Ngawangkong ngeunaan instalasi tur pamakéan badag skala parabot hiburan slewing rojongan

  1. The set mimiti slewing bearing(www.xzwdslewing.com) di Cina lahir di 1964. The slewing bearing disebut "joint of the machine" sarta maénkeun peran dina linking saméméhna jeung saterusna.The hesitation bal slewing bearing boga precision tinggi na low swasembada.Cai mibanda sarat tinggi pikeun téhnologi instalasi.Hal ieu loba dipaké dina produk alat-alat hiburan.Salaku bagian utama mékanisme slewing, reliabiliti instalasi na patali jeung reliabiliti fasilitas.Sex jeung kaamanan.

Slewing bearing struktur jeung aplikasi

1.1 Struktur

The slewing bearing (www.xzwdslewing.com) utamana diwangun ku cingcin luar (nganggo atawa tanpa huntu), sealing sabuk, elemen rolling (bal atawa rollers), spacer jeung ring jero (sareng atawa tanpa huntu), jsb Struktur bearing slewing ditémbongkeun dina Gambar 1. Témbongkeun:

25

Numutkeun struktur éksternal, slewing bearing dibagi kana tilu jenis: toothless, huntu éksternal sarta huntu internal.Numutkeun struktur internal, éta bisa dibagi jadi opat runtuyan: opat-titik kontak bola slewing bearing, ganda-baris sudut kontak bola slewing bearing, cross roller slewing bearing sarta tilu-baris roller slewing bearing.Cincin slewing bola kontak opat-titik tunggal diwangun ku dua cingcin, struktur kompak, beurat hampang, kontak opat titik antara bal baja sareng raceway, tiasa nanggung gaya axial, gaya radial sareng momen tuang dina waktos anu sami , sarta loba dipaké Rupa-rupa parabot hiburan.

1.1 Bentuk instalasi

Dina widang alat-alat hiburan (www.xzwdslewing.com), aya dua cara pikeun masang bantalan slewing: pamasangan horisontal sareng pamasangan nangtung.Fasilitas hiburan munara ngalayang kaasup ngalayang luhur-luhurna, korsi ngalayang sirah-oyag, jeung sajabana, sarta fasilitas hiburan pesawat kontrol diri kaasup pesawat kontrol diri, gurita badag, jsb Bentuk instalasi tina bearing slewing dina jenis parabot ieu. instalasi horizontal, ditémbongkeun saperti dina Gambar 2:

2627

Karakteristik operasi tina fasilitas hiburan kabayang ferris nu puteran atawa ayun sabudeureun sumbu horizontal.Fasilitas hiburan kabayang ferris kaasup screaming, pendulum badag, jsb Bentuk instalasi tina bearing slewing dina jenis parabot ieu instalasi nangtung, ditémbongkeun saperti dina Gambar 3. Témbongkeun:

28


waktos pos: Nov-29-2021

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami