WEA Series Slewing Girang

  • Heavy type Enclosed housing Dual Worm gear Slewing drive WEA25-2

    Tipe beurat Enclosed perumahan Dual Worm gear Slewing drive WEA25-2

    1. tipe beurat Enclosed perumahan Worm gear Slewing drive

    2. Dual cacing Slewing Girang

    3. Slewing Girang pikeun Mesin beurat

  • Hot sell Stock Heavy type WEA Series Slewing drive WEA9

    Panas ngajual saham beurat tipe WEA Series Slewing drive WEA9

    1. Panas ngajual jeung stock slewing drive

    harga 2.Resonable pikeun slewing drive

    3. Enclosed perumahan slewing drive

    4. OEM Sadia

    5. Kelas precision IP 65

  • WEA14 Heavy Type Slewing Drive For Mist Cannon Truck | Wanda

    WEA14 beurat Tipe Slewing Girang Pikeun Halimun Cannon Treuk |Wanda

    1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.
    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.
    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.
    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.
    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • 17″ Slewing Drive For Solar Tracking System

    17″ Slewing Drive Pikeun Sistem Pelacak Surya

    1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.
    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.
    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.
    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, dina-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.
    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • High quality Industrial Robotic Arm use Slew Drive

    Kualitas luhur Industrial Robotic Arm ngagunakeun Slew Drive

    Slew drive nganteurkeun kinerja anu tiasa diandelkeun sareng bebas pangropéa dina aplikasi industri.Éta tiasa dianggo dina panangan Robotic.Pabrik pabrik sareng mesin industri nganggo drive slewing pikeun ngagerakkeun kakuatan sareng ngontrol torsi rotasi.alat-alat mékanis jeung robotics ngandelkeun slewing drive pikeun akurasi positioning jeung kinerja konsisten.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami