XZWD Precision Solar nyukcruk Slewing drive SE5

Pedaran pondok:

1. Perumahan dibunuh slaying drive Precision grade IP65.
2. Slewing drive tiasa cocog motor Béda (AC, DC, Hydraulik) 
3. Kami ngagaduhan SE Series, WEA Series, Single worm sareng Dual worm.

4. OEM anu sayogi


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 1 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Drive slaying mangrupikeun girboks anu tiasa aman nahan beban radial sareng aksial, ogé ngirimkeun torsi pikeun muter. Rotasi tiasa dina hiji sumbu,

    atanapi dina sababaraha kampak sasarengan. Slewing ring drive didamel ku manufaktur gearing, bearings, anjing laut, perumahan, motor sareng komponenana tambahan anu sanés

    sareng ngempelkeunana kana kotak gir anu parantos réngsé. Drive slaying ngagunakeun kinematika presisi pikeun nyayogikeun proporsi ageung tahap-tahap.

    Bantalan sareng roda gigi dipasang kana pasualan alit, mandiri, sareng siap dipasang pikeun ngaoptimalkeun beurat sareng kinerja.
    Produk anu tiasa adaptasi ieu ogé ngagaduhan résistansi kejutan anu mantep, kinerja umur panjang, rotasi lemes, perlindungan bantalan sareng pilihan drive anu disegel.
    Salaku produsén drive slay anu ngalaman, urang ngagaduhan kamampuan pikeun nyayogikeun drive pikeun kualitas luhur.

    DIMENSI PARAMETER
    Modél Diménsi Éksternal Diménsi Pamasangan Tanggal Lubang Pamasangan
    L1 L2 L3 H2 D0 D2 D3 D4 D5 n1 M1 T1 T2 n2 M2 T3 T4
    mm Ring Batin Cingcin Outer
    SE3 190 160.5 80 109 152 100 henteu henteu 100 6 M10 17 32 6 M10 22 henteu
    SE5 219.2 170.5 93.7 80 183 70 50 103.5 135 (8-1) M10 20 42 6 M10 20 39
    SE7 295.7 186 132.7 83.8 258 120.6 98 163 203.2 10 M12 25 47 8 M12 25 43.4
    SE9 410.5 321.7 174.2 107.9 345 175 146 222.5 270 (16-1) M16 30 65.9 16 M16 30 52
    SE12 499.5 339.5 220 110.4 431 259 229 314.3 358 (20-1) M16 30 69.4 18 M16 30 51
    SE14 529.9 337.5 237.6 111 456.5 295 265 342.5 390 (24-1) M16 30 69 18 M16 30 52
    SE17 621.8 385.2 282.6 126 550.5 365.1 324 422.1 479.4 20 M16 32 79 20 M16 32 55
    SE21 750.4 475 345 140 667.7 466.7 431.8 525.5 584.2 (36-1) M20 40 85 36 M20 40 henteu
    SE25 862.8 469 401.8 130 792 565 512 620 675 (36-1) M20 40 87 36 M20 40 henteu
    PARAMETER PRESTASI
    Modél (MAX) kN.m
    Torsi Kaluaran
    (MAX) kN.m
    Ngiringkeun Torsi Momen
    KN
    Beban Axial Statis
    kN
    Beban Radial Statis
    (MAX) kN.m
    Beban Axial Dinamis
    (MAX) kN.m
    Beban Radial Dinamis
    (MAX) kN.m
    Nyekel Torsi
    Radio Gir Nyukcruk Precision Ngonci diri Gir kg
    Beurat
    SE3 0.4 1.1 30 16.6 9.6 8.4 2 62: 1 -0,20 ° Leres 14 kg
    SE5 0.6 3 45 22 14.4 11.1 5.5 62: 1 -0,20 ° Leres 13 kg
    SE7 1.5 13.5 133 53 32 28 10.4 73: 1 -0,20 ° Leres 23 kg
    SE9 6.5 33.9 338 135 81 71 38.7 61: 1 -0,20 ° Leres 50 kg
    SE12 7.5 54.3 475 190 114 100 43 78: 1 -0,20 ° Leres 65 kg
    SE14 8 67.8 555 222 133 117 48 85: 1 -0,20 ° Leres 70 kg
    SE17 10 135.6 970 390 235 205 72.3 102: 1 -0,15 ° Leres 105 kg
    SE21 15 203 1598 640 385 335 105.8 125: 1 -0,15 ° Leres 180 kg
    SE25 18 271 2360 945 590 470 158.3 150: 1 -0,15 ° Leres 218 kg

    1. Desain produk propésional sareng kalkulasi beban;
    2. Dijieun ku bahan kualitas luhur pikeun mastikeun pasipatan mékanis
    3. Total manajemén kualitas tina matérial, prosés produksi dugi ka réngsé produk;
    4. pamutahiran kontinyu tina kakuatan komprehensif, 2 pabrik dina operasi sareng 1 pabrik dina konstruksi sareng langkung ti 230 padamel, nyayogikeun bantalan 5000sets / bulan, slaying drive 1000sets / bulan.
    5. Kuat téknis sareng kamampuan R & D sareng tim téknis anu berpengalaman sareng kerjasama sareng Universitas Cina Pertambangan sareng Teknologi, Universitas Polytechnical Northwestern sareng Universitas Tsinghua.
    6. Pangalaman ékspor anu beunghar, produk diékspor ka langkung ti 60 nagara sareng daérah.
    7.Pamekal bantalan bantosan laut.

    详情页slewing-drive_09 详情页slewing-drive_10


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Standar pabrik kami numutkeun kana standar mesin JB / T2300-2011, kami ogé parantos kapendakan Sistem Manajemen Mutu éfisién (QMS) tina ISO 9001: 2015 sareng GB / T19001-2008.

    2. Kami bakti diri ka Urang Sunda & D tina bantalan bantosan khusus kalayan presisi tinggi, tujuan khusus sareng sarat.

    3. Kalayan bahan baku anu réa sareng efisiensi produksi tinggi, perusahaan tiasa nyayogikeun produk ka palanggan gancang-gancang sareng pondok waktos kanggo para pelanggan ngantosan produk.

    4. Kontrol kualitas internal kami kalebet pamariksaan anu munggaran, pamariksaan silih, kontrol kualitas dina prosés sareng pamariksaan sampling pikeun mastikeun kualitas produk. Perusahaan gaduh peralatan uji coba lengkep sareng metode uji coba anu maju.

    5. tim jasa saatos-jualan kuat, tepat waktu ngarengsekeun masalah konsumén, pikeun nyadiakeun konsumén ku rupa-rupa layanan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami