Bantalan Bola Baris Ganda Bantalan

  • Heavy duty machinery used slewing ring bearing

    Mesin tugas beurat nganggo bantalan cincin

    Upami anjeun peryogi bantosan slaying tugas beurat, kami nyarankeun anjeun bantalan bola dua-garis bantalan bantalan bantalan roller tilu jajar.

    Éta tiasa nanggung beban aksial ageung sareng beban radial. Éta cocog pikeun mesin beurat anu peryogi diaméterna langkung ageung.

    Kayaning excavator roda ember sareng crane tipe roda, crane kapal, crane port, platform ngajalankeun baja molten sareng crane truk tonase ageung sareng mesin sanesna.

  • double row different ball size slewing bearing without gear 020.25.500

    barisan dobel ukuranana béda ukuran bantalan bantalan tanpa gir 020.25.500

    Bantalan puteran, ogé katelah bantalan slaying, mangrupikeun jenis bantalan ageung anu tiasa nanggung beban aksial ageung, beban radial sareng moméntum ngaguling dina waktos anu sami. Bantalan puteran biasana dilengkepan ku liang ningkatna, roda gigi internal atanapi éksternal, liang minyak pelincir sareng alat panyegelan, supados desain struktur mesin utama kompak, panduan tiasa dipercaya sareng pamiaraeunana merenah.

    Aya bantalan bola kontak opat titik nganggo atanapi henteu nganggo waos, huntu éksternal sareng huntu internal, bantalan bola sudut dua sudut, bantalan roller silinder, bantalan rol tirus sareng rol tilu silinder digabungkeun bantalan puteran. Diantarana, bantalan bola kontak opat titik ngagaduhan kapasitas beban statis anu langkung luhur; roller silinder bantalan silinder ngagaduhan kapasitas beban dinamis anu langkung luhur; bantalan roller tapered tiasa ngadamel bantalan gaduh kaku bantosan anu langkung ageung sareng akurasi rotasi anu langkung luhur ngalangkungan gangguan sateuacanna.

    Bantalan Rotary seueur dianggo dina mesin angkat, mesin pertambangan, mesin konstruksi, mesin port, mesin kapal, mesin radar presisi tinggi sareng peluncur rudal sareng alat rotary ageung.

  • Internal gear double row different ball diameter slewing bearing 023.40.1250

    Baris internal ganda barisan béda bola diaméterna bantalan 023.40.1250

    Kebangkitan bantalan puteran batang tina kabutuhan kecepatan low sareng beban beurat sareng aksi ukuran ageung sareng sudut rotasi ageung. Disebutkeun yén bantalan slaying mangrupikeun jenis bantalan ageung sareng struktur khusus, anu tiasa nanggung beban aksial ageung, beban radial sareng moméntum ngaguling dina waktos anu sami, sareng ngagaduhan sababaraha fungsi sapertos dukungan, rotasi, transmisi sareng fiksasi. Alat bantalan slaying tiasa nanggung seueur beban, kalebet beban damel, beban beurat maot, beban lamping, beban tabrakan, beban suhu sareng sajabina. Ieu mangrupikeun analisis anu jelas ngeunaan beban tina sababaraha alat bantalan.

  • double row ball slewing bearing with different ball diameter 021.40.1400

    bantalan bantalan bola dua kali kalayan diaméter bola béda 021.40.1400

    Bantalan bantalan jinis bola ganda gaduh tilu cincin korsi. Bal baja sareng blok isolasi tiasa langsung dibuang kana lorong luhur sareng handap. Numutkeun kaayaanana gaya, dua jajar bal waja kalayan diaméter anu béda disusun.

    Perakitan terbuka sapertos ieu merenah pisan. Sudut bantalan tina lorong arc luhur sareng handap nyaéta 90 ° sareng tiasa nahan gaya aksial ageung sareng momen ngaguling. Nalika gaya radial langkung ageung tibatan 0,1 kali tina kakuatan aksial, jalan tol kedah dirancang khusus. Bantalan slaying tipe voli ganda ngagaduhan ukuran aksial sareng radial ageung, sareng ngagaduhan struktur padet. Éta cocog pikeun muat sareng ngabongkar mesin sapertos menara bango sareng derek treuk kalayan diaméter sedeng atanapi saluhureuna.

  • XZWD Double row ball Big capacity Slewing Ring Bearing

    XZWD Bola barisan ganda Kapasitas ageung Slewing Ring Bearing

    1. Bantalan bola dua bérés bantalan gaduh tilu cincin korsi

    2. Bantalan bola barisan dua bantalan gaduh ukuran raxial sareng radial anu langkung ageung

    3. Bantalan bola barisan doule bantalan bantalan gaduh strédiaméntal bola struktural sareng strukturna bal diaméter anu sami

    4. Bantalan bantosan bola atah dobel khususna dianggo pikeun mesin derek sareng laut

  • Wanda Double Row Ball Slewing Ring Bearing External Toothed Swing Bearing Geared Turntable Bearing

    Wanda Baris Ganda Bola Slewing Ring Bearing Éksternal Huntu Swing Bearing Geared Turntable Bearing

     

    Bahan 1.Raw ti supplier dipercaya;
    Prosés 2.Produksi saluyu ketat ku Sistem Manajemen Mutu ISO9001.
    3. Kontrol kualitas anu ketat dina prosés sareng 100% pamariksaan produk réngsé sateuacan pangiriman
        –Proses manajemén Suplier
        – Prosés pamariksaan bahan anyar
        –Proses prosés kontrol
        – Barang réngsé sareng pamariksaan anu datang
    4. Pamariksaan produk pihak katilu tiasa ditarima nalika pamundut pelanggan.
    5. Adoption prosés desain produk standar na APQP, PPAP, FEMA pikeun analisis aplikasi.