Naon drive drive sareng kaunggulanana

Salaku salah sahiji jenis tanaga anu bersih sareng bebas polusi, tanaga surya gaduh prospek pangwangunan anu lega pisan, sareng parantos janten énergi héjo anu dikembangkeun ku seueur nagara. Nanging, aya sababaraha masalah dina tanaga surya, sapertos kapadetan rendah, intermittence, sareng arah sareng inténsitas katerangan robih ku waktos. Kaseueuran panél surya tradisional dibereskeun dina sudut anu tangtu, anu henteu robih sareng posisi panonpoe, anu sacara serius mangaruhan épisién konversi fotoléktrik. Numutkeun kana itunganna: upami aya penyimpangan 25 derajat antara sistem fotoéléktrik sareng lampu panonpoe, kakuatan kaluaran tina susunan fotovoltaik bakal dikirangan sakitar 10% kusabab pangirangan énergi radiasi insiden nangtung.

wisd (2)

Sapanjang sataun, semi, usum panas, gugur sareng usum salju, matahari terbit sareng sudut cahaya panonpoé robih ti dinten ka wengi. Kituna, kumaha ngarobih sudut panel batréna sareng sudut lampu pikeun ningkatkeun tingkat konvérsi fotovoltaik peryogi urang dipaéhan nyetir . Dinten ayeuna, kuring badé terang anjeun naon anu dimaksud drive drive.

1. Harti tina dipaéhan nyetir.  

Alat Slew drive mangrupikeun jinis produk rotary énggal, anu didamel tina alat cacing, cingcin slaying , cangkang sareng motor. Kusabab bagian inti ngadopsi bantalan slaying, janten tiasa nahan gaya aksial, gaya radial sareng momen ngagulingkeun dina waktos anu sami. Slew drive sareng produk Rotary tradisional dibandingkeun, éta ngagaduhan ciri pamasangan saderhana, gampang ngarawat sareng ngahémat rohangan pamasangan dugi ka langkung ageung. Produk ieu tiasa seueur dianggo dina piring beuratkendaraan angkutan, wadah derek, derek dipasang derek sareng operasi luhurna.

wisd (3)

2. struktur drive Slew

Slew drive tiasa dibagi kana single worm drive, double worm drive sareng tipe rotary drive khusus. Xuzhou Wanda slaying bear co., Ltd.  tiasa nyayogikeun drive drive dina SE Seires sareng WEA Series.

Séri SE ngadopsi desain struktur cacing toroidal, kontak multi-huntu, résistansi dampak anu kuat, cocog pikeun beban ringan sareng aplikasi low speed. Sapertos sistem pelacak surya, alat-alat panyalindungan lingkungan alit jsb.

Séri WEA ngadopsi desain struktur permukaan huntu melengkung, anu ngagaduhan anti-capé sareng kamampuan gluing anu langkung kuat. Éta cocog pikeun aplikasi beurat-tugas sareng sedeng-gancang. Sapertos mesin Konstruksi, mesin konstruksi jsb.

3. Tilu kaunggulan drive slay

a.) Modulariasi

Kusabab integrasi tinggi tina drive drive, pangguna henteu kedah mésér sareng ngolah unggal bagian alat Rotary hiji-hiji. Dina tingkat anu tangtu, éta ogé ngirangan prosés persiapan dina awal produksi, sahingga ningkatkeun produktivitas tanaga gawé.

wisd (1)

b.) Kaamanan

Alat cacing transmisi gaduh ciri tibalik ngonci diri, anu tiasa ngawujudkeun pangonci nyalira tibalik, nyaéta, ngan ukur cacing anu tiasa ngajalankeun alat cacing, tapi sanés alat cacing. Faktor kaamanan mesin utama sareng alat-alat pangperitan tiasa ningkat pisan dina operasi luhurna. Dibandingkeun sareng produk usaha Rotary tradisional, slay drive ngagaduhan kaunggulan pamasangan saderhana, gampang ngaropea sareng ngahémat rohangan instalasi.

c.) Sederhanakeun desain host

Dibandingkeun sareng transmisi gear tradisional, transmisi gear cacing tiasa kéngingkeun rasio réduksi anu kawilang ageung. Dina sababaraha kasus, éta tiasa ngahémat bagian réduksi pikeun mesin utama, janten ngirangan biaya pameseran pikeun palanggan sareng ngirangan pisan tingkat kagagalan mesin utama.

Di luhur mangrupakeun bubuka drive slaying. Upami anjeun ngagaduhan patarosan anu sanés, anjeun tiasa komunikasi sareng kami deui, wilujeng sumpingtaros Kami !


Pos waktos: Dec-21-2020