XZWD SE9 Slewing drive pikeun sistem tracking surya

Katerangan pondok:

1. Enclosed perumahan slewing drive utamana dilarapkeun ka kaayaan rélatif luhur pikeun sarat tinggi pikeun dustproof, hujan-bukti jeung kasempetan anti korosi.Kelas precision IP65.
2. motor béda (AC, DC, hidrolik) bisa dirancang nurutkeun sarat customer urang.
3. Ku nganut cingcin slewing salaku komponén inti na, slewing drive bisa nanggung gaya axial, gaya radial jeung momen cara ngadengdekkeun sakaligus.Slewing drive loba dilarapkeun dina gandeng modular, sagala jinis cranes, platform kerja hawa, sistem tracking surya sarta sistem kakuatan angin.
4. Urang bisa nyadiakeun model biasa pikeun customer.
5. Urang bisa nyadiakeun kelir béda pikeun customer.
6. Urang bisa nyieun parobahan atawa ngarancang model anyar pikeun customer.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:1 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    FAQ

    Tag produk

    Wanda Slewing Bearing Co., Ltd mangrupikeun produsén profésional sareng éksportir slewing drive, anu utamina diterapkeun dina mesin palabuhan, mesin pertambangan, mesin las, kendaraan konstruksi,
    kandaraan modular, tunggal jeung dual sistem tracking surya sumbu, sarta sistem kakuatan angin leutik jsb.
    Utamana aya séri SE sareng séri WEA pikeun nyumponan sarat nyukcruk biasa sareng presisi dina PV, CPV sareng médan pelacak kakuatan termal surya, mangga milarian spésifikasi anu lengkep dina bentuk.

    Slewing driveNX part: se12

    DIMENSI PARAMETER
    Modél Dimensi éksternal Dimensi instalasi ningkatna Hole Tanggal
    L1 L2 L3 H2 D0 D2 D3 D4 D5 n1 M1 T1 T2 n2 M2 T3 T4
    mm Cingcin batin Cingcin Luar
    SE3 190 160.5 80 109 152 100 no no 100 6 M10 17 32 6 M10 22 no
    SE5 219.2 170.5 93.7 80 183 70 50 103.5 135 (8-1) M10 20 42 6 M10 20 39
    SE7 295.7 186 132.7 83.8 258 120.6 98 163 203.2 10 M12 25 47 8 M12 25 43.4
    SE9 410.5 321.7 174.2 107.9 345 175 146 222.5 270 (16-1) M16 30 65.9 16 M16 30 52
    SE12 499.5 339.5 220 110.4 431 259 229 314.3 358 (20-1) M16 30 69.4 18 M16 30 51
    SE14 529.9 337.5 237.6 111 456.5 295 265 342.5 390 (24-1) M16 30 69 18 M16 30 52
    SE17 621.8 385.2 282.6 126 550.5 365.1 324 422.1 479.4 20 M16 32 79 20 M16 32 55
    SE21 750.4 475 345 140 667.7 466.7 431.8 525.5 584.2 (36-1) M20 40 85 36 M20 40 no
    SE25 862.8 469 401.8 130 792 565 512 620 675 (36-1) M20 40 87 36 M20 40 no
    PARAMETER KINERJA
    Modél (MAX)kN.m
    Torsi kaluaran
    (MAX)kN.m
    Tilting Momen Torsi
    KN
    Beban Axial statik
    kN
    Beban Radial statik
    (MAX)kN.m
    Beban Axial dinamis
    (MAX)kN.m
    Beban Radial dinamis
    (MAX)kN.m
    Ngayakeun Torsi
    Gear Radio Nyukcruk Precision Self-Ngonci Gears kg
    Beurat
    SE3 0.4 1.1 30 16.6 9.6 8.4 2 62:1 ≤0.20° Sumuhun 14 kg
    SE5 0.6 3 45 22 14.4 11.1 5.5 62:1 ≤0.20° Sumuhun 13 kg
    SE7 1.5 13.5 133 53 32 28 10.4 73:1 ≤0.20° Sumuhun 23 kg
    SE9 6.5 33.9 338 135 81 71 38.7 61:1 ≤0.20° Sumuhun 50 kg
    SE12 7.5 54.3 475 190 114 100 43 78:1 ≤0.20° Sumuhun 65 kg
    SE14 8 67.8 555 222 133 117 48 85:1 ≤0.20° Sumuhun 70 kg
    SE17 10 135.6 970 390 235 205 72.3 102:1 ≤0.15° Sumuhun 105 kg
    SE21 15 203 1598 640 385 335 105.8 125:1 ≤0.15° Sumuhun 180 kg
    SE25 18 271 2360 945 590 470 158.3 150:1 ≤0.15° Sumuhun 218 kg

     

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. standar manufaktur kami téh nurutkeun mesin baku JB / T2300-2011, urang ogé geus kapanggih dina efisien Quality Management Systems (QMS) tina ISO 9001: 2015 sarta GB / T19001-2008.

    2. Urang bakti diri ka R & D of ngaropéa slewing bearing kalawan precision tinggi, Tujuan husus sarta sarat.

    3. Jeung bahan baku loba pisan jeung efisiensi produksi tinggi, pausahaan bisa nyadiakeun produk ka konsumén gancang-gancang jeung shorten waktu pikeun konsumén ngadagoan produk.

    4. kadali kualitas internal urang ngawengku inspeksi munggaran, silih inspeksi, di-prosés kadali kualitas sarta inspeksi sampling pikeun mastikeun kualitas produk.Pausahaan ngagaduhan alat uji lengkep sareng metode tés canggih.

    5. Tim layanan saatos-jualan kuat, timely ngajawab masalah customer, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami