XZWD SE9 Slewing drive pikeun sistem pelacakan surya

Pedaran pondok:

1. Ditutup perumahan slaying drive utami dilarapkeun ka kaayaan anu kawilang tinggi pikeun syarat tinggi pikeun tahan lebu, hujan-buktina sareng acara anti karat. Precision grade IP65.
2. Motor anu bénten (AC, DC, Hydraulik) tiasa didesain numutkeun kabutuhan pelanggan.
3. Ku ngadopsi cincin slaying salaku komponén inti na, slaying drive tiasa nanggung gaya aksial, gaya radial sareng cara ngadengdekkeun sakaligus. Slewing drive seueur dilarapkeun dina modél modél, sadaya jinis bango, platform damel udara, sistem pelacak surya sareng sistem kakuatan angin.
4. Kami tiasa nyayogikeun modél biasa pikeun konsumén.
5. Urang tiasa nyayogikeun warna anu béda pikeun konsumén.
6. Urang tiasa ngadamel parobihan atanapi ngararancang modél énggal pikeun palanggan.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 1 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Wanda Slewing Bearing Co., Ltd mangrupikeun produsen profesional sareng éksportir slaying drive, anu utamina diterapkeun dina mesin port, mesin pertambangan, mesin las, kendaraan konstruksi,
    kandaraan modular, sistem pelacakan surya sumbu tunggal sareng dual, sareng sistem kakuatan angin leutik sareng sajabana
    Utamana aya séri SE sareng séri WEA pikeun minuhan sarat nyukcruk biasa sareng presisi dina PV, CPV sareng medan listrik tanaga surya, mangga tingali spésifikasi lengkep dina formulir éta.

    Slewing driveNX part: se12

    DIMENSI PARAMETER
    Modél Diménsi Éksternal Diménsi Pamasangan Tanggal Lubang Pamasangan
    L1 L2 L3 H2 D0 D2 D3 D4 D5 n1 M1 T1 T2 n2 M2 T3 T4
    mm Ring Batin Cingcin Outer
    SE3 190 160.5 80 109 152 100 henteu henteu 100 6 M10 17 32 6 M10 22 henteu
    SE5 219.2 170.5 93.7 80 183 70 50 103.5 135 (8-1) M10 20 42 6 M10 20 39
    SE7 295.7 186 132.7 83.8 258 120.6 98 163 203.2 10 M12 25 47 8 M12 25 43.4
    SE9 410.5 321.7 174.2 107.9 345 175 146 222.5 270 (16-1) M16 30 65.9 16 M16 30 52
    SE12 499.5 339.5 220 110.4 431 259 229 314.3 358 (20-1) M16 30 69.4 18 M16 30 51
    SE14 529.9 337.5 237.6 111 456.5 295 265 342.5 390 (24-1) M16 30 69 18 M16 30 52
    SE17 621.8 385.2 282.6 126 550.5 365.1 324 422.1 479.4 20 M16 32 79 20 M16 32 55
    SE21 750.4 475 345 140 667.7 466.7 431.8 525.5 584.2 (36-1) M20 40 85 36 M20 40 henteu
    SE25 862.8 469 401.8 130 792 565 512 620 675 (36-1) M20 40 87 36 M20 40 henteu
    PARAMETER PRESTASI
    Modél (MAX) kN.m
    Torsi Kaluaran
    (MAX) kN.m
    Ngiringkeun Torsi Momen
    KN
    Beban Axial Statis
    kN
    Beban Radial Statis
    (MAX) kN.m
    Beban Axial Dinamis
    (MAX) kN.m
    Beban Radial Dinamis
    (MAX) kN.m
    Nyekel Torsi
    Radio Gir Nyukcruk Precision Ngonci diri Gir kg
    Beurat
    SE3 0.4 1.1 30 16.6 9.6 8.4 2 62: 1 -0,20 ° Leres 14 kg
    SE5 0.6 3 45 22 14.4 11.1 5.5 62: 1 -0,20 ° Leres 13 kg
    SE7 1.5 13.5 133 53 32 28 10.4 73: 1 -0,20 ° Leres 23 kg
    SE9 6.5 33.9 338 135 81 71 38.7 61: 1 -0,20 ° Leres 50 kg
    SE12 7.5 54.3 475 190 114 100 43 78: 1 -0,20 ° Leres 65 kg
    SE14 8 67.8 555 222 133 117 48 85: 1 -0,20 ° Leres 70 kg
    SE17 10 135.6 970 390 235 205 72.3 102: 1 -0,15 ° Leres 105 kg
    SE21 15 203 1598 640 385 335 105.8 125: 1 -0,15 ° Leres 180 kg
    SE25 18 271 2360 945 590 470 158.3 150: 1 -0,15 ° Leres 218 kg

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami