Jinis anyar tipe slaying drive ku Wanda suksés

Xuzhou Wanjeun slaying bantalan co., LTD.,salaku pangakuan nasional perusahaan berteknologi tinggi, bakal teras-terasan nyandak taktik inovasi sains sareng téknologi, sareng salajengna ngamajukeun pamekaran inovasi independen perusahaan, prosés pamekaran produk énggal, dina urutan pikeun nyumponan paménta konsumén kalayan gancang, kami Departemen R&D parantos ngembangkeun produk drive rotasi transmisi spur gear anyar GE314-6.15-25

net (4)

Dina raraga ngarancang produk ieu, urang tingal ukuranana anu aya meuncit nyetir SE12-78-H-25R, sareng nangtoskeun bagian-bagian anu diperyogikeun sareng ukuran anu saluyu ku ngarujuk kana inpormasi anu saluyu sareng ngalangkungan sababaraha itungan. Dina prosés desain kami parantos ngalaksanakeun modél 3D ka sadaya asesoris, sareng dilaksanakeun sacara gembleng. . Salami prosés produksi sababaraha bagéan, sadaya departemén perusahaan aktip damel saling. Akhirna, ngalangkungan usaha gabungan sadaya departemén, pamekaran produk énggal hasil réngsé, tés perakitan produk saé, sareng sarat desainna dicumponan. 

net (5)

Séri ge meuncit nyetir diwangun ku perumahan anu ditutup, slaying bantalan, aci pinion sareng bagian pendukung. Éta tiasa langsung ngagunakeun motor atanapi motor hidrolik salaku sumber input kakuatan. Gampang dipasang sareng dianggo, sareng tiasa ngawujudkeun rotasi jarum jam sareng jarum jam. Modeu transmisi spur gear anu kalibet, ngagaduhan ciri struktur kompak, babandingan transmisi konstan, efisiensi transmisi tinggi, umur jasa anu panjang; Kalayanslaying bantalan salaku komponén utama, éta tiasa tahan momen overturning langkung ageung sareng kakuatan aksial / radial. Ngadopsi dasar tipe pager, tiasa dilarapkeun dina sarat kaayaan pamakean acara anu kawilang tinggi, ngagaduhan tahan lebu, kamampuan tahan cai.

net (1)

 


Waktos Post: Jan-19-2021