Kumaha Ngawujudkeun Self-locking of Straight-tooth Slewing Drive

 Gir-tipe slewing drive mindeng disebut salaku lempeng-huntu slewing drive.Prinsip transmisi mangrupakeun alat réduksi nu drive ring gear tina rojongan slewing pikeun muterkeun ngaliwatan pinion a.Gampang ngagambar kacindekan tina prinsip transmisi.Drive slewing huntu lempeng teu bisa ngonci diri.Upami anjeun hoyong lirén persis, anjeun kedah nganggo alat ngerem pikeun ngonci.
 
Di handap ieu lima métode ngonci drive Rotary lempeng-huntu:
 
1. Lempeng huntu slewing drive disetir ku motor servo, dina kaayaan inersia leutik, nu spur gear ngamimitian Ngonci biasana kahontal ku motor servo quasi-eureun.Gaya ngonci motor servo didorong ku reducer planet sareng drive slewing huntu lempeng.Babandingan pangurangan digedékeun, sareng tungtungna dicerminkeun dina turntable.Gaya ngonci final dina turntable masih kacida gedéna, nu cocog pisan pikeun kaayaan gawé kalawan inersia leutik.
 
drive Rotary lempeng-huntu ngagunakeun motor hidrolik.Dina pamakéan, motor hidrolik bisa ngerem pikeun ngahontal konci tina drive lempeng-huntu.Biasana aya 3 metode ngerem motor hidrolik:
11
Ngerem sareng accumulator: Pasang akumulator caket asupan minyak sareng outlet motor hidrolik pikeun ngahontal ngerem dua arah dina motor hidrolik.

 
Ngerem nganggo rem anu biasana ditutup: Nalika oli hidrolik dina silinder marake kaleungitan tekanan, rem bakal langsung tindakan pikeun ngahontal ngerem.
 
3. Paké lempeng-huntu drive Rotary tina marake decelerating motor, sarta marake disc tina motor marake dipasang dina panutup tungtung tungtung non-kaluaran motor.Nalika motor marake dihubungkeun sareng sumber listrik, éléktromagnét narik armature, armature rem dipisahkeun tina cakram marake, sareng motor puteran.Nalika motor marake leungiteun kakuatan, éléktromagnét teu tiasa narik armature, sareng armature marake kontak kana piringan marake, sareng motor langsung eureun puteran.Tujuan konci drive Rotary lempeng-huntu direalisasikeun ngaliwatan karakteristik marake kakuatan-off motor marake urang.
 
4. Desain liang pin dina ferrule puteran dina drive Rotary lempeng-huntu.Pikeun drive lempeng-huntu anu kedah dikonci dina posisi anu tetep, urang tiasa ngarancang liang pin dina ferrule puteran nalika ngarancang, sareng ngararancang dina pigura mékanisme pneumatic atanapi baud hidrolik, nalika drive huntu lempeng puteran, baud. mékanisme metot kaluar pin, sarta drive huntu lempeng bisa muterkeun kalawan bébas;ngahontal posisi dibereskeun nu kudu dieureunkeun, mékanisme baud inserts pin kana liang baud, sarta huntu lempeng drive leungeun baju puteran ring ieu dibereskeun dina pigura jeung teu bisa diputer.
 
5. gear marake bebas on spur drive.Pikeun kasus aplikasi anu merlukeun ngerem sering jeung gaya ngerem badag, métode ngerem di luhur teu bisa deui minuhan sarat pamakean.Gaya ngerem anu ageung bakal nyababkeun gears, reducer, sareng motor.Gagalna sambungan antara dua bakal nyababkeun karusakan prématur pikeun réduksi.Pikeun tujuan ieu, drive lempeng-huntu sareng gear marake mandiri dirancang, sareng gear marake anu misah dirancang pikeun tanggung jawab ngerem drive-huntu lempeng pikeun ngahontal marake mandiri, ngahindarkeun kagagalan sambungan transmisi, sareng ngahindarkeun karusakan kana drive. reducer atawa motor.


waktos pos: Dec-01-2021

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami