebet: Bola Baris Tunggal sareng Ganda, Tilu Baris Roller, Palang Roller Disegel sareng Unsealed Internal Geared, External Geared sareng Non-Geared Clearance atanapi Preloaded
1
--Kami ngahargaan kualitas sareng biaya épéktip kami
--Kami nyayogikeun desain bantalan khusus anu cocog sareng sarat konsumén khusus
- Balesan tepat waktos. Quote dibalikkeun dina 24 dugi ka 48 jam


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami