Pabrik kualitas tinggi Cina Pasokan Cingcin Slewing Écélator Leutik

Pedaran pondok:

Bantalan slaying tina excavator leutik dasarna kedah diganti unggal dua dugi ka tilu taun. Kaseueuran alesanna nyaéta girisan gigi ring runtuh. Radius ageung tina gyration, beban tinggi jangka panjang, sareng padamelan kaleuleuwihan, nyababkeun gir gigi tiasa runtuh. Masalah kualitas ring anu nyababkeun nyangkokkeun sabagian alit.

XUZHOU WANDA SLEWING BEARING CO., LTD KUDU MÉRÉ HARGA TERBARU KANGGO PENGHASILAN ~


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bantalan slaying tina excavator leutik dasarna kedah diganti unggal dua dugi ka tilu taun. Kaseueuran alesanna nyaéta girisan gigi ring runtuh. Radius ageung tina gyration, beban tinggi jangka panjang, sareng padamelan kaleuleuwihan, nyababkeun gir gigi tiasa runtuh. Thecingcin slaying masalah kualitas nempatan bagian leutik.

Bantalan usaha Rotary Slewing seueur dianggo dina mesin konstruksi, éta mangrupikeun tempat anu pangpayunna dianggo banting rotary, henteu ngan ukur tiasa dianggo pikeun excavator, tapi ogé tiasa dianggo pikeun mesin bumi, mesin pembongkaran, tumpukan sareng reclaimer, kelas, roller, kompak dinamis, mesin pengeboran batuan, lulugu jalan sareng sajabina.

Pikeun excavator, seuseueurna nganggo bantalan bantalan gigi internal kalayan huntu dipareuman. Huntu anu dieureunkeun nyaéta 50-60HRC.

Slewing ring tooth heat treatment diagram

Punten tingali tabel spésifikasi bantalan bantalan napel pikeun milih modél anu cocog anu anjeun peryogikeun pikeun penggalian anjeun.

Internal gear slewing ring catalogue

 

Xuzhou wanda slaying bear co., Ltd nyaéta propésional dina ngahasilkeun bantalan cincin banting pikeun excavator alit. Bahanna pikeun banting banting dipareuman, sareng waos na dikeras. Upami anjeun ngagaduhan paménta, punten ngahubungi kami pikeun kéngingkeun langkung jelasna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami