113 séri slewing ring kalawan huntu internal dipaké pikeun mesin precision tinggi

Katerangan pondok:

Naha anjeun peryogi bantalan turntable slewing kualitas luhur?

Mangga ngahubungan kami pikeun meunangkeun harga pangalusna!

Hatur nuhun pisan!

 


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Bantalan slewing mangrupikeun komponén khusus anu ngahijikeun rotasi sareng transmisi, ngirangan rohangan struktural sareng ngirangan beurat alat.Khususna, turntables radar jeung turntables wahana nyalametkeun Armored merlukeun-precision tinggi, low-noise, beban-dampak tinggi, sarta parabot turntable rotasi stabil, sakabéh nu merlukeun rojongan rotasi dedicated.

113 slewing ring

Cingcin swivel roller cross tunggal ogé diwangun ku dua cingcin jero sareng luar kalayan struktur kompak, precision manufaktur tinggi, beurat rendah sareng clearance assembly sakedik.Cingcin jero jeung cingcin luar disambungkeun ku rollers, rollers nu disusun dina 1: 1 cross, nu sakaligus bisa nyerep gaya axial, momen cara ngadengdekkeun jeung gaya radial gedé.

Ogé éta loba dipaké dina ngangkat jeung transportasi, produk militér, alat-alat médis, ember kabayang mesin, taman hiburan mesin, ngeusian mesin jsb, anu maénkeun peran anu kacida penting dina produk mesin konstruksi.

slew bearing 113 runtuyan kami anu single-baris cross roller slewing bantalan jeung huntu dina ring jero, anjeun tiasa nganggo pinion kalawan eta mawa ring slewing rotary.The tabel handap mangrupa spésifikasi pikeun model béda:

No Gear internal
DL
mm
Diménsi Diménsi Pamasangan Dimensi Struktural Data Gear gaya circumferential gear Beurat
kg
D
mm
d
mm
H
mm
D1
mm
D2
mm
n mm dm
mm
L
mm
n1
mm
D3
mm
d1
mm
H1
mm
h
mm
b
mm
x m
mm
De
mm
z Normalisasi
Z 104N
Ngeureunkeun
T 104N
1 113.25.500 602 398 75 566 434 20 18 M16 32 4 498 502 65 10 60 0.5 5 367 74 3.7 5.2 80
114.25.500 6 368.4 62 4.5 6.2
2 113.25.560 662 458 75 626 494 20 18 M16 32 4 558 562 65 10 60 0.5 5 427 86 3.7 5.2 90
114.25.560 6 428.4 72 4.5 6.2
3 113.25.630 732 528 75 696 564 24 18 M16 32 4 628 632 65 10 60 0.5 6 494.4 83 4.5 6.2 100
114.25.630 8 491.2 62 6 8.3
4 113.25.710 812 608 75 776 644 24 18 M16 32 4 708 712 65 10 60 0.5 6 572.4 96 4.5 6.2 110
114.25.710 8 571.2 72 6 8.3
5 113.28.800 922 678 82 878 722 30 22 M20 40 6 798 802 72 10 65 0.5 8 635.2 80 6.5 9.1 170
114.28.800 10 634 64 8.1 11.4
6 113.28.900 1022 778 82 978 822 30 22 M20 40 6 898 902 72 10 65 0.5 8 739.2 93 6.5 9.1 190
114.28.900 10 734 74 8.1 11.4
7 113.28.1000 1122 878 82 1078 922 36 22 M20 40 6 998 1002 72 10 65 0.5 10 824 83 8.1 11.4 210
114.28.1000 12 820.8 69 9.7 13.6
8 113.28.1120 1242 998 82 1198 1042 36 22 M20 40 6 1118 1122 72 10 65 0.5 10 944 95 8.1 11.4 230
114.28.1120 12 940.8 79 9.7 13.6
9 113.32.1250 1390 1110 91 1337 1163 40 26 M24 48 5 1248 1252 81 10 75 0.5 12 1048.8 88 11.3 15.7 350
114.32.1250 14 1041.6 75 13.2 18.2
10 113.32.1400 1540 1260 91 1487 1313 40 26 M24 48 5 1398 1402 81 10 75 0.5 12 1192.8 100 11.3 15.7 400
114.32.1400 14 1195.6 86 13.2 18.2
11 113.32.1600 1740 1460 91 1687 1513 45 26 M24 48 5 1598 1602 81 10 75 0.5 14 1391.6 100 13.2 18.2 440
114.32.1600 16 1382.4 87 15.1 22.4
12 113.32.1800 1940 1660 91 1887 1713 45 26 M24 48 5 1798 1802 81 10 75 0.5 14 1.573,6 113 13.2 18.2 500
114.32.1800 16 1574.4 99 15.1 22.4
13 113.40.2000 2178 1825 112 2110 1891 48 33 M30 60 8 1997 2003 100 12 90 0.5 16 1734.4 109 18.1 25 900
114.40.2000 18 1735.2 97 20.3 28.1
14 113.40.2240 2418 2065 112 2350 2131 48 33 M30 60 8 2237 2243 100 12 90 0.5 16 1990.4 125 18.1 25 1000
114.40.2240 18 1987.2 111 20.3 28.1
15 113.40.2500 2678 2325 112 2610 2391 56 33 M30 60 8 2497 2503 100 12 90 0.5 18 2.239.2 125 20.3 28.1 1100
114.40.2500 20 2228 112 22.6 31.3
16 113.40.2800 2978 2625 112 2910 2691 56 33 M30 60 8 2797 2803 100 12 90 0.5 18 2527.2 141 20.3 28.1 1250
114.40.2800 20 2528 127 22.6 31.3
17 113.50.3150 3376 2922 134 3286 3014 56 45 M42 84 8 3147 3153 122 12 110 0.5 20 2828 142 27.6 38.3 2150
114.50.3150 22 2824.8 129 30.4 42.1
18 113.50.3550 3776 3322 134 3686 3414 56 45 M42 84 8 3547 3553 122 12 110 0.5 20 3228 162 30.4 38.3 2470
114.50.3550 22 3220.8 147 30.4 42.1
19 113.50.4000 4226 3772 134 4136 3864 60 45 M42 84 10 3997 4003 122 12 110 0.5 22 3660.8 167 30.4 42.1 2800
114.50.4000 25 3660 147 34.5 47.8
20 113.50.4500 4726 4272 134 4636 4364 60 45 M42 84 10 4497 4503 122 12 110 0.5 22 4.166,8 190 30.4 42.1 3100
114.50.4500 25 4160 167 34.5 47.8

  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami