Pengantar Slewing bearings pikeun kakuatan angin

Bantalan Slewingdisebut ogé bantalan puter, anu seueur dianggo dina industri sareng disebat "gabungan mesin". Mangrupikeun komponén transmisi anu penting diperyogikeun pikeun mesin anu meryogikeun gerakan rotasi relatif antara dua objék, tapi ogé kedah nyandak gaya aksial, gaya radial, sareng moméntum tilting dina waktos anu sami.

1610101207(1)

The Bantalan Slewing mangrupikeun inti komponén tina turbin angin, bantalan turbin angin digunakeun salaku bantalan ageung tambahan, anu utamina dianggo pikeun sistem pitch sareng yaw: bantalan pitch digunakeun pikeun nyambungkeun roda sareng sabeulah, sareng yaw bantalandipaké pikeun Sambungkeun munara sareng hijian. Bantalan bantalan kakuatan angin hésé pisan diropea kusabab ukuranana ageung sareng lokasi instalasi anu sesah; Salaku tambahan, dina lingkungan kerja variabel tina peternakan angin, komponénna rumit pikeun dimuat, sareng sesah pisan pikeun dibongkar sareng dijaga, hasilna biaya pangropéa langkung luhur. Sumawona, pas bantalan bantosan gagal, éta bakal langsung mangaruhan kinerja kerja turbin angin, sareng bahkan ngakibatkeun pareum.

1610101283(1)

Turbin angin ayeuna seuseueurna ngadopsi a bola jajar dua-titik bantalan bola kontak opat-titik struktur pikeun minuhan tungtutan anu béda-béda tina kecepatan angin anu béda dina sudut agul. Dina taun-taun ayeuna, masalah réliabilitas anu disababkeun ku paningkatan saderhana sareng kasar dina panjang sabeulah bahkan henteu tiasa dihindari ku pabrik alat-alat mainstream di industri. Gagalna bantalan pitch batch parantos muncul, anu parantos janten titik nyeri pikeun sadaya industri domestik sareng luar negeri, sareng industri kedah ngeunteung.

1610101415(1)

Investasi kakuatan angin mangrupikeun investasi anu résiko tinggi, sareng itungan pangulangan sareng tingkat pangunjung didasarkeun kana reliabilitas. Upami aya masalah bantosan dina waktos siklus kahirupan, sapertos waktos downtime, ngagantian, bahkan insiden kaamanan, éta mangrupikeun hasil anu pamekar sareng produsen host henteu hoyong ningali.Xuzhou Wanda Slewing bantalan parantos komitmen pikeun kualitas luhur sareng stabilitas bantalan bantosan anu hadé, sareng parantos nampi pujian anu bulat dina garis industri ieu. Pikeun nyayogikeun bantalan pitch anu stabil sareng dipercaya pikeun turbin angin mangrupikeun ngudag anu teu ngiringan unggal praktisi tiWanda. Éta tanggung jawab unshirkable kami pikeun ngaleutikan résiko kagagalan sareng ngendalikeun karugian ékonomi sareng résiko kaamanan.


Pos waktos: Jan-08-2021