Taros Kami

Xuzhou Wanda Slewing Bearing Co., Ltd.

Alamat

No.15, Jalan Huaxia, Taman Industri ka-3, Distrik Tongshan, Xuzhou, Jiangsu, Cina.

Telepon

Telepon: + 86-180 2053 7858

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami