WEA Series Slewing Drive

  • WEA14 Heavy Type Slewing Drive For Mist Cannon Truck | Wanda

    WEA14 Tipe Slewing Drive Sacara beurat Pikeun Treuk Mist Cannon | Wanda

    1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.
    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.
    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.
    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.
    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • High quality Industrial Robotic Arm use Slew Drive

    Kualitas tinggi Industrial Robotic Arm nganggo Slew Drive

    Slew drive nganteurkeun kinerja anu dipercaya sareng gratis dina aplikasi industri. Éta tiasa dianggo dina panangan Robotic. Pabrik pabrik sareng mesin industri nganggo drive slaying pikeun gerakan kakuatan sareng ngendalikeun torsi rotasi. Alat mékanis sareng robotik ngandelkeun slaying drive pikeun akurasi posisi sareng kinerja anu saluyu.