Tower crane slaying ukuran pencegahan gagalna cincin sareng perawatan

Mékanisme bantalan slaying tina derek menara utamina diwangun ku bantalan slaying, slaying drive sareng dukungan luhur sareng handap. Majelis bantalan témpé bantalan dina prosés digawé bakal sering teu lancar sareng bising ngaleungitkeun kasalahan standar (noise abnormal). Panulis ngagabung sareng pangalaman padamelanana nyalira tislaying bantalan, mékanisme slaying sareng bantosan kasalahan bantalan masing-masing, dina prosés manufaktur, uji coba rakitan, pangropéa alat-alat sareng aspek-aspek sanés tina pendapat sareng saran nyalira.

Tower crane slaying ukuran pencegahan gagalna cincin sareng perawatan 

1. persyaratan gir cingcin nyaring 

Kontak sareng kakuatan lenturan gir di handapeun beban pamungkas sareng kacapean diitung sareng diverifikasi numutkeun ISO6336-1: 2006, ISO6336-2: 2006 sareng ISO6336-3: 2006 masing-masing. Sf mangrupikeun 1,48 sareng clearance gear bolong disaluyukeun pikeun titik pangluhurna radial kaluar tina bunderan pitch bantalan bantalan. Reresihan huntu minimum biasana 0,03 dugi 0,04x modulus, sareng clearance gear bolong tina gir pinion dina sadaya kuriling kedah parios deui saatos panceg dina bantalan slaying. 

aa1

2. Slewing bantalan pelumasan internal 
Dina panggunaan sadidinten kedah tepat waktos, tepat waktos, numutkeun manual instruksi pikeun tiap komponén numutkeun pelumas, pelumasan, penyediaan siklus pelumasan pikeun pelumasan. Sasuairing slaying bal umumna dieusian unggal 100 jam operasi, roller slaying ring dieusian unggal 50 jam, pikeun lebu, kalembaban anu luhur, bédana suhu luhur lingkungan kerja khusus kedah nyingkat siklus pelumasan. Unggal pelumasan kedah ngeusian jalan lorong dugi pelumas seep kaluar, ngeusian bari lalaunan muterkeun bantalan slaying janten gajih dieusian rata. Ku ngeusian pangropéa minyak pelumas, éta tiasa ngirangan gesekan antara pasangan roda gigi, ngalambatkeun laju anggo cincin gigi, pembentukan pilem minyak ogé tiasa maénkeun cincin panyerepan shock, ngaleungitkeun bagian tina énergi geter anu dihasilkeun dina operasi. Salaku tambahan, pilem minyak pelumas ogé tiasa janten pelumas anu saé ngabersihan permukaan gesekan, nyegah korosi, sareng ngaleungitkeun pangaruh partikel beusi dina permukaan gesekan. Sangkan ngirangan noise gesekan dina operasi sareng ningkatkeun umur jasa bantalan slaying.

aa2

3. Bolts puasa
Sambungan sambung tina bantalan slaying sareng bantalan slaying luhur sareng handap tunduk kana beban pulsating aksial salian ti preload, anu bakal nyababkeun baud janten bentang atanapi permukaan gabungan janten cacad, nyababkeun baudna leupas. Bolt gabungan loosening preload henteu ngahontal clearance aksial diperlukeun, awak ngagulung ku rotasi torsi overturning ageung, tepi raceway ku setrés kontak ageung, hasilna karusakan ujung raceway. Hiji kota ngagaduhan QTZ 25 tower crane struktur luhur ngagulingkeun kacilakaan, anu janten sebab langsung nyaéta bantalan slaying sareng bantalan bantalan slaying luhur dina kaayaan anu henteu ditangtoskeun padamelan, hasilna masing-masing kelompok baud dina gilirannana, teras-terasan tunduk kana langkung ti babawaan kapasitas grup baud. Ieu nyababkeun struktur luhur menara (kalayan bantalan slaying na) putus tina struktur menara sareng toppling. Struktur bantalan banting ketat sareng seleksi tingkat kakuatan na penting pisan. Kusabab kitu, bantalan béntés bantalan meungkeut sareng tingkat tingkat kakuatan na penting pisan. 

aa3

4. Instalasi sareng Operasi 

Pamasangan cincin slaying kedah dipilih ku bolts kakuatan anu kuat, baud sareng kacang kedah saluyu sareng GB3098.1 sareng syarat standar GB3098.2 ngalarang panggunaan washers cinyusu. Sateuacan ngabeulitkeun sambel ningkatna, pangaturan ukuranana meshing pangaturan (beberesih sisi) kedah dilaksanakeun pikeun mastikeun yén bantalan bantosan sareng bolong pinion pikeun nyumponan sarat. Kencangkan sambel ningkatna kedah di 180 °, pesawat pamasangan kedah beresih sareng datar, henteu aya burrs, serutan beusi sareng lebu sanésna, pesawat kedah nyumponan sarat. 

Ring towing derek menara di operasi bakal sering ogé gagal gagal gigi, janten crane tower di operasi ogé kedah tumut-tumut kana pangaruh angin dina ring slaying, upami langkung ti operasi angin anu ditetepkeun atanapi lirénkeun operasi saatos ledakan derek henteu tiasa diputer sacara bébas ku angin, ieu tiasa ngaruksak pakéan sareng bantalan bantalan atanapi cincin banting, kacilakaan serius bakal kajadian. Janten tower crane dina pamasangan sareng operasi kedahna ngalakukeun pamariksaan anu lengkep. 


Pos waktos: Dec-22-2020