kualitas luhur Cina pabrik Supply Leutik Excavator Slewing Ring

Katerangan pondok:

The slewing bearing tina excavator leutik dasarna kudu diganti unggal dua nepi ka tilu taun.Seuseueurna alesan nyaéta gigi ring gigi runtuh.Radius badag tina gyration, beban tinggi jangka panjang, sarta karya overload, ngabalukarkeun gear ring huntu runtuhna.Masalah kualitas ring slewing occupying bagian leutik.

XUZHOU WANDA SLEWING BEARING CO.,LTD HAYANG MENERKEUN HARGA PANJEUNAN PIKEUN PULIH~


Rincian produk

FAQ

Tag produk

The slewing bearing tina excavator leutik dasarna kudu diganti unggal dua nepi ka tilu taun.Seuseueurna alesan nyaéta gigi ring gigi runtuh.Radius badag tina gyration, beban tinggi jangka panjang, sarta karya overload, ngabalukarkeun gear ring huntu runtuhna.Thering slewingmasalah kualitas occupying bagian leutik.

Slewing bantalan usaha Rotary anu loba dipaké dina mesin konstruksi, éta kahiji jeung paling loba dipaké tempat slewing arah usaha Rotary, teu ngan bisa dipaké pikeun excavators, tapi ogé bisa dipaké pikeun earthmoving mesin, mesin ngabongkar, stackers na reclaimers, graders, gilinding , compactors dinamis, mesin pangeboran batu, headers jalan jeung saterusna.

Pikeun excavator, lolobana ngagunakeun gear slewing bearing internal jeung huntu quenched.Teu karasa huntu quenched nyaeta 50-60HRC.

Slewing ring tooth heat treatment diagram

Mangga tingali napel slewing bearing tabel spésifikasi pikeun milih model cocog nu peryogi pikeun excavator Anjeun.

Internal gear slewing ring catalogue

 

Xuzhou wanda slewing bearing co., Ltd profésional dina ngahasilkeun variasinaring slewingbearing pikeun excavators leutik.Bahan pikeun slewing bearing geus quenched, sarta huntu geus hardened.Upami anjeun ngagaduhan paménta, mangga ngahubungi kami pikeun langkung rinci.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami