Ganda Baris Ball Slewing Bearing

  • XZWD high quality Slewing bearing for maritime crane

    XZWD kualitas luhur Slewing bearing pikeun bango maritim

    Slewing bearing pikeun bango maritim dipaké ganda-baris opat-titik bola kontak ring slewing pikeun nasabah.

  • Heavy duty machinery used double row ball slewing ring bearing

    mesin tugas beurat dipaké ganda baris bola slewing ring bearing

    Lamun perlu tugas beurat slewing bearing, kami nyarankeun Anjeun Double-baris bal slewing bearing.

    Aranjeunna tiasa nanggung beban axial anu ageung sareng beban radial.Ieu hususna cocog pikeun mesin beurat merlukeun diaméter badag.

    Kayaning ember kabayang excavators jeung roda tipe cranes, cranes kapal, cranes port, platform ngajalankeun baja molten jeung cranes treuk badag-tonnage jeung mesin lianna.

  • XZWD External gear Slewing bearing for Wind power

    XZWD External gear Slewing bearing pikeun kakuatan Angin

    XZWD External gear Slewing bearing pikeun kakuatan Angin sareng palapis séng sareng panyawat huntu

  • High quality product XZWD 077 series slewing ring bearing with Chain gear

    produk kualitas luhur XZWD 077 runtuyan slewing ring bearing kalawan gear Chain

    Xuzhou Wanda(XZWD) slewing ring bearing 077 runtuyan nyaéta aring slewing nu bisa bolong jeung sprocket a.

  • XZWD Slewing ring bearings for wind power

    XZWD Slewing ring bantalan pikeun kakuatan angin

    TheSlewing bearingmangrupa komponén inti turbin angin

    Turbin angin ayeuna lolobana ngadopsi aganda-baris bola opat-titik kontak bola bearing

  • double row different ball size slewing bearing without gear 020.25.500

    ganda baris béda ukuranana bal slewing bearing tanpa gear 020.25.500

    Turntable bearing, ogé katelah slewing bearing, mangrupikeun jinis bantalan ageung anu tiasa nanggung beban axial ageung, beban radial sareng momen ngagulingkeun dina waktos anu sami.Bearing turntable biasana dilengkepan liang ningkatna, gears internal atanapi éksternal, liang minyak lubricating jeung alat sealing, ku kituna desain struktur mesin utama kompak, pituduh nu geus dipercaya jeung pangropéa téh merenah.

    Aya opat bantalan bola kontak sareng atanapi henteu nganggo huntu, huntu éksternal sareng huntu internal, bantalan bola kontak sudut sakaligus ganda, bantalan roller silinder silang, bantalan roller tapered sareng tilu jajar roller silinder gabungan bantalan Rotary.Di antarana, opat titik kontak bearing bola boga kapasitas beban statik luhur;cross cylindrical roller bearing boga kapasitas beban dinamis luhur;cross tapered roller bearing bisa nyieun bearing boga rigidity rojongan gede tur akurasi rotasi luhur ngaliwatan gangguan pre.

    Bantalan Rotary seueur dianggo dina mesin angkat, mesin pertambangan, mesin konstruksi, mesin palabuhan, mesin kapal, mesin radar precision tinggi sareng peluncuran misil sareng alat Rotary ageung sanés.

  • Internal gear double row different ball diameter slewing bearing 023.40.1250

    gear internal baris ganda bola béda diaméterna slewing bearing 023.40.1250

    Kebangkitan turntable bearing batang tina kabutuhan speed lemah sareng beban beurat jeung aksi ukuran badag sarta sudut badag rotasi.Konon bearing slewing mangrupakeun jenis bearing badag kalayan struktur husus, nu bisa nanggung beban axial badag, beban radial jeung momen overturning dina waktos anu sareng, sarta ngabogaan sababaraha fungsi kayaning rojongan, rotasi, transmisi na fiksasi.Alat slewing bearing tiasa nanggung seueur beban, kalebet beban kerja, beban beurat maot, beban lamping, beban tabrakan, beban suhu sareng saterasna.Di handap ieu analisis jelas ngeunaan beban rupa-rupa alat slewing bearing.

  • double row ball slewing bearing with different ball diameter 021.40.1400

    ganda baris bola slewing bearing kalawan diaméter bola béda 021.40.1400

    Baris ganda bal tipe slewing bearing boga tilu cingcin korsi.Bal baja jeung blok isolasi bisa langsung discharged kana raceways luhur jeung handap.Numutkeun kaayaan gaya, dua jajar bal baja kalayan diaméter béda disusun.

    jenis ieu assembly kabuka pisan merenah.Sudut bearing tina raceways arc luhur jeung handap 90 ° sarta bisa nanggung gaya axial badag sarta momen overturning.Lamun gaya radial leuwih gede ti 0,1 kali gaya axial, raceway kudu dirancang husus.Ganda voli tipe slewing bearing boga axial badag tur radial dimensi, sarta ngabogaan struktur padet.Ieu hususna cocog pikeun loading na unloading mesin kayaning munara bango na treuk bango kalayan diaméter sedeng atawa luhur.

  • XZWD Double row ball Big capacity Slewing Ring Bearing

    XZWD Double baris bal Big kapasitas Slewing Ring Bearing

    1. Ganda baris slewing bearing boga tilu cingcin korsi

    2. Baris ganda bal slewing bearing boga ukuran raxial jeung radial gedé

    3. Doule baris bal slewing bearing boga differnet diaméterna bola struktural jeung diaméterna sarua bola struktural

    4. ganda bola atah slewing bearing utamana dipaké pikeun bango jeung mesin laut

  • Wanda Double Row Ball Slewing Ring Bearing External Toothed Swing Bearing Geared Turntable Bearing

    Wanda Baris Ganda Ball Slewing Ring Bearing External Toothed Swing Bearing Geared Turntable Bearing

     

    1.Bahan baku ti suppliers dipercaya;
    Prosés 2.Production nyaeta luyu ketat jeung ISO9001 Quality Management System.
    3.Strict di-prosés kadali kualitas sarta 100% inspeksi produk rengse saméméh pangiriman
       - Prosés manajemén supplier
    - prosés inspeksi bahan asup

    - prosés kontrol prosés
    -barang réngsé sareng pamariksaan anu datang
    4.Inspections produk pihak katilu anu bisa ditarima kana pamundut customer.
    5.Adoption prosés design produk standardized na APQP, PPAP, FEMA pikeun analisis aplikasi.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami