Kumaha carana ngalakukeun Anti karat tina slewing bearing?

Theslewing bearingmangrupa bagian penting tina loba parabot mékanis.Salaku aksésori logam, upami henteu dianggo kanggo waktos anu lami atanapi henteu dijaga leres, éta gampang karat.Lamun korosiring slewingteu dirawat dina waktu, kinerja na bakal kapangaruhan.Dinten ieu kami bakal ngenalkeun sababaraha cara pikeun ngaleungitkeun karat tinaring slewing

w8

Pikeun ngajaga permukaan bearing puteran bersih, milih pangleyur cocog pikeun beberesih nurutkeun sipat permukaan objék anti karat, ku kituna ulah korosi serius.Beberesih permukaan tiasa ngadopsi metode beberesih perlakuan kimia sareng metode beberesih mékanis.Lamun beungeut geus garing, ngalakukeun pakasaban alus dina ngadalikeun hawa sarta antosan dugi lolobana wewengkon garing saméméh wiping eta kalawan gauze.Nalika nerapkeun minyak anti karat, metode anu béda-béda kedah diadopsi pikeun nerapkeun metode anu béda-béda pikeun sipat permukaan.Bantalan miniatur tiasa langsung dilebetkeun kana gajih anti karat.Upami anjeun mendakan bentuk khusus, anjeun tiasa milih metode lukisan, supados henteu gampang ngahasilkeun akumulasi gajih.Aya seueur faktor anu nyababkeun korosi logam.Komposisi kimia logam éta sorangan ogé tiasa nyababkeun korosi atanapi suhu sareng kalembaban lingkungan dimana barang éta aya ogé tiasa nyababkeun korosi.

w9

Nu séjénjalannyaeta soak tehslewing bearingditotank anti karat: neuleumkeun dinaslewing bearingdina leyuran cai 5% natrium nitrite jeung 0,6% natrium karbonat.Ku cara kieu, pangaruh anti karat tinaslewing bearing pohara efektif.

w10

Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa naroskeun ka produsén pikeun ngalaksanakeun perlakuan galvanizing atanapi fosfat nalika mesenring slewing, nu bisa hadé nyegah karat.

 


waktos pos: Dec-24-2021

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami