Taros Kami

Xuzhou Wanda Slewing Bearing Co., Ltd.

Alamat

No.15, Jalan Huaxia, Taman Industri ka-3, Kacamatan Tongshan, Xuzhou, Jiangsu, Cina.

Telepon

Telepon: +86-180 2053 7858

jam

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami