Wanda Baris Ganda Bola Slewing Ring Bearing Éksternal Huntu Swing Bearing Geared Turntable Bearing

Pedaran pondok:

 

Bahan 1.Raw ti supplier dipercaya;
Prosés 2.Produksi saluyu ketat ku Sistem Manajemen Mutu ISO9001.
3. Kontrol kualitas anu ketat dina prosés sareng 100% pamariksaan produk réngsé sateuacan pangiriman
    –Proses manajemén Suplier
    – Prosés pamariksaan bahan anyar
    –Proses prosés kontrol
    – Barang réngsé sareng pamariksaan anu datang
4. Pamariksaan produk pihak katilu tiasa ditarima nalika pamundut pelanggan.
5. Adoption prosés desain produk standar na APQP, PPAP, FEMA pikeun analisis aplikasi.

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Spesifikasi produksi

Bahan 1.Raw ti supplier dipercaya;
Prosés 2.Produksi saluyu ketat ku Sistem Manajemen Mutu ISO9001.
3. Kontrol kualitas anu ketat dina prosés sareng 100% pamariksaan produk réngsé sateuacan pangiriman;
4. Pamariksaan produk pihak katilu tiasa ditarima nalika pamundut pelanggan.
5. Adoption prosés desain produk standar na APQP, PPAP, FEMA pikeun analisis aplikasi.
Detil Gancang
Jenis: Bantalan Baris Slewing Ganda
Industri anu berlaku: Pabrik Pabrik, Toko Perbaikan Mesin
Ngaran mérek: Wanda
Jumlah modél: 021.30.900
Fitur: Kontak Opat Titik
Pilihan Gear: Gigi Éksternal
Tipe Segel: Balayar luar
Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Bahan: 50Mn / 42CrMo
Tipe Bantalan: Baris SDouble Bédana diaméter Bola Bantalan
SERTIPIKAT: ISO9001: 2008 / SGS
Pasar Utama: Global
Nami: bantalan turnable
Aplikasi: mesin dahareun
Ngaran Produk: ring lampu slaying bantalan jinis pikeun mesin tuang
Sertipikat: CCS
Teu karasa: 229-269H (slaying Bantalan)
Jasa: Layanan OEM. Desain Désain

>> FAQ

1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
1. Kami mangrupikeun produsen bantalan slaying sareng slaying drive kalayan pangalaman langkung ti 18 taun.
2. Perusahaan kami nyertakeun luasna langkung ti 20000 méter pasagi.
3. Urang gaduh langkung ti 90 sét mesin produksi, sapertos 4m CNC Raceway Quenching Machine, mesin integral huntu huntu integral, Gear
Mesin panggilingan, 5m Vertical Lathe jsb. >> 2. Naon kaunggulan anjeun dibandingkeun sareng anu sanés?
1.Lulus ISO9001: 2015, CCS, SGS, sertipikat BV;
2. Tepat waktos & diandelkeun pangiriman, kualitas saé sareng harga kalapa ngaktipkeun perusahaan urang ngajaga 30% kanaékan penjualan taunan;
3. Patén slaying patén sareng drive slaying.
4. Ngalirkeun prosés Pabrik -Audit sareng damel kerjasama sareng perusahaan terkenal di dunya, sapertos SANY, SUNWARD, TEREX jst. >> 3, Kumaha anjeun ngajamin waktos pangiriman?
Kami gaduh jadwal produksi anu ketat sareng nyimpen bahan pikeun modél standar pikeun mastikeun waktos pangiriman.
25-30 dinten kanggo modél standar;
45-55 dinten kanggo modél khusus.

>> Profil Perusahaan

Punten kersa ngahubungi kuring upami aya patarosan atanapi sarat.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami